کتاب هرآنچه دوست داری از دست خواهید داد و سه داستان دیگر
معرفی کتاب هرآنچه دوست داری از دست خواهید داد و سه داستان دیگر
«هرآنچه دوست داری از دست خواهی داد» مجموعه چهار داستان کوتاه نوشته استیون کینگ(-۱۹۴۷) داستاننویس و فیلمنامهنویس آمریکایی است. او نویسندهی بیش از پنجاه اثر است که همگی آثارش در اکثر کشورهای جهان جزو پرفروشترین کتابهاست. این کتاب شامل چهار داستان کوتاه و نقدهای آنهاست. این چهارداستان عبارتند از «هر آنچه دوست داری از دست خواهی داد»، «مرگ جک همیلتون»، «در قتلگاه» و «احساسی که فقط به زبان فرانسه قابل بیان است».
در بخشی از کتاب میخوانیم:
الفی گوشی تلفن را گذاشت و دوباره اسلحهاش را برداشت. پیش از اینکه لولهی اسلحه را درون دهاناش قرار دهد، چشماش به دفترچه یادداشتاش افتاد. اخمکنان اسلحه را کنار گذاشت. صفحهی آخر دفتر باز بود و چهار جملهی انتهایی در معرض دید قرار داشتند. اولین چیزی که مردم پس از شنیدن صدای گلوله میبینند، جسد من است- جسدی ولو شده بر روی تختِ نزدیک دستشویی ... سَرِ آویزانشدهای که قطرات خون از آن جاری شده و بر روی قالیچهی سبزرنگ فرو میچکد- و دومین چیز هم، دفترچهی اسپیرال است که صفحهی آخرش باز است.
الفی در ذهن خود پلیسی را تصور کرد، پلیسمحلیای نبراسکایی که در وصف او روی هیچ دیوار توالت عمومیای قطعه و قصیدهای سروده نشده! پلیسمحلی جملات انتهایی دفترچه را میخواند، شاید هم با نوک خودکار خودش دفترچهی پارهپوره را بهطرف خودش برگرداند؛ ابتدا سه جملهی اول را میخواند- «آدامس تروجان»، «یهودیهای روسی را نجات بده»- و بهعنوان جملاتی احمقانه چندان اعتنایی به آنها نمیکند. سپس جملهی آخر را میخواند، «هر آنچه را که دوست داری، از کف خواهی داد»، و به این نتیجه میرسد که من پیش از ارتکاب به خودکشی، با تهماندهی عقل و منطقام جملهای در رابطه با خودکشیام نوشتهام، جملهای تا حدی معنادار. الفی دلاش نمیخواست مردم فکر کنند که او خل شده و زده به سرش.
دو داستان "مرگ جک همیلتون" و "در قتلگاه" رو خیلی دوست داشتم. توصیفات تصویری فوق العاده ای داشتن.
فقط داستان دومش خوب بود...
فقط داستان اول رو خوندم چون اصلا جذبم نکرد ادامه ندادم!
عالی بدون این کتاب برخلاف سایر کتاب ها ی استون کینگ تو سبک دلهره آور و ترسناک نیست ولی روایت داستان گیر و پرکشش بود