دانلود و خرید کتاب هرآنچه دوست داری از دست خواهید داد و سه داستان دیگر استیون کینگ ترجمه ماندانا قهرمانلو
تصویر جلد کتاب هرآنچه دوست داری از دست خواهید داد و سه داستان دیگر

کتاب هرآنچه دوست داری از دست خواهید داد و سه داستان دیگر

معرفی کتاب هرآنچه دوست داری از دست خواهید داد و سه داستان دیگر

«هرآنچه دوست داری از دست خواهی داد» مجموعه چهار داستان کوتاه نوشته استیون کینگ(-۱۹۴۷) داستان‌نویس و فیلمنامه‌نویس آمریکایی است. او نویسنده‌ی بیش از پنجاه اثر است که همگی آثارش در اکثر کشورهای جهان جزو پرفروش‌ترین کتاب‌هاست. این کتاب شامل چهار داستان کوتاه و نقدهای آن‌هاست. این چهارداستان عبارتند از «هر آنچه دوست داری از دست خواهی داد»، «مرگ جک همیلتون»، «در قتلگاه» و «احساسی که فقط به زبان فرانسه قابل بیان است».

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

الفی گوشی تلفن را گذاشت و دوباره اسلحه‌اش را برداشت. پیش از این‌که لوله‌ی اسلحه را درون دهان‌اش قرار دهد، چشم‌اش به دفترچه یادداشت‌اش افتاد. اخم‌کنان اسلحه را کنار گذاشت. صفحه‌ی آخر دفتر باز بود و چهار جمله‌ی انتهایی در معرض دید قرار داشتند. اولین چیزی که مردم پس از شنیدن صدای گلوله می‌بینند، جسد من است- جسدی ولو شده بر روی تختِ نزدیک دست‌شویی ... سَرِ آویزان‌شده‌ای که قطرات خون از آن جاری شده و بر روی قالیچه‌ی سبزرنگ فرو می‌چکد- و دومین چیز هم، دفترچه‌ی اسپیرال است که صفحه‌ی آخرش باز است.

الفی در ذهن خود پلیسی را تصور کرد، پلیس‌محلی‌ای نبراسکایی که در وصف او روی هیچ دیوار توالت عمومی‌ای قطعه و قصیده‌ای سروده نشده! پلیس‌محلی جملات انتهایی دفترچه را می‌خواند، شاید هم با نوک خودکار خودش دفترچه‌ی پاره‌پوره را به‌طرف خودش برگرداند؛ ابتدا سه جمله‌ی اول را می‌خواند- «آدامس تروجان»، «یهودی‌های روسی را نجات بده»- و به‌عنوان جملاتی احمقانه چندان اعتنایی به آن‌ها نمی‌کند. سپس جمله‌ی آخر را می‌خواند، «هر آن‌چه را که دوست داری، از کف خواهی داد»، و به این نتیجه می‌رسد که من پیش از ارتکاب به خودکشی، با ته‌مانده‌ی عقل و منطق‌ام جمله‌ای در رابطه با خودکشی‌ام نوشته‌ام، جمله‌ای تا حدی معنادار. الفی دل‌اش نمی‌خواست مردم فکر کنند که او خل شده و زده به سرش.

معرفی نویسنده
عکس استیون کینگ
استیون کینگ
آمریکایی | تولد ۱۹۴۷

استیون کینگ در ۲۱ سپتامبر ۱۹۴۷ در پورتلند واقع در ایالات متحده‌ی آمریکا متولد شد. او فرزند دوم «نلی روث و دونالد پیتزبری کینگ» بود و یک برادر بزرگ‌تر از خودش داشت. زمانی که استیون خردسال بود، پدر و مادرش از هم جدا شدند. استیون و برادر بزرگ‌ترش که دیوید نام داشت در خانه‌ی مادرشان بزرگ شدند.

alikazemi7
۱۳۹۹/۰۴/۰۳

دو داستان "مرگ جک همیلتون" و "در قتلگاه" رو خیلی دوست داشتم. توصیفات تصویری فوق العاده ای داشتن.

Fateme
۱۳۹۶/۱۰/۲۳

فقط داستان دومش خوب بود.‌‌..

کتابخوان_پردیس
۱۳۹۹/۰۳/۳۰

فقط داستان اول رو خوندم چون اصلا جذبم نکرد ادامه ندادم!

Rose water
۱۳۹۸/۰۵/۰۷

عالی بدون این کتاب برخلاف سایر کتاب ها ی استون کینگ تو سبک دلهره آور و ترسناک نیست ولی روایت داستان گیر و پرکشش بود

از آن‌دسته آدم‌هایی که وقتی می‌خواهند از پنجره به‌طرف بیرون بشاشند، یادشان می‌رود اول بازش کنند
Hamid Adibzadeh
برای فرار، هیچ اتومبیلی بهتر از فورد نیست.
Hamid Adibzadeh

حجم

۱۷۰٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۸

تعداد صفحه‌ها

۲۱۴ صفحه

حجم

۱۷۰٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۸

تعداد صفحه‌ها

۲۱۴ صفحه

قیمت:
۱۷۵,۰۰۰
تومان