کتاب عقربه سرنوشت: مجموعه داستان کوتاه
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب عقربه سرنوشت: مجموعه داستان کوتاه
«عقربۀ سرنوشت» مجموعه داستان کوتاههایی است که توسط فریدهلم برینکمایر جمعآوری شده است. در این مجموعه داستانهایی از هاینریش بل، وولف دیتریش شنوره، هانس هاس و ارنست همینگوی وجود دارد.
در داستان کوتاهی از هاینریش بل میخوانیم:
مهربانی معلم ریاضی ما درست به اندازۀ خشم او شدید بود؛ عادت داشت، دست در جیب، با عجله به کلاس بیاید، ته سیگار خود را به سطل تف بغل سطل آشغال پرت کند، به طرف میز معلم هجوم ببرد و نام مرا در رابطه با پرسشی صدا کند که در هر صورت هرگز جواب آن را نمیدانستم. بعد از اینکه تته پتهام تمام میشد، به سوی من میآمد، کاملاً آرام و در حالی که تمام کلاس مشغول نخودی خندیدن بود و با مهربانی خشنی، مشت به جمجمۀ بارها آزار دیدۀ من بکوبد و بارها تکرار کند: «جاروساز، ای جاروساز...»
درواقع این نوعی مراسم بود که در تمام دوران مدرسه از آن وحشت داشتم. از آنجا که دانش من، همپای انتظاراتی که از شاگردان میرفت، افزایش نمییافت و بلکه شاید حتی کاهش هم مییافت، ترس من هم بیشتر میشد. البته بعد از کتک زدن، مرا راحت میگذاشت که به رویاهای بدون هدف خود ادامه دهم. چرا که آموختن ریاضی به من کاری بیهوده، مطلقاً بیهوده بود. و من نمرۀ پنج (در آلمان این نمره درواقع زیر ده محسوب میشود) را در تمام آن سالها همراه خود کشیدم. مانند یک زندانی که گویهای آهنین پای خود را همراه خود میکشد.
گردنبند ملکه
کودتایرواند آبراهامیان
ادبیات آلمانی در قرن بیستمحسن نکوروح
فرهنگ و جامعهریموند ویلیامز
درآمدی بر اندیشه های سیاسی آنتونیو گرامشیراجر سایمون
کتابی که داستان های کوتاه از نویسندگان مختلف داره خوندنش در زمان اوقات فراغت و برای گذر وقت خوبه بدنیس
توصیه می کنم حتما داستان اول این کتاب را بخوانید