معرفی و دانلود کتاب جن زدگان + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر بیدگل

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جن زدگان

«جن زدگان» نوشته هنریک ایبسن(۱۹۰۶-۱۸۲۸)، نمایشنامه‌نویس برجسته نروژی است.

جن زدگان در سلسله آثار ایبسن ارزشمند و معنادار است، چون به اقتضای روش جدلی او با اندیشه‌های خودش این اثر باید به روی دیدگاه، سبک و روش اجرا دریچه‌ی تازه‌ای می‌گشود. این اثر از در مقایسه با دیگر اثار او از نظک اسطوره و تاریخ حماسی فاصله می‌گیرد و به آدم‌های شهرنشین و مسائل آنها می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جن زدگان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:جن زدگان
تعداد صفحه‌ها:۱۳۷ صفحه
قیمت کتاب:۶۰۰۰۰ تومان

khoshnoodi
۱۳۹۹/۰۵/۰۸

اگه به تاتر و نمایشنامه خوانی علاقه دارید این کار ایبسن و از دست ندید . یکی از نمایش هوی خوش ساخت استاد

محسن غضنفری
۱۳۹۹/۱۲/۱۲

عالی بود ایبسن استاد نشون دادن تضاد هاست.👌

۱۴۰۴/۰۷/۱۰

بهترین اثری که از ایبسن خوانده ام،هرچند که جزو آثار معروفش نیست. از مقدمه ی دراز مترجم این را فهمیدم که چهار کنسرتو ی ویولن به هم پیوسته ی ویوالدی را سمفونی خوانده واسم داستایوسکی را به خطا داستایوفسکی خوانده...بیشتر

خدوک
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۲۴

واقعا نمیدونم چرا تا آخرشو خوندم انقدر که لوث و مسخره و یکنواخت و چرت و مزخرف بود😑

بریده‌هایی از کتاب

علی دائمی
نظم و قانون! خیلی وقتا فکر می‌کنم مایهٔ همهٔ بدبختیای این دنیا همین دوتان.
پویا پانا
من چندان از مرگ نمی‌ترسم ... گرچه دوست دارم تا می‌شه زندگی کنم.
علی دائمی
کشیش ماندرش: خب با بستگان نزدیکتون که مشورت کردین لابد. با مادر و خاله‌هاتون ... به حکم وظیفه. خانم آلوینگ: آره، درسته. سه‌تاییشون نشستن برام حساب‌کتاب کردن. وای، خیلی محـشره که چطور رک‌وپوست‌کنده گفتن دیوونگی محضه یه‌همچین پیشنهادی رو رد کنیم. کاش مادرم الان می‌تونست ببینه عاقبت اون شکوهی که اونا تصورشو می‌کردن چی شده!
mary
بله، امان از این کتابای انقلابیِ روشنفکرمآبانهٔ ناباب! خانم آلوینگ: اشتباه می‌کنین کشیش عزیز. خودتون بودین که منو به فکرکردن واداشتین؛ برای این کارم ازتون یه دنیا ممنونم.
Rose
سوالد: گفت «گناهِ پدرا دامن فرزنداشون رو می‌گیره.»
mazkamand
خانم آلوینگ: خسته نیستی اُسوالد؟ شاید لازمه یه‌کم بخوابی؟ اُسوالد: (هراسان) نه، نه ... خواب نه! من هیچ‌وقت نمی‌خوابم. فقط ادای خوابیدنو درمی‌آرم.
ABOLFAZL
اُسوالد: یعنی می‌گم اینجا به مردم یاد می‌دن که باور کنن کار لعنت خداست و کیفر گناه موروثیه، که زندگی یعنی بدبختی، چیزی که هرچه زودتر از شرش خلاص شیم بهتره.
reyhan loki
اُسوالد: خب، باید چی‌کار کنن؟ یه هنرمند جوون که دستش تنگه ... یه دختر جوون که اونم دستش تنگه ... ازدواج کلی خرج رو دستشون می‌ذاره. باید چی‌کار کنن خب؟ کشیش ماندرش: چی‌کار کنن؟ بذارین بهتون تفهیم کنم باید چی‌کار کنن، حضرت آلوینگ. از همون اول نباید به‌هم نزدیک بشن؛ اینه اون کاری که باید بکنن! اُسوالد: این نسخهٔ شما برای خیل جوونای پُر شور و شوقی که همدیگه رو دوست دارن افاقه نمی‌کنه.
نيل
این نشون می‌ده آدم وقت قضاوت دربارهٔ همنوعش چقدر باید حواسش جمع باشه.
mazkamand
نشاط زندگی مادر ... چیزیه که شما اینجاها خیلی باهاش آشنا نیستین.