دانلود و خرید کتاب روی دیگر حقیقت کارلو روولی ترجمه کامیاب تقی زاده

کتاب روی دیگر حقیقت

نویسنده:کارلو روولی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب روی دیگر حقیقت

کتاب روی دیگر حقیقت (سفر به گرانش کوانتومی) با عنوان اصلی Reality Is Not What It Seems The Journey to Quantum Gravity نوشتهٔ کارلو روولی و ترجمهٔ کامیاب تقی زاده توسط انتشارات چترنگ منتشر شده است. نویسنده در این اثر به بررسی تحقیقات در زمینهٔ گرانش کوانتومی و ماهیت کوانتومی فضا و زمان، به‌ویژه نظریهٔ گرانش کوانتومی حلقه، می‌پردازد. این کتاب از فیزیک کلاسیک آغاز کرده و تا مفاهیم پیشرفته‌ای مانند کوانتای فضا و عدم وجود زمان پیش می‌رود. روولی این کتاب را برای افراد کنجکاو و علاقه‌مندان به فهم عمیق‌تر مفاهیم فیزیک نوین و کیهان‌شناسی نوشته است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب روی دیگر حقیقت

کتاب روی دیگر حقیقت روایت ساده‌ای از پژوهش در گرانش کوانتومی و ماهیت کوانتومی فضا و زمان ارائه می‌دهد، به‌ویژه نظریهٔ گرانش کوانتومی حلقه. این کتاب در پاسخ به درخواست دوستان و افراد کنجکاو نوشته شده است که می‌خواستند بدانند در پژوهش گرانش کوانتومی چه می‌گذرد و چگونه می‌توان درباره تفکرات نوین زمان و مکان مطالعه کرد. نویسنده تصمیم گرفت این داستان را از ابتدا، یعنی از دموکریت، آغاز کند و تا کوانتای فضا پیش برود. کتاب برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ در ایتالیا منتشر شد و پس از آن «هفت درس کوتاه از فیزیک» نیز توسط روولی نوشته شد که تا حدی ترکیبی از موضوعات این کتاب است. اگر کتاب هفت درس کوتاه از فیزیک را خوانده‌اید و به دنبال اطلاعات بیشتری هستید، این کتاب می‌تواند برایتان مفید باشد.

چرا باید کتاب روی دیگر حقیقت را بخوانیم؟

این کتاب در مورد قطعیت‌ها نیست، بلکه سفرنامه‌ای است که یکی از دیدنی‌ترین سفرهای بشریت را شرح می‌دهد. با خواندن این کتاب، شما وارد ماجراجویی حرکت به سمت ناشناخته‌ها می‌شوید و دیدگاه‌های محدود ما درباره جهان را به چالش می‌کشید. چشم‌اندازی که این کتاب می‌کاود، سحرآمیز است و به شما کمک می‌کند تا تغییرات مداوم مفاهیم فضا و زمان را به شکلی قابل فهم درک کنید.

خواندن کتاب روی دیگر حقیقت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به افرادی پیشنهاد می‌شود که کنجکاو هستند دربارهٔ پژوهش گرانش کوانتومی، تفکرات نوین زمان و مکان، و ماهیت کوانتومی فضا و زمان بیشتر بدانند. همچنین برای خوانندگانی که کتاب "هفت درس کوتاه از فیزیک" اثر کارلو روولی را مطالعه کرده‌اند و علاقه‌مند به کاوش عمیق‌تر در این مباحث هستند، بسیار مناسب است.

درباره کارلو روولی

کارلو روولی یک فیزیکدان نظری است که فعالیت‌های چشمگیری در حوزه فیزیک فضا-زمان داشته است. او در کشورهای ایتالیا و آمریکا مشغول به کار بوده و هم‌اکنون رهبری گروه پژوهشی گرانش کوانتومی را در مرکز فیزیک نظری در شهر مارسی فرانسه بر عهده دارد. کتاب «هفت درس کوتاه از فیزیک» او به یکی از پرفروش‌ترین آثارش تبدیل شده و به زبان‌های بسیاری ترجمه شده است

خلاصه فصل‌ های کتاب روی دیگر حقیقت

بخش اول: ریشه‌ها

۱. ذره‌ها: این فصل به بررسی مفاهیم اولیه ذرات می‌پردازد که بنیان‌گذار دیدگاه‌های بعدی در فیزیک کوانتومی هستند.

۲. کلاسیک‌ها: این فصل به مرور فیزیک کلاسیک و مفاهیمی که پیش از نظریه‌های جدید وجود داشته‌اند، اختصاص دارد.

بخش دوم: آغاز انقلاب

۳. آلبرت: این بخش به سهم آلبرت اینشتین در فیزیک و نظریه نسبیت او می‌پردازد که انقلابی در درک ما از فضا و زمان ایجاد کرد.

۴. کوانتا: این فصل به ظهور مکانیک کوانتومی و مفاهیم بنیادی آن می‌پردازد که درک ما از جهان در مقیاس‌های بسیار کوچک را متحول کرد.

بخش سوم: فضای کوانتومی و زمان نسبی

۵. فضا - زمان کوانتومی است: این فصل به ادغام مفاهیم کوانتومی با فضا-زمان می‌پردازد و چگونگی کوانتومی بودن آن را بررسی می‌کند.

۶. کوانتای فضا: این بخش به بررسی ماهیت کوانتومی فضا و ایده‌ی اینکه فضا از واحدهای گسسته (کوانتا) تشکیل شده است، می‌پردازد.

۷. زمان وجود ندارد: این فصل یکی از جنجالی‌ترین ایده‌های گرانش کوانتومی حلقه را مطرح می‌کند که بر اساس آن، زمان در سطح بنیادی وجود ندارد.

بخش چهارم: فراتر از فضا و زمان

۸. فراتر از مهبانگ: این بخش به بررسی اتفاقات پیش و پس از مهبانگ از دیدگاه نظریه گرانش کوانتومی حلقه می‌پردازد.

۹. تأییدهای تجربی؟: این فصل به بحث درباره چالش‌ها و احتمالات تأیید تجربی نظریه‌های گرانش کوانتومی می‌پردازد.

۱۰. سیاهچاله‌های کوانتومی: این بخش به بررسی سیاهچاله‌ها از منظر فیزیک کوانتومی و ویژگی‌های آن‌ها می‌پردازد.

۱۱. پایان بی‌نهایت: این فصل به حل مشکلات مربوط به بی‌نهایت‌ها در فیزیک و نقش گرانش کوانتومی در این زمینه می‌پردازد.

۱۲. اطلاعات: این بخش به نقش اطلاعات در نظریه‌های فیزیک، به ویژه در زمینه گرانش کوانتومی، می‌پردازد.

۱۳. اسرار: این فصل به مسائل حل‌نشده و مرزهای دانش در فیزیک نظری و کیهان‌شناسی اشاره دارد.

بخشی از کتاب روی دیگر حقیقت

«در دل شناختمان از جهان فیزیکی پارادوکسی وجود دارد. نسبیت عام و مکانیک کوانتومی، دو جواهری که قرن بیستم برایمان به یادگار گذاشته است، برای شناخت جهان و تکنولوژی کنونی بسیار مفید بوده‌اند. اولی کیهان‌شناسی و اخترفیزیک، مطالعهٔ امواج گرانشی و سیاه‌چاله‌ها را توسعه داده است. دومی پایه‌های فیزیک اتمی، فیزیک هسته‌ای، فیزیک ذرات بنیادی و مادهٔ چگال و بسیاری دیگر را برای ما فراهم کرده است.

با وجود این، در مورد این‌دو مسئله‌ای ناخوشایند وجود دارد. هر دو نمی‌توانند همزمان درست باشند، لااقل به شکل فعلی‌شان، چون به نظر متناقض‌اند. میدان‌های گرانشی بدون در نظر گرفتن مکانیک کوانتومی و این حقیقت که تمام میدان‌ها کوانتومی‌اند، توصیف شده‌اند. مکانیک کوانتومی هم فضا زمان خم‌شونده‌ای را که معادلات اینشتین توصیف کرده است در نظر نمی‌گیرد.

دانشجویی که صبح در کلاس نسبیت عام و عصر در کلاس مکانیک کوانتومی شرکت می‌کند، حق دارد فکر کند استادهایش نادان‌اند یا لااقل صد سال است که با هم حرف نزده‌اند. صبح جهان فضا زمانی خمیده است و همه‌چیز پیوسته؛ عصر جهان تخت است و در آن کوانتای گسستهٔ انرژی جهش می‌کنند و برهم‌کنش دارند.»