دانلود و خرید کتاب اثر انتظار دیوید رابسن ترجمه عماد نوبهار

کتاب اثر انتظار

نویسنده:دیوید رابسن
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب اثر انتظار

کتاب «اثر انتظار» نوشتۀ دیوید رابسن و ترجمۀ عماد نوبهار است و نشر کتاب مهربان آن را منتشر کرده است. این کتاب نشان می‌دهد که چگونه طرز فکرمان می‌تواند دنیایمان را تغییر دهد.

درباره کتاب اثر انتظار

کتاب اثر انتظار: چگونه طرز فکرمان می‌تواند دنیایمان را تغییر دهد اثر دیوید رابسن، نگاهی تازه و علمی به تأثیرات عمیق انتظارات و باورهای ما بر زندگی، سلامتی و آینده‌مان دارد. این کتاب فراتر از اصول روان‌شناسی عمومی یا شعارهای رایج موفقیت، با ارائۀ پژوهش‌های معتبر علمی، نشان می‌دهد که چگونه انتظارات ما می‌توانند به طور مستقیم بر واقعیت ما اثر بگذارند. رابسن در این کتاب ثابت می‌کند که طرز فکر و باورهای ما، نه‌تنها بر تصمیمات روزمره بلکه بر سلامت جسمی و روانی، سطح شادی و حتی طول عمر ما تأثیر می‌گذارد. او با بهره‌گیری از تحقیقات علمی و مثال‌های ملموس توضیح می‌دهد که مغز ما، برخلاف تصور رایج، واقعیت را بر پایه اطلاعاتی که از حواس دریافت می‌کند، به‌تنهایی نمی‌سازد. بلکه انتظارات و تجربیات ما، نقش کلیدی در شکل‌دهی به این واقعیت دارند.

کتاب اثر انتظار تأکید دارد که انتظارهای منفی می‌توانند آسیب‌های جدی به سلامت ما وارد کنند، درحالی‌که انتظارهای مثبت می‌توانند سلامتی، موفقیت و شادی بیشتری را به همراه داشته باشند. بااین‌حال، نویسنده هوشمندانه هشدار می‌دهد که اثر انتظار مانند یک غول چراغ جادو عمل نمی‌کند و توانایی آن در حل مشکلات، محدود به دنیای درونی و جسمی افراد است. یکی از جذاب‌ترین مفاهیم این کتاب، بررسی این است که چگونه انتظارات ما می‌توانند به ما انگیزه دهند یا برعکس، مانع پیشرفت ما شوند. به‌عنوان‌مثال، باور به این که نتیجه‌ای مثبت رخ خواهد داد، می‌تواند انگیزه‌بخش باشد، اما انتظارهای منفی می‌توانند موانعی جدی ایجاد کنند. کتاب اثر انتظار مملو از یافته‌های علمی شگفت‌انگیز و الهام‌بخش است و خوانندگان را دعوت می‌کند تا دیدگاه خود را نسبت به زندگی تغییر دهند، اما باید به این نکته توجه داشت که اثر انتظار بر دنیای درونی و بدن افراد تأثیرگذار است؛ برای مثال، اگر به داشتن پول زیاد در آینده فکر کنیم، لزوماً ثروتمند نخواهیم شد.

خواندن کتاب اثر انتظار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به همه، به‌ویژه افرادی که طرز فکر و انتظارات منفی دارند، پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است