دانلود و خرید کتاب یاد شهرزاد سیدعلی کاشفی خوانساری
تصویر جلد کتاب یاد شهرزاد

کتاب یاد شهرزاد

معرفی کتاب یاد شهرزاد

کتاب یاد شهرزاد حاصل کوشش سیدعلی کاشفی خوانساری است. نشر چشمه این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی ۴۰ خاطره از قصه و قصه‌گویی است.

درباره کتاب یاد شهرزاد

کتاب یاد شهرزاد حاوی ۴۰ خاطره، یادداشت و دل‌نوشته از ۴۰ شاعر، داستان‌نویس، روزنامه‌نگار، قصه‌گو، کتاب‌دار، تصویرگر، مترجم و هنرمند دربارهٔ قصه و قصه‌گویی است. این کتاب، مجموعه‌ای از خاطرات و یادداشت‌هایی است که از عمق فرهنگ و سنت‌های ایرانی سر بر آورده‌اند و مخاطب را به جهان کودکی و داستان‌هایی که سینه‌به‌‍سینه نقل شده‌ و در خاطرات ما جان دارد، می‌برند. ایرانیان از هزاران سال پیش، قصه پرداخته و قصه گفته و قصه شنیده‌اند. ایرانیان همواره در دردها و غصه‌ها و تنهایی‌ها به دامان قصه‌ها پناه برده‌اند. کتاب یاد شهرزاد سرشار از خاطراتی ناب، صادقانه، شیرین و خواندنی است که در کنار هم تصویری گویا و زیبا از تفکر، زندگی و آداب ایرانیان پیش‌روی می‌گذارند.

افرادی همچون «مصطفی رحماندوست»، «افسانه شعبان‌نژاد»، «نوش‌آفرین انصاری»، «اسدالله شعبانی»، «محمدرضا شمس»، «جواد محقق»، «غلامرضا امامی»، «احترام برومند»، «داوود کیانیان»، «مهنوش مشیری»، «جعفر ابراهیمی شاهد»، «عباس جهانگیریان»، «گیتی خامنه» و «نصرالله حدادی» از جمله نویسندگان قصه و یادداشت در این مجموعه به شمار می‌روند.

خواندن کتاب یاد شهرزاد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ جستارهایی پیرامون موضوع قصه‌گویی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره سیدعلی کاشفی خوانساری

سیدعلی کاشفی خوانساری در ۲۲ بهمن ۱۳۵۰ در تهران به دنیا آمد. او نویسنده، شاعر و روزنامه‌نگاری ایرانی و سردبیر فصل‌نامهٔ نقد کتاب کودک و نوجوان و سروش نوجوان بوده است. از جمله آثار برجستهٔ او می‌توان به «روزنامه‌جات عهد بوق»، «دعواهای ادبی»، «لالایی‌های لالیلایی» و «سروده‌های پس از مرگ» اشاره کرد. پدرش «سید رضا کاشفی»، مترجم زبان آلمانی و از اعضای برجستهٔ انجمن اسلامی دانشجویان مقیم اروپا و مادرش «اقدس طیب»، وکیل پایه‌یک دادگستری بود. پدربزرگش هم «سید ضیاءالدین خوانساری»، از روحانیانِ سرشناسِ حوزهٔ علمیهٔ قم بود.

سیدعلی کاشفی خوانساری در دوران دانش‌آموزی، در مسابقات شعر، داستان و روزنامه‌نگاری موفقیت‌هایی به دست آورد؛ سپس در رشتهٔ مهندسی عمران به تحصیل پرداخت و دوره‌های آموزشی گوناگونی در حوزه‌های روزنامه‌نگاری، زبان انگلیسی و کارگردانی سینما گذراند. از ۲۰سالگی به روزنامه‌نگاری پرداخت و بیش از ۲۰۰ مقاله و یادداشت تخصصی در حوزهٔ ادبیات کودک و نوجوان منتشر کرد. او سردبیری ماهنامهٔ شهرزاد را بر عهده داشته و بیش از ۱۰۰ جلد کتاب در حوزهٔ مسائل نظری ادبیات کودک و نوجوان، تاریخ ادبیات و مطبوعات کودکان ایران منتشر کرده است. کتاب «یاد شهرزاد» یکی از آثار او پیرامون قصه و قصه‌گویی است.

بخشی از کتاب یاد شهرزاد

«"ردپای باران"

"خسرو آقایاری"

کودکی‌های من در تهران گذشت؛ شهر مهربانی‌ها. تهران آن روزگار شهری بسیار صمیمی بود؛ شهری که طراوت و دوستی از درودیوارش می‌بارید، با مردمانی بسیار دوست‌داشتنی. چیزی که هنوز در خاطرم موج می‌زند و به‌ویژه این روزها بسیار پروبال می‌گیرد یاد مردمانی است که یک‌رنگی و اعتماد خصوصیت بارزشان بود؛ مردمی که اگرچه عوام بودند و آدم‌های کوچه‌وبازار، در همان نگاه اول حتی برای منِ خردسال به‌وضوح آشکار بود که می‌توان به‌شان دل بست و اعتماد کرد؛ مردمی که به‌راستی هم‌شکل و هم‌قواره‌ی مدعای‌شان بودند؛ در آن‌ها هرگز چیزی که نشان گزافه باشد نمی‌دیدی.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸۹۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۹۴ صفحه

حجم

۸۹۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۹۴ صفحه

قیمت:
۴۳,۰۰۰
۲۱,۵۰۰
۵۰%
تومان