کتاب به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)
معرفی کتاب به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)
«به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)» به کوشش سیدعلی کاشفی خوانساری (-۱۳۵۰) منتشر شدهاست. در این مجموعه اشعار چهل شاعر مختلف درباره امام زمان (عج) گرداوری شدهاند: روز ناگزیر (قیصر امین پور) ... ای روزهای خوب که در راهید! ای جادّههای گمشده در مه! ای روزهای سخت ادامه! از پشت لحظه ها به درآیید ای روز آفتابی! ای مثل چشمه ای خدا آبی! ای روز آمدن! ای مثل روز، آمدنت روشن! این روزها که می گذرد، هر روز در انتظار آمدنت هستم! امّا با من بگو که آیا، من نیز در روزگار آمدنت هستم؟
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان) |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۶۹۶۸۱۰۳ |
| تعداد صفحهها | ۶۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |
چقدر خوبه که مؤسسه موعود به فکر نوجوان ها هم هست. واقعاً نوجوان ها نیاز به خوراک فکری درست و خوب دارند.
اشعارش کمک می کنه نوجوانان با امام انس بگیرند.
نمره اش ۲۰
اشعاری روان ودلنشین سرشار از عطر مهدی فاطمه💛✨ مناسب برای نوجوونا☘️ انشاءالله تک تک لحظات زندگیمون منور به یاد امام زمان (عجل الله) باشد🌱
عالی بود شعر هایش زیبا و روان بود توصیه میکنم که بخرید بخوانید