کتاب بیست و چهار ساعت تا مرگ
معرفی کتاب بیست و چهار ساعت تا مرگ
کتاب بیست و چهار ساعت تا مرگ نوشتهٔ اصغر بهمنی است. انتشارات خادم الرضا (ع) این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی داستانی دربارهٔ مرگ و زندگی است.
درباره کتاب بیست و چهار ساعت تا مرگ
کتاب بیست و چهار ساعت تا مرگ بهصورتی رمانگونه و در قالب داستان کوتاه منظور خود را به مخاطب انتقال میدهد. این داستان روایت ۲ مرد است که یکی از قشر ثروتمند جامعه و دیگری از قشر فقیر جامعه است. این ۲ مرد تقریباً همسن بوده و در زمانی یکسان از دنیا میروند. در داستان اول مردی را میبینیم که یکی از بزرگترین ثروتمندان بوده و نقش مهمی در جامعه و دنیای تجارت دارد. این شخص کارخانههای بسیاری داشته و هزاران نفر برای او کار میکنند، اما زمانی که مردی سفیدپوش بر او نازل میشود و میگوید که تنها ۲۴ ساعت تا زمان مرگش مانده، دچار تشویش شده و سعی میکند تا وقت هست، از مرگ فرار کند؛ چراکه باور دارد مرگ برای او نیست و انسان مهمی مثل او هرگز نباید بمیرد. در داستان دوم با مردی تقریباً همسن مرد ثروتمند روبهرو هستیم که از قضا کارگر همان شخص ثروتمند بوده و برعکس او یک زندگی فقیرانه و معمولی دارد. او نیز دقیقاً در همان زمان با فردی سفیدپوش مواجه شده که به او میگوید تنها ۲۴ ساعت مهلت دارد. مسئلهٔ جالب داستان این است که دقیقاً این شخص کارگر نیز مانند کارفرمای ثروتمند خود گمان میکند چون فقیر و بیبضاعت است، مرگ برای او نیست. حوادثی که در این داستان برای این اشخاص اتفاق می افتد و اعمالی که آنها برای فرار از مرگ انجام میدهند، شاید آنقدرها هم از واقعیت و افکار همهٔ ما دور نباشد؛ ازاینرو با خواندن کتاب حاضر باید متوجه شویم که بهتر است کمی از این دنیای فانی دست کشیده و بیشتر به فکر آخرت باشیم. نوشتار داستان بهقدری هنرمندانه است که در طول داستان با شخصیت همزاتپنداری کرده و احساس او را درک میکنید.
خواندن کتاب بیست و چهار ساعت تا مرگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان پیشنهاد میکنیم.