کتاب زوال فرشته
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب زوال فرشته
«زوال فرشته» نوشته یوکیو میشیما(۱۹۷۰-۱۹۲۵)، نویسنده ژاپنی است.
داستان این کتاب پیامون زندگی قاضی بازنشستهای به نام هوندا است که دوران بازنشستگی خود را با مطالعه و سفر میگذراند. موضوع مورد علاقه او فرشتگان است. او در یکی از سفرهایش با پسر یتیمی به نام توروآشنا میشود و تصمیم میگیرد او را به فرزندخواندگی بپذیرد.
کتاب زوال فرشته آخرین اثر میشیما است که تنها چند ماه پیش از خودکشی او به روش سامورایی (هاراگیری) منتشر شد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«تورو در همان مدرسهی مقدماتیای قبول شد که خود برگزیده بود.
در سال دوم زندگیاش با هوندا، کسی برای پیرمرد پیغامی آورد. شخص معتبر و بانفوذی که دختری دَمِ بخت داشت فکر کرده بود که شاید پسر جوان دخترش را برای زناشویی برگزیند. اگر چه تورو به سن قانونی رسیده بود ولی هنوز هیجده سال بیشتر نداشت. هوندا از این پیشنهاد خندید. طرف مقابل مشتاق این وصلت بود و پیشنهادش را توسط واسطهی دیگری عنوان کرد. از آنجایی که واسطهی دوم در دنیای حقوق و قضا آدمی متشخص و از دوستان هوندا به شمار میآمد، پیرمرد نمیتوانست بدون گفتگو با پسرخواندهاش به او جواب رد بدهد.
هوندا آرزویی در دل میپروراند: عروسی جوان که در مرگ شوهر بیست و یک سالهاش عزادار میشد و جامهی سیاه بر تن میکرد؛ جلوهای از فاجعهای زیبا! پس آنگاه هوندا یک بار دیگر با تبلور ناب زیبایی رو در رو میشد.
این رؤیا با شخصیتِ اجتماعی و تربیت او همخوانی نداشت. تازه اگر این رؤیا به حقیقت نمیپیوست و بُحرانی پیش نمیآمد، هوندا میبایست خود را به زحمت میانداخت تا یک زندگی طولانی و عاری از زیبایی را برای تورو تدارک میبیند. چیزی که پیرمرد از آن میترسید، همانی بود که آرزویش را داشت و آن چیزی که آرزو میکرد، همان چیزی بود که او را به وحشت میانداخت.»
اسبهای لگامگسیخته
کودتایرواند آبراهامیان
ادبیات آلمانی در قرن بیستمحسن نکوروح
فرهنگ و جامعهریموند ویلیامز
درآمدی بر اندیشه های سیاسی آنتونیو گرامشیراجر سایمون
از خواندن کتابهای نویسندگان ژاپنی هیچ زمان پشیمان نشده ام زمانی که نوجوان بودم علاقمند به خواندن کتابهای رمان شدم البته زمان جنگ بود و کمبود کاغذ و طبعا آن زمان هم برای یک نوجوان خرید و مطالعه کتاب بصورت
اینا چهارگانه هستند. معبد سپیده دم که جلد سوم هست ترجمه نشده ایا؟
زیبا و خیال انگیز... ادبیات ژاپن جدا غنیه
لطفا کتاب معبد سپیده دم رو هم تو برنامه قرار بدین
خب خب کتاب رو تموم کردم...این کتاب واسه عموم مردم زیاد گیرا نیست....واسه اونایی ک خوره کتابن جالبه. لطفا لطفا اینقدر از کتاب تعریف نکنین.
کسی که خودکشی کرده طبیعتا دارای افکار فوق العاده پریشانی بوده که در نوشته هاش هم نمود پیدا میکنه ..همین نمونه مانی که گذاشتید پر است از جملات پریشان ...