کتاب پرونده هری کبر
معرفی کتاب پرونده هری کبر
ژوئل دیکر نویسندۀ کتاب پرونده هری کبر است. در کتاب پرونده هری کبر، شخصیت هری کبر برای اینکه به فردی بینظیر و نویسندهای معروف تبدیل شود اخلاق را زیر پا میگذارد. این کتاب نخستینبار در سال ۲۰۱۲ وارد بازار نشر شد.
درباره کتاب پرونده هری کبر
کتاب پرونده هری کبر در فهرست پرفروشترین کتابهای پلیسی آمریکا قرار داشت. نولا کلرگان دختر ۱۵ سالهای است که به طرز عجیبی ناپدید و گم میشود. سیسال بعد، مارکوس گلدمن که رماننویسی موفق است، برای دیدن استاد خود هری کبر، و البته پیداکردن راه حلی برای مشکل خود در نویسندگی، به سامرست میآید. اما پای هری کبر به میان پروندۀ قتل فجیع نولا کلرگان کشیده میشود. در سال ۲۰۰۸ جنازۀ نولا در حیاط خانه هری کبر، پیدا شد. مارکوس گلدمن که بر بیگناهی هری کبر ایمان دارد تلاش میکند راز این دو قتل را کشف کند.
خواندن کتاب پرونده هری کبر را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
کتاب پرونده هری کبر برای هر سن و خوانندهای نوشته شده است؛ بنابراین همه میتوانند این کتاب را بخوانند اما خوانندگانی که کمی به معما علاقه دارند این کتاب را بیشتر دوست خواهند داشت.
درباره ژوئل دیکر
ژوئل دیکر در سال ۱۹۸۵ متولد شد. او یک نویسنده، و رماننویس اهل سوئیس است. وی برنده جوایزی همچون جایزه بزرگ رمان فرهنگستان فرانسه شدهاست. از میان آثار وی، رمانهای «حقیقت ماجرای هری کبر» و «ماجرای ناپدیدشدن استفانی ملر» به فارسی ترجمه شده است.
بخشهایی از کتاب پرونده هری کبر
در کافه وست ویلج که عادت داشتم آنجا وقت بگذرانم، برخی مشترکها بهراحتی به خود اجازه میدادند سر میزم بنشینند تا با من گپی بزنند: «آقای گلدمن، دارم کتاب شما رو میخونم و حتی یکلحظه هم نمیتونم زمین بذارمش! کتاب اولتون هم خوب بود؛ ولی این یکی عالیه! آیا واقعاً برای نوشتن این کتاب یک میلیون دلار به شما پول دادند؟ چند سال دارید؟ در حدود سیسال؟ با این سن کم چه ثروتی به جیب زدید!» حتی در رفتوآمدهایم، سرایدار مجتمع را میدیدم که کتابم را میخواند، زمانی که کتاب را به پایان رساند، مرا مدتی طولانی جلو در آسانسور نگه داشت تا حرف دلش را بزند: «پس این سرنوشت نولا کلرگان بود؟ چه وحشتناک! اما چه جوری کار به اینجا رسید؟ آقای گلدمن چطور امکان داره این اتفاق برای کسی بیفته؟» همه مردم نیویورک درباره کتابم حرف میزدند. کتابی که دوهفته از زمان چاپش میگذشت و در همین زمان اندک هم پرفروشترین کتاب سال امریکا شده بود. همه میخواستند بدانند که در ۱۹۷۵ در اورورا چه اتفاقی افتاده بود. همهجا سخن از این اتفاق بود؛ تلویزیون، رادیو و روزنامهها. بهتازگی سیساله شده بودم و با این کتاب که دومین اثرم بود، مشهورترین نویسنده کشور شدم. آنچه زمینهساز شده بود تا این کتاب را بنگارم، رخدادی بود که چند ماه پیش در آغاز تابستان اتفاق افتاده بود، زمانی که بقایای دختری جوان را از زیر خاک پیدا کردند که سی و سه سال پیش مرده بود. حوادث نیوهمشایر نیز از همینجا آغاز شد. بی شک اگر این ماجراها نبود، اورورا برای همیشه شهری ناشناخته در آمریکا باقی میماند.
بی نهایت لطفاااا
هم خوبه، هم بد: کتاب خوبیه چون تا آخر حرف واسه گفتن داره(البته اولش آهسته پیش میره، بعدش یهو همه چی حل میشه) اما یه مشکل مهمه داره! گاهی کتابی میخونید و تا سالها بعد یه جوری ازش یاد میکنید که
شروع کتاب،ما رو متوجه ژانرش می کنه.معمایی،رازآلود،جنایی. اما کار به همینا ختم نمی شه.این رمان همه ژانر ها رو یطوری در خود بلعیده؛روانشناختی،طنز،درام،اجتماعی و حتی کنایه های سیاسی تروتمیز. راوی و شخصیت اصلی داستان یه نویسنده هست که در نیویورکِ قرن بیست
بهترین کتاب در ژانر معمایی هستش با اینکه نزدیک به 800صفحه است ولی خیلی جذاب هستش و تا آخرش حرفی برای گفتن داره 90.
بالاخره بعد از ماهها یه کتاب جنایی درست و حسابی خوندم که تونست منو قانع کنه...ابتدا، خلاصه کتاب چنگی به دلم نزد ولی وقتی شروعش کردم جز موارد اضطراری نتونستم گوشی رو زمین بذارم و درنهایت این کتاب هم رفت
کتاب از نظر ترجمه انچنان قابل قبول نیس، مخصوصا در بکارگیری ضمایر مشکل داره شما هیچوقت وسط ابراز عشق به طرف مقابلت نمیگی شما😐 نویسنده هم فقط داستان تعریف میکنه تصویرسازی بشدت ناقصه و اصلا کارآمد نیست توصیفاتی وجود نداره یا هم اگر هست
اگر اهل کتاب های معمایی هستین، این کتاب رو حتما بخونین. مارکوس نویسنده ایه که دنبال موضوع برای کتاب جدیدش میگرده، اون به دیدن استادش هری میاد و در همین بین جسد دختری که ۳۰ سال پیش ناپدید شده پیدا میشه
ووووووووووو همین الان این کتاب رو تموم کردم بعد از تقریبا ۳ روز متوالی مطالعه کردن و همینکه تونست این کارو بکنه که من کتاب رو زمین نذارم یعنی واقعا کتابِ سرگرم کننده و روایت داستانش هیجانی و غیر قابل پیش
من الان وسطای کتابم، و البته میخوام تا آخر کتاب رو بخونم، اما فقط اومدم یه نکتهای رو بگم و برم. ترجمه واقعا بده، از بد هم بدتره.. اول اینکه اصلا روان نیست، و افراد وقتی دعوا میکنن انگار دارن مسخره
این کتاب فوق العاده است بشدت جذاب پرکشش و معمای قتل درست حسابی همراه با رگه هایی از طنز