معرفی و دانلود کتاب پرونده اتاق ۶۲۲ + خلاصه رایگان

۳.۵ امتیاز(از ۳۵ رأی)
انتشارات:
کتاب کوله پشتی

معرفی کتاب پرونده اتاق ۶۲۲

کتاب پرونده اتاق ۶۲۲ (Énigme de la chambre 622) نوشته ژوئل دیکر و ترجمه آریا نوری است. این کتاب را نشر کوله پشتی منتشر کرده است (چاپ دوم: ۱۴۰۴). داستان از اقامت نویسنده‌ای در هتلی در آلپ سوئیس آغاز می‌شود؛ جایی که نبودن اتاق ۶۲۲ فقط یک خطای ساده به نظر می‌رسد، اما خیلی زود به پرونده‌ای قدیمی و حل‌نشده گره می‌خورد. رمان حاضر از صفحات آغازین سوگ، عشق، کنجکاوی و یک قتل مرموز را کنار هم می‌گذارد و فضایی می‌سازد که هم به راز یک جنایت نزدیک است و هم به پشت‌پرده‌ی قدرت و روابط انسانی. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پرونده اتاق ۶۲۲ اثر ژوئل دیکر

کتاب پرونده اتاق ۶۲۲ رمانی معمایی به قلم ژوئل دیکر است که با یک موقعیت به‌ظاهر ساده آغاز می‌شود؛ نویسنده‌ای پس از دوره‌ای آشوب‌زده در زندگی شخصی و حرفه‌ای برای استراحت به هتلی در وربیه می‌رود. او به‌سرعت متوجه می‌شود که در طبقه‌ی ششم هتل، به‌جای اتاق ۶۲۲، دو اتاق با شماره‌ی ۶۲۱ وجود دارد. این موضوع در کنار آشنایی این نویسنده با زنی به نام اسکارلت، مسیر رمان را به‌سوی قتلی قدیمی می‌برد که سال‌ها پیش در این هتل رخ داده و هرگز به نتیجه‌ی روشنی نرسیده است. کتاب حاضر از متن انگلیسی با عنوان The enigma of room 622 به پارسی برگردانده شده است.

در رمان پرونده اتاق ۶۲۲ فقط با یک معمای قتل روبه‌رو نیستید. این رمان هم‌زمان چند خط داستانی را پیش می‌برد؛ سوگ ناشی از مرگ ناشر، شکست عاطفی، شکل‌گیری یک همراهی غیرمنتظره و ورود به شبکه‌ای از رقابت، جاه‌طلبی و پنهان‌کاری در دل یک بانک خانوادگی پرنفوذ. بخشی از جذابیت این اثر از همین جابه‌جایی میان فضای آرام و لوکس هتل، روابط شخصیت‌ها با یکدیگر و پرونده‌ای می‌آید که رد آن به سال‌ها قبل و به جمعی محدود از افراد بانفوذ می‌رسد. داستان طوری پیش می‌رود که هر سرنخ تازه، هم اطلاعاتی می‌دهد و هم سؤال‌های بیشتری می‌سازد.

پرونده اتاق ۶۲۲ به مناسبات قدرت، تصویر اجتماعی موفقیت، رقابت در محیط‌های بسته و فاصله‌ی میان ظاهر آراسته و واقعیت پنهان آدم‌ها هم می‌پردازد. حضور راوی که خودش نویسنده است، به رمان حالتی خودآگاه می‌دهد و باعث می‌شود فرایند شکل‌گرفتن یک معما و حتی ساختن یک رمان، بخشی از تجربه‌ی خواندن باشد. نتیجه اثری داستانی است که هم بر کشف راز تکیه دارد و هم بر تماشای آدم‌هایی که هرکدام چیزی را پنهان کرده‌اند. عنوان فرعی این کتاب عبارت است از: شاید سوییس آن کشور آرامی که فکر می‌کنید نیست.

خلاصه داستان پرونده اتاق ۶۲۲

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
جنازه‌ای در یکی از اتاق‌های هتل وربیه کشف می‌شود. زمان اثر به گذشته می‌رود و مسیر رسیدن به قتل را دنبال می‌کند. راوی که برای فرار از اندوه و شکست عاطفی به این هتل آمده است، با کمک اسکارلت به‌سراغ راز اتاق حذف‌شده‌ی ۶۲۲ می‌رود. جست‌وجوی آن‌ها نشان می‌دهد که ماجرا به رقابتی سنگین در بانک ابِزنِر مربوط است؛ جایی که انتخاب رئیس جدید، حسادت، دروغ، جاه‌طلبی و پرونده‌های پنهان را کنار هم قرار داده است. رمان قدم‌به‌قدم نشان می‌دهد چگونه روابط شخصی و تصمیم‌های قدیمی می‌توانند به بحرانی بزرگ و جنایتی حل‌نشده برسند.

چرا باید کتاب پرونده اتاق ۶۲۲ را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب پرونده اتاق ۶۲۲ را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• رمان از یک نشانه‌ی کوچک، یعنی نبودن اتاق ۶۲۲ در یک هتل، معمایی گسترده و چندشاخه می‌سازد.
  • کتاب فقط بر قتل متمرکز نمی‌ماند و رقابت، قدرت، سوگ و رابطه‌های انسانی را هم وارد ماجرا می‌کند.
  • خواننده در کنار پیگیری پرونده، با سازوکار پنهان یک بانک خانوادگی و تنش‌های درونی آن آشنا می‌شود.
  • حضور راوی نویسنده، فرایند شکل‌گرفتن معما و جمع‌کردن سرنخ‌ها را به بخشی از جذابیت رمان تبدیل می‌کند.
  • رمان با جابه‌جایی میان زمان‌ها و شخصیت‌ها حس تعلیق را حفظ می‌کند و سؤال‌های تازه‌ای را طرح می‌کند.
  • فضای هتل کوهستانی و محیط اشرافی رمان، در کنار راز جنایت، حال‌وهوایی ویژه به اثر می‌دهد.

خواندن کتاب پرونده اتاق ۶۲۲ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب پرونده اتاق ۶۲۲ به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های معمایی قرن ۲۱ فرانسه که از دنبال‌کردن سرنخ‌ها و مظنون‌های متعدد لذت می‌برند.
  • خوانندگانی که به رمان‌های مرتبط با موضوع قدرت، رقابت شغلی و پشت‌پرده‌ی نهادهای مالی علاقه دارند.
  • مخاطبانی که دوست دارند در کنار یک پرونده‌ی جنایی، با روابط پیچیده و پنهان‌کاری شخصیت‌ها روبه‌رو شوند.
  • علاقه‌مندان به رمان‌هایی که فضای هتل، سفر و مکان‌های بسته را به بخشی از تعلیق اثر تبدیل می‌کند.

درباره ژوئل دیکر

ژوئل دیکر (Joël Dicker) نویسنده و رمان‌نویس سوئیسی و متولد ۱۶ ژوئن ۱۹۸۵ در ژنو است. پس از تحصیل در پاریس و دانشگاه ژنو، در سال ۲۰۱۰ مدرک کارشناسی‌ارشد حقوق خود را دریافت کرد. فعالیت حرفه‌ای خود را در سال ۲۰۱۰ با برنده‌شدن جایزه‌ی نویسندگان ژنو برای نسخه‌ی خطی نخستین رمانش به نام «آخرین روزهای پدران ما» آغاز کرد و سپس با انتشار رمان «حقیقت ماجرای هری کبر» در سال ۲۰۱۲ به شهرتی جهانی دست یافت؛ اثری که به یک اثر پرفروش نیویورک‌تایمز تبدیل شد، به ۳۲ زبان برگردانده شد و جوایز متعددی ازجمله جایزه‌ی بزرگ رمان فرهنگستان فرانسه و جایزه‌ی گنکور دبیرستانی‌ها را از آن خود کرد.

آثار بعدی ژوئل دیکر شامل رمان‌های «کتاب بالتیمور» (۲۰۱۵) و «ماجرای ناپدیدشدن استفانی ملر» (۲۰۱۸) است که در ایران نیز توسط مترجمانی چون آریا نوری، لیلا نظمی‌نژاد و ناهید فروغان و از سوی ناشرانی نظیر البرز، چشمه و نیلوفر به فارسی ترجمه شده‌اند. این نویسنده که آثارش به بیش از ۴۰ زبان ترجمه شده و بیش از ۱۵ میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته است، در سال ۲۰۲۱ اعلام کرد که برای تأسیس انتشارات خود، مؤسسه‌ی نشر فالوآ (که پس از خروج او طبق وصیت بنیان‌گذار درگذشته‌اش تعطیل شد) را ترک می‌کند. او نویسنده‌ی رمان جنایی «یک حیوان وحشی» و رمان «پرونده اتاق ۶۲۲» (Énigme de la chambre 622) است.

جوایز و افتخارات نویسنده

رمان «حقیقت ماجرای هری کبر» به قلم ژوئل دیکر جوایز متعددی ازجمله جایزه‌ی بزرگ رمان فرهنگستان فرانسه و جایزه‌ی گنکور دبیرستانی‌ها را از آن خود کرد.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره کتاب پرونده اتاق ۶۲۲ و نویسنده

- نیویورک تایمز: قلم روان و لحن جذاب ژوئل دیکر است که نوشته‌های او را تا این حد گیرا و اثرگذار می‌کند.

- پابلشرز ویکلی: این رمانِ به‌غایت هوشمندانه، از نظر عاطفیْ رضایت‌بخش و به‌طرز عجیبی صمیمانه است و نباید خواندن آن را از دست داد.

بخشی از کتاب پرونده اتاق ۶۲۲

«فصل چهل‌وهشتم: تحقیقات پلیس

دوشنبه، ۲ ژوئیهٔ ۲۰۱۸

تمام طول روز در اتاقم مانده بودم تا ببینم تحقیقاتم به کجا می‌رسد. شاید هم می‌خواستم پس از اتفاق دیشب از اسکارلت دوری کنم. من شدیداً جذب او شده بودم، ولی هر بار که چشمانم را می‌بستم، به اسلون فکر می‌کردم. از کار کردن و در فضای بسته بودن خسته شدم. تصمیم گرفتم سیگاری بکشم. فنجانی قهوه برای خودم ریختم و به بالکن رفتم تا از نور خورشید هم استفاده کنم. چشمم به اسکارلت افتاد که او هم بیرون آمده و روی صندلی نشسته بود. داشت بربادرفته را می‌خواند.

گفت: «به‌به، بالاخره آقای نویسنده اومدن بیرون.»

از جایش بلند شد و به سمت نرده‌ای آمد که بالکن‌ها را جدا می‌کرد. سیگاری به او تعارف کردم که پذیرفت.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرونده اتاق ۶۲۲ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپرونده اتاق ۶۲۲
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۰/۱۰
فرمت کتابEPUB

Avin
۱۴۰۴/۱۰/۳۰

کلیت داستان معمایی جذاب است و گیرایی دارد ولی بعضی بخش ها ضعیف هست که خواننده اصلا انتظار این مقدار سطحی نگری در شخصیت هر فرد در داستان را با توجه به جایگاه اجتماعی شان ندارد و به نظر میاد...بیشتر

Nadi Talebi
۱۴۰۴/۱۲/۱۸

باورم نمیشه تا آخر این رمانِ درهم و برهم با داستانِ بچه‌گانه رو خوندم😂😂

۱۴۰۵/۰۲/۰۵

رمان خوبی بود با شخصیتا اشنا میشدی و هر لحظه غافلگیرت میکرد، حدس میزدی ، اما حدست تا لحظه اخر میتونست اشتباه باشه

۱۴۰۵/۰۱/۰۶

داستان گیرایی خیلی خوبی داره. به طوری که تا زمانی که موقع حل پرونده میرسه شما خیلی مشتاقانه کتاب رو ادامه میدی و اصلا خسته کننده نیست. قضیه اینه که بعد حل مسئله میبینی خیلی تخیلی و دور از ذهنه. شخصیت...بیشتر

۱۴۰۵/۰۱/۰۴

۱۴۰۴/۱۰/۲۹

رمان خوبی بود..

ayda
۱۴۰۴/۱۱/۰۴

این نویسنده قلم جذابی داره به همین دلیل هم شما رو وادار میکنه علی رغم داستان پردازی ضعیف و تخیلی! تا آخر کتابو زمین نذارید شخصیت پردازی هم به همون اندازه ضعیفه مثلاً برای یه بانکدار ارشد اونم از یه خانواده...بیشتر

shaya
۱۴۰۴/۱۱/۰۲

من کار های این نویسنده رو اغلب به علت الکی کش دار بودن و سیر و سیاحت در باقالی ها در بعضی از بخش ها همیشه نیمه کاره رها کردم. این اولین کتابی بود که تا انتها خوندم چون با نویسنده...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

nasi