کتاب پول و شیطان
خواندن نظراتمعرفی کتاب پول و شیطان
لئو تولستوی(۱۹۱۰- ۱۸۲۸)، نویسنده برجسته روس است.
داستان پول و شیطان از جمله آثار تولستوی است که با وجودی که در سایه آثار نامآوری همچون جنگ و صلح و آناکارنینا قرار گرفته، اما دارای نگاه اجتماعی و اخلاقی بسیار نیرومندی است. این کتاب در سالهای پایانی زندگی تولستوی نگاشته شده و چکیدهای از نگاه انتقادی او به جهان پیرامون در گذار تجربه زندگی شخصی اوست.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«ماخین، پسر دبیرستانی که روش جعل کوپن را به دوستش آموخته بود، از مدرسه به دانشگاه رفته و از دانشکده حقوق فارغالتحصیل شده بود. با این سن کم، به شکرانه رابطهاش با زنان و بهخصوص زن سابق یک وزیر که رابطه دوستانهای با او داشت، به مقام بازپرسی دادگاه نایل آمده بود. آدم نادرستی بود که بدهیهایش را به موقع نمیپرداخت، زنان را میفریفت، قمار میکرد، ولی تیزهوش و زیرک بود و حافظهای نیرومند داشت و دوراندیش بود.
او بازپرس دادگاه ناحیهای بود که استپان پلاگیوشکین در آن محاکمه میشد. در نخستین بازپرسی از سادگی و درستی و آرامش پاسخهای استپان یکه خورده بود. ماخین ناخودآگاه احساس میکرد مردی که سر تراشیده و زنجیر به دست در برابر او ایستاده و دو نگهبان از او محافظت میکنند، به آزادی کاملی دست یافته و در چنان مرحلهای از ولای اخلاقی قرار دارد که برای او -ماخین- دور از دسترس است. از این رو هنگام بازپرسی جرأتش را به کار میانداخت و خود را برمیانگیخت تا مبادا تحقیر شود، و برتری خود را از دست بدهد. از نحوه پاسخگویی استپان شگفتزده شد، گویی این اتفاق درگذشتههای دور رخ داده و این کارها را نه او، که کسی دیگر مرتکب شده بود.
ماخین پرسید: «و تو دلت برای آنان نمیسوزد؟»
«نه، من آن روزها متوجه نبودم.»
«خوب، حالا چه احساسی دربارهشان داری؟»
استپان غمگینانه لبخند زد.
«الآن حتی اگر روی آتش کبابم کنند، دست به آن کار نمیزنم.»
«چرا؟»
«چون میدانم که تمام انسانها با هم برادرند.»
«منظورت چیست، آیا فکر میکنی که من هم برادر توام؟»
راز پرواز
مصطفی بادكوبه ای هزاوه ای
توسعه در تاریکیسیدمحمد بهشتی
اخلاق مهار جنگ (دفتر اول)مرتضی رحیمی نژاد
چرا شما را نمی گیرن و آخرش چی میشه؟صادق زیباکلام
داستان بدن انساندانیل لیبرمن
ما هیچ نمی دانیمجورج چم
قواعد حداقل استاندارد سازمان ملل متحد برای رفتار با زندانیان (قواعد نلسون ماندلا)نشریه جنرال اسمبلی
پاییز باب همایونمحمد محمودی
سرمایه داری مردیانیس واروفاکیس
بنیان های خیر عمومی؛ سبک زندگی خداگونهمحمد باقریان
کتاب پول و شیطان اثر لئو تولستوی از آثار اواخر مرگ او بهشمار میآید. این نویسنده بزرگ روسی تبار صاحب آثار ارزشمندی چون «مرگ ایوان ایلیچ» است داستان کتاب پول و شیطان از دو بخش تشکیل شده که موضوعیت اصلی
من امروز نسخه چاپی شیطان رو خوندم تحت تاثیر پایانش هستم!! مردی که گمان میکنه در دوران مجردی برای حفظ تندرستی و عدم نگاه بد به همه زنان و انجام درست کارهای روزانه ش و رهایی ذهن از مسائل جنسی باید با
سلام دوستان میخواستم یه لیستاز کتاب های خوبی ک خوندید معرفی کنید ممنون میشم
کتابی فوق العاده. حتما بخونیدش تاثیر گذاره
کتاب خوبی بید حتمان بخونید
شیطان داستانی ک خوندشو ب کتابخوناش توصیه میکنم و نکات اموزنده زیادی داشت. اما از پول راضی نبودم و ب نظرم ی داستان معمولی رو ب پایین بود! اما پیوستی ک در پایان کتاب وجود داره بسیار عمیق و در خور
خیلی عالی بود. مثل همه نوشته های تولستوی
در دو داستان پول و شیطان که در کتاب روایت شده شاهد نگاهی مذهبی گونه از تولستوی به ماجرا هستیم. البته که داشتن یک جامعه عاری از فساد دغدغه ای انسانی و فرای مسائل و شعارهای دینیست و خود تولستوی
سلام دوستان من متین هستم چند روز این کتاب و خریدم از نظر قیمت خیلی خوب بوده چون در یکی از کتاب فروشی ها زده ۸۰ هزار تومان . واقا عالی به شما توصیه میکنم
ممنون از طاقچه و انتشارات روزنه