کتاب اژدهایی با قلب شکلاتی
معرفی کتاب اژدهایی با قلب شکلاتی
کتاب اژدهایی با قلب شکلاتی نوشته استفانی برجس، داستان اژدهای کوچولویی است که دست به یک ماجراجویی بزرگ میزند. این داستان را با ترجمه ساره پیمان بخوانید.
درباره کتاب اژدهایی با قلب شکلاتی
اَوِنتورين، اژدهاي كوچكي كه هنوز از نظر خانوادهاش براي شکار و مراقبت از خود آماده نيست، و بر خلاف برادرش، فکر میکند خواندن كتابهاي انسانها کاري احمقانه است. او تصميم ميگيرد براي استقلال و اثبات توانايي خود غار محل زندگیشان را ترك كند. پس از ترك محل سكونت و بعد از چند بار تلاش بيثمر، اَوِنتورين بالاخره به شکارچیای ميرسد كه او را براي به رخ كشيدن تواناييِ خود، بهترين شكار ممكن مييابد. اما اَوِنتورين با بوي شكلات داغي كه مرد آماده كرده از خود بي خود مي شود و تصميم مي گيرد قبل از شكار مرد اول شكلات داغ بنوشد.
اما نوشیدن شکلات داغ همان و تبدیل شدن او به چیز دیگر همان!
کتاب اژدهایی با قلب شکلاتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانانی که از خواندن کتابهای فانتزی و ماجرایی لذت میبرند کتاب اژدهایی با قلب شکلاتی را دوست دارند.
بخشی از کتاب اژدهایی با قلب شکلاتی
هیچوقت به این فکر نکرده بودم که انسان بودن چه حسوحالی دارد، اما با این وجود، بابابزرگ گرینت همیشه میگفت: «بهتره با غذات حرف نزنی.» و همانطور که هر اژدهایی میداند، انسانها از هر غذای دیگری خطرناکترند.
با این وضعیت، امروز نمیتوانستم برای اولین بار، پرواز کردن را تمرین کنم، اما اشکالی نداشت. اصلاً لازم نبود برای شکار کردن پرواز کنم.
برای اولین بار در زندگیام، آسمانِ آبی و آزاد چترش را روی سرم باز کرده بود و من هم آزاد بودم. دندانههای نوک کوه از پشت سرم پیدا بود. پایین پایم درهای پوشیده از درخت قرار داشت و جایی در دل مسیرهای صخرهای باریک و کوهپایههای پُرچینوچروک، انسانها و حیوانها مشغول زندگیشان بودند...
به دنبال بوی غذا، از دامنهٔ کوه پایین رفتم.
اَوِنتورین، اژدهای کوچکی که هنوز از نظر خانوادهاش برای شکار و مراقبت از خود آماده نیست، و بر خلاف برادرش، فکر میکند خواندن کتابهای انسانها کاری احمقانه است، تصمیم میگیرد برای استقلال و اثبات توانایی خود غار محل زندگیشان را
خیلی کتاب قشنگیه و واقعاً محشره 😍💫 اصلاً انقدر قشنگ و عالی بود که نمیدونم چطوری توصیفش کنم😉😍😍🤩🤩 اینم خلاصه ای از کتابِ که اگه دوست داشتید میتونید بخونید:اَوِنتورین، اژدهای کوچکی که هنوز از نظر خانوادهاش برای شکار و مراقبت از خود
محشرررر بودددد😍😃👌🏻عاشق این کتاب شدم📚مخصوصا آخراش خیلی باحال بود🤩توصیه میکنم حتما بخونیدش😄
این کتاب واقعا از هر لحاظ فوق العاده اس من خودم نسخه ی چاپیش رو دارم و دو بار خوندمش واقعا پایان جذابی داره♡😍پیشنهاد میدم مطالعه کنیدش
سلامممممممممم💫💫💫☕☕☕☕ بچه ها این کتاب خیلی قشنگه و توش پر از امید و احساس و عشق و سرزندگی هست💫💞💞💞 یعنی توی صفحات این کتاب امید موج میزنه و تو رو در اختیار خودش میگیره 😌😇 بعد از خوندن این کتاب چنان انگیزه ای
خیلی قشنگه . جلد دومش هنوز ترجمه نشده . بسیار تاثیر گذار و مفیده خیلی جذابه حتما بخونید ☺💙💙
خیلی خیلی خوب بود انقدر که گفتنی نیست اولش بهش علاقه ای نشون ندادم اما بعدش متمرکز تر شدم هی منم وسوسه میکرد بخونم
عالیییییی به هر کسی که کتاب های تخیلی دوس دارن توصیه میکنم بخونن
این کتاب فوق العاده است و به نظرم برای هم سنی مناسب است