کتاب میراث تریشا ساخلچا + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب میراث

کتاب میراث

معرفی کتاب میراث

کتاب میراث (The Inheritance)، نوشته تریشا ساخلچا و ترجمه‌ مایا معینی، داستان خانواده‌ی ثروتمند آگاروال را در سفری پرتنش به جزیره‌ای دورافتاده در اسکاتلند روایت می‌کند؛ جایی که قرار است جشن بازنشستگی پدر و تقسیم ارث برگزار شود، اما گذشته، رازها و کینه‌های قدیمی همه‌چیز را به‌ هم می‌ریزند. این کتاب که انتشارات پرتقال در سال ۱۴۰۴ آن را منتشر کرده است و در مجموعه‌ی فانتوم قرار دارد، در قالب یک رمان خانوادگی و جناییِ پرتعلیق، میان زمان حال و گذشته جابه‌جا می‌شود و از زاویه‌دید چند شخصیت اصلی پیش می‌رود تا لایه‌های پنهان روابط، قدرت و پول را نشان دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب میراث اثر تریشا ساخلچا

کتاب میراث داستان خانواده‌ی هندی‌تبار و ثروتمند آگاروال است که به‌مناسبت جشن بازنشستگی پدر، چهلمین سالگرد ازدواج والدین و مهم‌تر از همه، اعلام نحوه‌ی تقسیم صندوق مالی چندصد میلیون پوندی، به جزیره‌ی خصوصی ایلین کیل‌براید در سواحل اسکاتلند می‌روند. تریشا ساخلچا در این کتاب با کنارهم‌گذاشتن فضایی بسته، طبیعتی خشن و تاریخ خونین جزیره، بستری برای تنش‌های خانوادگی، رقابت بر سر ارث و زخم‌های قدیمی فراهم کرده است. کتاب میراث در چند بخش و فصل‌هایی کوتاه پیش می‌رود که هرکدام از زاویه‌دید یکی از شخصیت‌ها روایت شده‌اند؛ از جمله زویی، اینفلوئنسر جوان و عروس خانواده که با مزاحمت‌های آنلاین و گذشته‌ای دردناک دست‌وپنجه نرم می‌کند و مایرا، دختر بزرگ خانواده، که مدیریت جزیره و پروژه‌ی استراحتگاه لوکس را بر عهده گرفته و زیر بار بدهی و فشار انتظارات خانواده خم شده است.

تریشا ساخلچا در کتاب میراث نشان می‌دهد پشت موفقیت، ازدواج‌های به‌ظاهر پایدار و برندهای لوکس، چه ترس‌ها، دروغ‌ها و بده‌بستان‌هایی پنهان شده است؛ از معامله‌ی چند میلیون‌ پوندی فروش شرکت پتروشیمی تا دعواهای قدیمی خواهر و برادرها، از دخالت‌های مادر در زندگی عاطفی فرزندان تا حضور ناگهانی یک خواستگار در سفر خانوادگی.

خلاصه داستان میراث

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

کتاب میراث ماجرای سفری خانوادگی به جزیره‌ی خصوصی ایلین کیل‌براید را دنبال می‌کند؛ جایی که قرار است فروش شرکت پتروویژن نهایی شود و پدر خانواده نحوه‌ی تقسیم صندوق مالی عظیم را بین سه فرزندش اعلام کند. در این میان، زویی به‌عنوان اینفلوئنسری موفق، زیر فشار مزاحمت‌های مجازی و نگاه قضاوت‌گر خانواده‌ی شوهر قرار دارد و مایرا در تلاش است پروژه‌ی استراحتگاه لوکس جزیره را، درحالی‌که قبض‌ها و اخطارهای مالی روی هم تلنبار شده‌اند، سرپا نگه دارد. هم‌زمان، گذشته‌ی خونین جزیره و پاکسازی‌های هایلند با تاریخچه‌ی خانوادگی آگاروال گره می‌خورد.

حضور عایشه و خواستگار غیرمنتظره‌اش، بحث‌های پنهانی درباره‌ی ازدواج سنتی و رقابت خاموش بر سر بزرگ‌ترین تکه‌ی کیکْ فضای سفر را مسموم می‌کند، تاجایی‌که در زمان اکنون، همه‌چیز به صحنه‌ای در جنگل بارانی، لکه‌های خون و سؤالی هولناک ختم می‌شود: در خانواده‌ای که قانونش اولویتِ خانواده است، چه کسی قرار است قربانی شود؟

چرا باید کتاب میراث را بخوانیم؟

کتاب میراث ترکیبی از تعلیق جنایی، درام خانوادگی و نقد ظریف طبقه‌ی مرفه است؛ از اینستاگرام و اینفلوئنسرها تا صندوق‌های چندصد میلیون پوندی و جزیره‌ی خصوصی. این کتاب نشان می‌دهد پشت ظاهر زندگی بی‌نقص چه اضطراب، خشونت و معامله‌هایی پنهان است و چگونه پولْ وفاداری و عشق را به چاش می‌کشد.

خواندن کتاب میراث به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌های پرتعلیق در فضاهای بسته، ساختار روایی چندصدا و قصه‌هایی درباره‌ی خانواده‌های ثروتمند، ارث، راز و جنایت علاقه‌مندند؛ همچنین به خوانندگانی که دوست دارند تضاد میان زندگی آنلاین و واقعیت پشت‌صحنه را از زاویه‌ای داستانی دنبال کنند.

درباره تریشا ساخلچا

تریشا ساخلچا (Trisha Sakhlecha) نویسنده و دیپلمات است و به‌عنوان مدیر مرکز تاگور در سفارت هند در برلین فعالیت می‌کند. او در گذشته در حوزه‌های مختلفی از جمله مشاوره‌ی کسب‌وکار، طراحی مد و تحلیل روندهای مد و تدریس تجربه‌ی کاری داشته است.

بخشی از کتاب میراث

«عایشه سه ماه گذشته را در لس‌آنجلس مشغول گشت‌وگذار بوده است. آخرین باری که صحبت کردیم، به من گفت قرار است بیشتر آنجا بماند، بابت همین وقتی مادرشوهرم گفت عایشه در این سفر یک‌هفته‌ای به ما ملحق می‌شود، تعجب کردم. عایشه از تعطیلات خانوادگی بیزار است و من درک می‌کنم چرا و باور اینکه حاضر شود به‌جای ویلایش در مایبلو یک هفته در جزیره‌ای در اسکاتلند بماند، برایم دشوار است؛ صرف‌نظر از اینکه این هفته چقدر مهم باشد. اما مدت‌هاست از تلاش برای سر درآوردن از پیچیدگی‌های خانوادهٔ آگاروال دست کشیده‌ام، بنابراین وقتی مادر شوهرم، شالینی، خبر داد که عایشه در لندن به ما ملحق خواهد شد، ناباوری‌ام را برای خودم نگه داشتم. قرار بود یک ساعت پیش از آنکه سوار قطار شبانه به‌سمت فورت ویلیام شویم، عایشه ما را در ایستگاه یوستون ملاقات کند.»

۱۴۰۵/۰۲/۰۳

به نظرم یکم ساده بود