کتاب واگن مخصوص
معرفی کتاب واگن مخصوص
کتاب واگن مخصوص؛ داستانکهای رضوی، شامل داستانهای کوتاه با موضوع زیارت و معجزات امام رضا (ع) از مصطفی خدامی است.
درباره کتاب واگن مخصوص
کتاب واگن مخصوص مجموعهای از داستانکهای کوتاه مذهبی است. داستانکهایی که همگی به نوعی با امام رضا (ع) و تجربههای مختلف زیارت و معجزات و کرامات در ارتباط هستند.
داستانک، قالبی در داستاننویسی است که در چند خط یا حداکثر یک صفحه نوشته میشود و در پی یک کشف ضربهزننده است. این کشف میتواند غافلگیر کردن خواننده و ایجاد شوک، شوخی یا نمایش لحظهای زیبا باشد.
کتاب واگن مخصوص را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به داستانهای کوتاه و مذهبی از خواندن این اثر لذت میبرند.
بخشی از کتاب واگن مخصوص
آلزایمر
چیزی را از یاد نمیبَرد؛ رفته بود شفا بخواهد. چشمش به گنبد افتاد. درخواستش را فراموش کرد.
نذر
دکتر گفته بود که چند ماه بیشتر زنده نیست؛ به مشهد رفت. حالا هر سال به بیمارستان کودکان سرطانی میرود و نذرش را ادا میکند.
دوست بزرگوام آقای خدامی عزیز را سالهاست از نزدیک افتخار آشنایی اش نصیبم شده وهر از چندگاهی از گلستان فضل و ادبش گلی چیده ام، نویسنده ای جوان و بسیارباذوق و دارای استعدادی مثال زدنی که امیدوارم در سالهای پیش
سلام به همه خواننده های محترم طاقچه. برای اولین بار که کتاب رو ورق میزدم فکر نمی کردم که با با چند خط بتوان داستان کوتاه نوشت. واگن مخصوص کتابی است بسیار متنوع و جذاب با داستانهای واقعی و بسیار کوتاه.
مینی داستانک های رضوی. ازون داستان های سه چهار خطی... بعضیاش صرفا مثل یه جمله ادبی بود. رو بعضیاش انقدر کم توضیح داده بود که اصل داستان معلوم نمیشد. ولی بینشون داستان هایی بود که اشکم رو هم جاری کرد. البته این
دلت برای حرم تنگ میشه داستانهای کوتاه از اجابت دعای افرادبسیار زیادی حتی غیر مسلمان ها
بسیار جذاب و عالی بود و کشش بسیار داشت
یا ضامن آهو