معرفی و دانلود کتاب آسمان آبی شب + خلاصه رایگان

کتاب آسمان آبی شب

۴.۰(از ۲۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آسمان آبی شب

«آسمان آبی شب» نام داستان بلندی با حال و هوای سیاسی- مذهبی از عباس قاضی زاده (-۱۳۶۶) است. داستان درباره آشنایی پسری مسیحی (یوسف) با دختری مسلمان (روجا) است. این دو تصمیم به ازدواج با یکدیگر دارند و برای این منظور یوسف باید اسلام را بپذیرد و به همین خاطر تصمیم می‌گیرد که با آن آشنا شود. در این مسیر او با پنج نوع از اسلامی که در جامعه رایج بوده آشنا می‌شود و به دنبال اسلام واقعی است که سرگذشت او به حادثه سال ۶۰ در شهر آمل گره می‌خورد. قاضی‌زاده درباره انگیزه‌اش از نوشتن این رمان می گوید: «نوشتن این داستان با دو انگیزه انجام شد، نخست با هدف یادآوری ماجرای ششم بهمن ماه سال ۶۰ و حمله نیروهای ضدانقلاب به شهر آمل که تا پیش از این در قالب داستان کسی به آن نپرداخته بود و تنها در این چند سال چند اثر سینمایی را دیدم که بدون اینکه به این واقعه پرداخته باشند، در حاشیه آن روایتی داشتند. دوم، مسأله دینداری و اسلامی بود که این روزها در جامعه ما در حال مطرح شدن است. به واقع ما بعد از انقلاب در میان برخی از مسئولان و مردم شاهد رویش نوعی تازه از اسلام هستیم که زاده دست خود ماست. یعنی جایی که حس می‌کنیم نفعی از اسلام نمی‌بریم چیزی جدای از آن خلق می‌کنیم و به اسم اسلام به کار می‌بریم. من سعی کردم با نوشتن این داستان به این مساله ورود و انتقادی داشته باشم». گزیده ای از داستان: اگر همه‌چیز خوب پیش‌می‌رفت شاید الان سرخوش و شاد و کیفور از خانه‌ی معشوقه بیرون می‌آمد و روی ابرها قدم برمی‌داشت... ولی حالا چه؟... لب‌هایش را بین دندان‌های سخت و سنگی گذاشته و با بی‌رحمی تمام فشار می‌دهد... خون را در دهانش مزه مزه می‌کند... خودش را مقصر این فاجعه می‌داند... با خودش فکر می‌کند شاید اگر از همان ابتدا، به همه مرام و مسلکش را گفته بود الان کار به این‌جا نمی‌رسید و چنین آبروریزی‌ای به بار نمی‌آمد؛ اما نه... این فقط یک جلسه برای آشنایی بود... دلیلی وجود نداشت تا کسی در آن از دین و آیین حرف بزند... تازه، او از کجا می‌دانست که قرار است بر سر یک چنین موضوعی الم‌شنگه راه بیفتد؟

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آسمان آبی شب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آسمان آبی شب
تعداد صفحه‌ها:۳۳۶ صفحه
قیمت کتاب:۶۰۰۰ تومان

f
۱۳۹۹/۰۵/۱۱

این کتاب محشره قلم نویسنده خیلی روان و قشنگه به قدری احساسات رو خوب توصیف می کنه که کاملا وارد داستان میشید و خودتون رو کنار شخصیت های داستان احساس می کنید با اختلاف جزو بهترین کتاب هایی که خوندم بود

Soroosh Erfani
۱۳۹۷/۰۱/۰۲

کتاب عمیق و خوبیه

داتیس
۱۴۰۳/۰۵/۲۰

داستان زیبایی بود، عشق مجازی پلی بسوی حقیقت است.

Mhmd9062
۱۴۰۱/۰۴/۲۸

عالیه، روان و قابل فهم در عین حال بسیار ادبی و زیبا، پر از آرایه های قابل فهم

Khadem_harmt313
۱۳۹۹/۱۱/۱۷

متن روان و گیرایی داشت از بعضی قسمت هاش خیلی خوشم اومد

علی
۱۳۹۹/۰۱/۲۴

عالی بود. حال و هوای خیلی قشنگی داشت که حال آدمو خوب میکرد.

m.m.p.k
۱۴۰۴/۰۶/۲۱

فوق العاده بود میتونستی خودت رو در جایگاه شخصیت ها قرار بدی افکار و احساساتشون رو درک کنی صداشون رو بشنوی بی شک یکی از بهترین کتاب هایی بود که تا به حال خوندم

bahare
۱۴۰۳/۰۹/۲۶

نیمه کتاب که نوجوان بسیجی خاطره گفت رو دوس داشتم، به نظرم اگر کل کتاب از زبان اول شخص روایت میشد و این حجم زیاااد از تشبیه و آرایه استفاده نمیشد که داستان کوتاهترباشه ، خیلی بهتربود

کاربر 5200579
۱۴۰۵/۰۲/۱۱

اصلا برایم جالب نبود خاندم تا بلکه خوشم بیاید ولی نیامد خیلی تشبیه های زیادی داشت و بیش از حد یک جریان و توضیح میداد. و اصلا هم جلو نمیرفت فقط تشبیه بکار میبرد

رها :)
۱۴۰۴/۱۲/۱۵

۲۰ درصد از کتاب رو خوندم و اصلا جذب کلماتش نشدم. شاید داستان خوبی داشته باشه اما کلماتش برای شخص من حوصله سر بر بودند.

فاطمه رخشنده
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۱۱

خیییلی توضیحات داشت.... نصف کتاب را خواندم،رها کردم.

بریده‌هایی از کتاب

میـمْ.سَتّـ'ارے
دلش از بی‌قراری چشم‌هایش هراس دارد و مشتاق بیداریست.
• Khavari •
z.b
. این شاید قدرت پنهان ما زن‌ها باشد که می‌توانیم از صدجفت چشم که خیره‌مان شده است تک‌تک‌شان را از هم تمیز دهیم و از بین‌شان تنها همان یک دانه طیب و طاهرش را سوا کنیم و بگذاریم گوشه‌ی قلب‌مان. قدرتی که شما مردها از آن غافلید و هیچ‌وقت آن را درک نمی‌کنید... هیچ‌وقت...
مطهره لطفی
برایش عجیب است. عجیب است که تکه ابری توخالی این‌چنین تهوری از خود نشان می‌دهد و کُره‌ای را از نور درخشان‌ترین ستاره‌ی کهکشان محروم می‌کند. عجیب است که ثابته‌ای با این همه انرژی و قدرت، این‌قدر از خودش بزرگی به خرج می‌دهد و می‌گذارد که تکه ابری توخالی و پوچ، جلویش بایستد و برایش هارت و پورت کند. عجیب است... تکه ابر توخالی رویش را کم می‌کند و خودش را از جلوی ستاره‌ی نورانی کهکشان کنار می‌کشد. نور، مستقیم توی چشم‌های یوسف جا می‌گیرد و او بلافاصله پلک‌ها را چون کرکره‌ی مغازه‌های شهر می‌بندد. چشم‌های ناتوانش، تاب این هجمه‌ی نور را ندارند و چاره‌ای برایشان جز ندیدن نمی‌ماند... دیگر آفتاب را نمی‌بیند... چون نمی‌تواند این حجم از نور را طاقت بیاورد... نمی‌تواند.