کتاب سفر به انتهای دنیا
معرفی کتاب سفر به انتهای دنیا
کتاب سفر به انتهای دنیا نوشته جودی لی اندرسون است که با ترجمه آرزو ویشکا منتشر شده است. این کتاب روایتی پرهیجان و عجیب از دنیایی ماورایی است که خواننده نمیتواند در آن هیچ چیز را پیشبینی کند.
دراباره کتاب سفر به انتهای دنیا
این کتاب، دفترچهی خاطرات گریسی، دختری معمولی است که در یک دنیای عجیب، با پیشآمدهایی عجیبتر زندگی میکند. شهر گریسی مدام مورد حملهی موچودات ناشناخته و هیولاها قرار میگیرد. این اتفاق اهالی شهر را به وجود دنیاهای امن و رهاییبخشِ موازی، یعنی آرمانشهری که در آن مرگ و بیماری و دشواری وجود ندارد، معتقد کرده است. مدتی است ابر سیاه و تاریکی که به اعتقاد اهالی شهر، نشانهای از وقوع یک حادثهی تلخ و مرگبار است، بالای سر خانه گریسی نمایان شده است. سم برادر گریسی بیمار است و خانواده که ابر سیاه را نشانه مرگ سم میدانند، برای رهایی از این سرنوشت سیاه، سفری حماسی را به آن شهر رؤیایی آغاز میکنند.
خواندن کتاب سفر به انتهای دنیا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به نوجوانان علاقهمند به داستانهای پرهیجان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب سفر به انتهای دنیا
روی تپه برگشتهام. فکر کنم اینجا پاتوق موردِعلاقهٔ من برای نوشتن و ثبت زندگیام باشد. مادر، سَمِ موشموشک را به مطب دکتر برده و پدر هم حواسش به این نیست که من کجا هستم، چون در خانه روی اختراع جدیدش که اسمش را آنتروپی گذاشته، کار میکند (نمیتوانم کلمهای کسلکنندهتر از این اسم را تصور کنم).
عکس پدر امروز توی روزنامه بود؛ درست بین مقالهای دربارهٔ مجتمع تفریحی جدیدی در واتِرویل که یک غول در بین نیروهای امنیتیاش بود و فراخوان جلسهای دربارهٔ انجمن بانوان لحافدوز. تصویری از پدرم بود با عنوانی در زیرش: مجمع هواسنجی آپر مین، تئودور لاکوود را به دلیل وجود اختلافات فلسفی برکنار میکند.
فکر کنم این قضیه، ماجرای دیروز دایری کویین را توضیح میدهد: پدر تازه میخواست برایمان بستنی بخرد (طعم شکلاتی تافی هیف برای من، بیسکوییتیِ اوریو برای میلی، اِم اَند اِم برای سم و مثل همیشه، تارت گیلاس برای مادرم) که مردی پای صندوق آمد و پول سفارش ما را حساب کرد. پدرم با سردرگمی نگاهش میکرد و برای اینکه مؤدب به نظر برسد، لبخند میزد. مرد گفت: «بهزودی از کارِت اخراج میشی و به هر کمکی نیاز پیدا میکنی.»
کتاب خیلی فوق العاده ای بود، انگار که منم همراه گریسی و بقیه توی اون سفر بودم. داستان فراز و نشیب های زیادی داشت و بعضی جاها به نظرم باید حس و حال رو بیشتر توضیح میداد. آخر کتاب خیلی
من چاپیش رو دارم🙂 وسط هاش خیلی خسته کننده بود ولی آخرش خیلی قشنگ بود پایانه غمگینی داشت من که گریه کردم فوقالعاده بود اصلا فکر نمیکردم اونجوری تموم بشه کاش جلد 2 هم داشت🙂😇🌹
فکر میکنم اگر نوجوان بودم احتمالا چندبرابر بیشتر از حالا از خوندن این کتاب لذت میبردم. اما این باعث نمیشه که از متن روان و دنیای قشنگی که ساخته شد بگذرم، و نگم که اگر یه داستان فانتزی و ساده
عالی بود و همینطور خیلی جذاب😍💖😊
وای چه کتاب قشنگی بود . هم غم انگیز ، هم احساسی و هم ماجراجویی .
خیلی خیلی قشنگ بود من نمونشو خوندم خیلی قشنگ بود😌
عالیییی بود😍 ولی اخرش واقا بود😭😭😭 یه حس عجیبی به من دست داد 🥺🥺🥺
خیلی قشنگ بود
پشت کتاب نوشته شده: این کتاب بی درنگ مرا درگرفت ودر عجیب ترین و بانمک ترین و غم انگیز ترین سفر دنیا،سوار بر پشت تک شاخ،به معنی واقعی کلام به انتهای دنیا برد. تابه آخرین صفحه برسم،کاملا بهت زده بودم. مگی
زیبا بود 💕🌹🌺❤ خیلی زیبا ، هیجان انگیز بود و غمناااک 😭😢 یکی از زیباترین کتاب هایی که در زندگی ام خواندم 💕💕💕 ولی خیلی هم گریه کردم ، اصلااا قابل وصف نیست حس خواندن این کتاب ❤