کتاب مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم) استوارت گیبز + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم)

کتاب مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم)

معرفی کتاب مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم)

کتاب مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم) (Spy School Goes North) نوشته استوارت گیبز، ادامه‌ی ماجراهای بن، اریکا و دوستان‌شان در دل یکی از سردترین و دورافتاده‌ترین نقاط دنیاست و با ترکیبی از ماجراجویی، طنز، و آموزش‌های جاسوسی نشان می‌دهد یک تیم کوچک نوجوان چطور باید در برابر نقشه‌های سرویس‌های اطلاعاتی قدرتمند دوام بیاورند. در این قسمت قهرمان‌های نوجوان، بعد از لو رفتن آکادمی مخفی سیا در واشینگتن، به تأسیسات ماهواره‌ای مدرسه‌ی جاسوسی در آلاسکا منتقل شده‌اند؛ جایی که قرار است آموزش‌های فوق‌سخت جاسوسی در شرایطی کاملاً مخفی و پرخطر ادامه پیدا کند. نشر پرتقال این داستان را با ترجمه مریم رفیعی منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم)

کتاب مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم) اثر استوارت گیبز، با تغییر موقعیت داستان از فضای آکادمیک واشینگتن به طبیعت وحشی و یخ‌زده‌ی آلاسکا، فصل تازه‌ای از هیجان و چالش را برای قهرمانان نوجوان خود رقم می‌زند. نویسنده در این جلد، شخصیت‌ها را در وضعیتی قرار می‌دهد که باید برای بقا بجنگند و در آن مهارت‌های جاسوسی با مهارت‌های زنده‌ماندن در شرایط سخت گره می‌خورد. این جابه‌جایی باعث می‌شود تا توانمندی‌های بن، اریکا و دوستان‌شان در محیطی بدون امکانات مدرن و در تقابلی مستقیم با نیروهای حرفه‌ای روس به محک گذاشته شود.

ساختار روایی داستان بر پایه‌ی تعلیق مداوم و عملیات‌های میدانیِ پرخطر بنا شده است؛ از نبردهای دریایی میان کوه‌های یخ تا رمزگشایی پیام‌های پنهان در دل بحران. گیبز در کنار پرداختن به صحنه‌های اکشن و فناوری‌های نظامی، از ابعاد روان‌شناختی شخصیت‌ها نیز غافل نمی‌ماند؛ او به‌خوبی تنش‌های عاطفی اریکا در قبال خانواده‌اش و تلاش‌های بن برای اثبات هوش تحلیلی خود را در بستری از فصل‌های کوتاه و پرشتاب روایت می‌کند. این جلد با ترکیب طنزِ گزنده، وفاداری گروهی و معماهای پیچیده، نشان می‌دهد که چگونه یک مأموریت آموزشی می‌تواند به‌سرعت به جدالی سرنوشت‌ساز برای جلوگیری از یک فاجعه‌ی بین‌المللی تبدیل شود.

خلاصه داستان مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم) با یک گزارش محرمانه شروع می‌شود: مأمور بازنشسته‌ای به رئیس سیا خبر می‌دهد که مدرسه‌ی جاسوسی لو رفته و دیگر امکان ادامه‌ی آموزش در آن وجود ندارد. در پی این فاجعه، سایرس هیل طرحی فوق‌محرمانه ارائه کرده تا آموزش تعداد کمی از دانش‌آموزان منتخب در مکانی دورافتاده ادامه پیدا کند. بن، اریکا، زویی و مایک به‌ خاطر تجربه‌ی حضور در مأموریت‌های میدانی انتخاب شده‌اند و حالا در تأسیسات ماهواره‌ای مدرسه‌ی جاسوسی در پارک ملی آب‌دره‌ی کنای، زیر نظر مستقیم سایرس، تمرین‌های طاقت‌فرسا می‌گذرانند: صخره‌نوردی در ارتفاعی معادل پنجاه طبقه، راه‌رفتن با کوله‌پشتی‌های هجده‌کیلویی، شنا در دریاچه‌ی یخچالی، یخ‌نوردی، تقویت حواس و تمرین‌های پیچیده‌ی جاسوسی.

در میانه‌ی یکی از همین تمرین‌ها، بن و اریکا هنگام پایین‌آمدن از صخره، حضور یک خرس سیاه را تشخیص می‌دهند؛ تمرینی که قرار است حواس آن‌ها را تیزتر کند، اما ناگهان با شنیدن صدای درگیری در اردوگاه قطع می‌شود. سایرس مورد حمله قرار گرفته و وقتی بن و اریکا به کلبه‌اش می‌رسند، فقط درِ کنده‌شده، اتاق به‌هم‌ریخته و پارچه‌ی آغشته به ماده‌ی بیهوشی باقی مانده است. صدای روشن‌شدن موتور قایق از اسکله خبر می‌دهد که مهاجمان در حال فرارند. تعقیب روی آب‌دره، آن‌ها را به روبه‌رو شدن با زیردریایی هسته‌ای روسی می‌کشاند؛ زیردریایی‌ای که سایرس را می‌بلعد و برای نابودی تعقیب‌کنندگان نوجوان، اژدرهای حرارت‌یاب شلیک می‌کند...

چرا باید کتاب مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم) را بخوانیم؟

این داستان نشان داده که آموزش جاسوسی فقط به ابزار و سلاح محدود نمی‌شود؛ تقویت حواس، تحلیل سرنخ‌ها، کار گروهی، تصمیم‌گیری زیر فشار و شناخت محیط، بخش مهمی از مسیر قهرمان‌ها است. ترکیب ماجراجویی، طنز، اطلاعات محیطی و رشد شخصیتی، کتاب حاضر را برای خواننده‌ای که دنبال داستانی پراتفاق است، جذاب می‌کند.

خواندن کتاب مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم) را به طرفداران مجموعه‌ی مدرسه جاسوسی پیشنهاد می‌کنیم؛ همین‌طور به نوجوانانی که به داستان‌های پرحادثه، جاسوسی، و تعقیب‌وگریز علاقه‌مندند.

درباره استوارت گیبز

استوارت گیبز (Stuart Gibbs) (متولد ۱۹۶۹) نویسنده‌ی پرفروش و محبوب آمریکایی است که به دلیل خلق مجموعه‌های معمایی و ماجراجویانه برای کودکان و نوجوانان شهرت دارد. گیبز پیش از نویسندگی کتاب، در زمینه‌ی فیلمنامه‌نویسی برای استودیوهای بزرگی چون دیزنی و برادران وارنر فعالیت می‌کرد، به همین خاطر در خلق پیرنگ‌های پرکشش و پرسرعت تخصص دارد. او با بهره‌گیری از تحصیلات خود در زمینه‌ی جانورشناسی، اغلب حقایق علمی و زیست‌محیطی را در دل داستان‌های هیجان‌انگیز خود می‌گنجاند. مشهورترین اثر گیبز که در فهرست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفته‌ «مدرسه جاسوسی» است که روایتگر ماجراهای پسری است که به‌طور تصادفی وارد مدرسه مخفی سیا می‌شود. «قرارگاه فضایی آلفا»، دیگر مجموعه‌ی محبوب او، سه‌گانه‌ای علمی‌تخیلی و معمایی است که زندگی اولین ساکنان کره‌ی ماه را به تصویر می‌کشد.

بخشی از کتاب مدرسه جاسوسی (جلد یازدهم)

«تأسیسات ماهواره‌ای مدرسهٔ جاسوسی

پارک ملی آب‌درهٔ کنای، آلاسکا

۱۷ ژوئیه

۱۰ صبح

اریکا هِیل در ارتفاع صدوپنجاه‌متری بالای پرتگاه از طناب کوه‌نوردی‌اش آویزان شد و پرسید: "به نظرت بوی چی می‌آد؟"

وسط پایین آمدن از طناب کناری او مکث کردم؛ مطمئن بودم سؤالش را درست نشنیده‌ام. "الان گفتی 'بوی چی می‌آد'؟"

"آره."

نگاهی به پایین، که اندازهٔ پنجاه طبقه با ما فاصله داشت، انداختم و بلافاصله از این کار پشیمان شدم. در این ارتفاع حتی بلندترین درخت‌ها شبیه گیاه بُنسای ریزه‌میزه به نظر می‌رسیدند. با اضطراب آن‌قدر محکم به سطح شیب‌دار صخره چسبیدم که انگشت‌هایم سفید شد.

این وسط، اریکا خون‌سردی و آرامشی داشت که انگار روی کاناپه‌ای گرم‌ونرم در اتاقی پر از کوسن نشسته است. "لازم نیست این‌طوری به صخره بچسبی. اصطکاک طنابت توی دستگاه ترمزش اون‌قدر قوی هست که نذاره بیفتی."

"می‌دونم. ولی این‌جوری احساس امنیت بیشتری می‌کنم."»

۱۴۰۵/۰۱/۲۶

داستان عالی بود اما از نظر من آقای استوارت گیمز آخرش را خوب تمام نکرد خیلی مختصر شد من جلد دوازده را گرفتم چون می خواستم بدانم نامه ی موری به کی بوده باورتان نمی شود خودتان بخوانید تا بفهمید آهان راستی مدرسه

NOAVI
۱۴۰۵/۰۲/۰۱

واییی واییی وایییی طاقچه جانم وایییی من خیلییی وقته منتظر این کتابمم واییی واییی واییی هنوز نخوندم ولی مطمئنم از جلد های قبلی چیزی کم نداره چقدرررر خوشحالم که بالاخره اومدد

Obito
۱۴۰۵/۰۱/۲۹

من این کتاب رو کامل خوندم حتی جلد 12 رو هم خوندم اخرش موری ی نامه مینویسه به ی کسی که از بن خیلی متنفره و کچله موری و بن رو میدزدن و ی اتفاقاتی میفته که میرن افریقا

کاف. صاد
۱۴۰۵/۰۲/۲۳

بچه ها من خوره ی کتابم و هرچی بگید خونده بودم(فانتزی)و یکی از مجموعه هایی که منتظر بودم همین بود اگه خیلی کتاب میخونین بهتره صبر کنین مجموعه تموم بشه بعد شروع کنین وگرنه میرسید به آخرین کتاب و یه سال

مامور ریپلی
۱۴۰۵/۰۲/۱۰

سلام کتاب باحالی و آخرش پرتقال سانسور کرده که اریکا لپ بن می بوسه

علی
۱۴۰۵/۰۲/۰۵

مدرسه جاسوسی در آلاسکا عالییی❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

scarlet holmes
۱۴۰۵/۰۱/۲۶

خیلی کتاب شاهکاریه ولی بهتون بگم الان که نت قطعه ولی توی گوگل با سرچ ساده اسم این کتاب میتونید رایگان و بدون سانسور، و جلد 12 رو هم بخونید، نسخه کمیکش هم هست که خوندم، من چند سال پیش

Vianna
۱۴۰۵/۰۱/۲۴

کتاب بی نظیری بود! هر چی ازش بگم کمه 😍 دست استوارت گیبز واسه نوشتن این کتاب درد نکنه.