کتاب پیراهنهای همیشه
معرفی کتاب پیراهنهای همیشه
کتاب پیراهنهای همیشه نوشته حمیدرضا صدر است. این کتاب تکنگاریهای شاعرانهی نویسنده دربارهی بزرگان دنیای فوتبال از جوزپه مئاتزا تا فرانتس بکنبائر است، از پله تا دیگو مارادونا، از روبرتو باجو تا الیور کان، از اریک کانتونا تا آلساندرو دل پیرو، از تیری آنری تا زینالدین زیدان، از کریستیانو رونالدو تا لیونل مسی... همه در این کتاب هستند؛ چشمدرچشمِ عاشقانِ سینهچاکی که گاهی دعای خیر سر دادهاند و گاهی نفرین کردهاند؛ هم رفیق بودهاند و هم جلاد.
خواندن کتاب پیراهنهای همیشه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به تمام علاقه مندان به فوتبال پیشنهاد میکنیم.
درباره حمیدرضا صدر
سید حمیدرضا صدر متولد ۳۰ فروردین ۱۳۳۵ است و در ۲۵ تیر ۱۴۰۰ بعد از درگیری با سرطان درگذشت. او نویسنده، منتقد سینما و تفسیرگر فوتبال بود. حمیدرضا صدر در دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران تا مقطع فوق لیسانس درس خواند و بعد از به فرانسه رفت و در رشته برنامهریزی شهری در دانشگاه لیدز دکتری گرفت. بسیاری از مردم حمیدرضا صدر را برای تحلیلهای فوتبالش میشناسند اما او منتقد سینما هم بود. او سالها در روزنامه هفت و شرق مطلب مینوشت.
از فعالیتهای ورزشی او میتوان به نوشتن در روزنامههای آنسوی نیمکت، گل و برنامهی نود اشاره کرد.
کتاب های حمیدرضا صدر
درآمدی بر تاریخ سیاسی سینمای ایران (۱۳۸۰–۱۲۸۰).
پسری روی سکوها: وقایعنگاری چهار دههای فوتبال ایرانی
نیمکت داغ: از حشمت مهاجرانی تا الکس فرگوسن و ژوزه مورینیو
تو در قاهره خواهی مرد
سیصد و بیست و پنج
پیراهنهای همیشه مردان فوتبال: تکنگاریها
روزی روزگاری فوتبال
بخشی از کتاب پیراهنهای همیشه
اسپانیاییها میگفتند «فقط دو دروازهبان وجود داشته: ریکاردو زامورا روی زمین و پترِ مقدس در بهشت.» زامورا همان بازیکنی بوده که دروازهاش را چنان مهروموم کرده که جایزهٔ بهترین دروازهبان اسپانیا در هر فصل را به نامش مزیّن کردهاند: جایزهٔ زامورا. زامورا هم برای بارسلونا بازی کرده و هم برای رئال مادرید، هم برای تیمملی کاتالونیا و هم برای تیمملی اسپانیا. زامورا انقلابی نبوده. در توفان جنگ داخلی اسپانیا، بیمی از نه گفتن به چپیها و جمهوریخواهان به دل راه نداده. برابرشان ایستاده و تا آستانهٔ اعدام پیش رفته. جمهوریخواهان و کمونیستها نفرت انقلابیشان را از زامورا پنهان نکردهاند؛ زامورا که هم از چپها نفرت داشته و هم از جداییطلبها. زامورا که در بارسلونا به دنیا آمده و برای بارسلونا و اسپانیول بازی کرده و با پیراهن رئال هم چشمها را خیره کرده. زامورا که با پیراهن تیمملی کاتالونیا به میدان رفته، ولی از جداییطلبان بیزار بوده، همینطور از چپها. گفته اسپانیایی هستم، نه کاتالان. انقلابی نبوده و انقلابی نبودنش را پنهان نکرده و تا مرز اعدام هم پیش رفته، ولی جان به دربرده و شده افسانهٔ دروازهبانی اسپانیا.
واقعا کتاب عالیه.ولی باید یک سوم مبلغ چاپی برای الکترونیک گرفته بشه.واقعا این مبلغ زیاده.و اگر نه کی دلش نمیخواد زندگی این اساطیر فوتبالی رو بخونه
روحت شاد دکتر صدر 💔
نگاهی به اوج و حضیض فوتبالیستهای شناخته شده که هر یک تفسیر نوعی زندگی است. بسیار عالی و آموزنده
بسیار ساده ،روان،شاعرانه و دوستداشتنی من صلا فوتبالی نیستم ولی این کتاب منو با دنیای ادمهای فوتبالی اشنا کرد غمها ،شادیها ،اوج و فرود و زشتیها و زیباییهای جهان فوتبال ....
سلام من این کتاب رو از طاقچه بی نهایت خوندم خودم بینهایت رو نمیخرم ولی گردونه بهم داد در مورد این کتاب میتونم بگم کتاب خیلی خوبیه و ارزش خریدن داره ولی به نسبت قیمتش بالا است ؛این کتاب در
زیبا و روان و شاعرانهست. هرچند جای بعضی اسطورهها در کتاب خالیست. به شخصه دوست داشتم ایکر کاسیاس هم میبود.
برای اینکه آن لحظهها فراموش نشوند گزارش رویدادها و اتفاقات یک چیز است و احساسات ما، چیزی دیگر. یک وقت هست که گزارش میدهیم که فلان بازیکن، در این تیم بازی میکرده، چندین گل زده و چند پاس گل داده اما
خیلی خوب
خواندن و نگاه کردن دربارهی چهرههای آشنا و نامدار سالهای دور و نزدیک ، آنهایی که علت و سببساز اشکها و لبخندها بودهاند. چه فوتبالی چه غیرفوتبالی ،این کتاب را بخوانید، نکتهها و عبرتها و گوشههای پر تاملی دارد با روایتی
خیلی عالیه.