کتاب دیدار در کوالالامپور
معرفی کتاب دیدار در کوالالامپور
کتاب دیدار در کوالالامپور نوشته ناصر قلمکاری است. این کتاب روایت مهاجران است این کتاب آدمهایش را دنبال میکند که در جست و جوی بهشت هستند. بهشتی که نمیدانند ارزشش را دارد یا نه اما برای رسیدن به آن مسیر سختی را انتخاب میکنند. سوار لنجهای قاچاقچیان انسان در اندونزی میشوند از کمپهای جزایر استرالیا عبور میکنند و وحشت و زیبایی مالزی را میبینند. شاید کلیدواژه این کتاب هدف باشد. مردمی که برای رسیدن به هدفشان قصه یک سفر را میسازند سفری برای رسیدن به آرزوهایشان. شخصیتهای این کتاب آدمهایی از قشر متوسط جامعه هستند که تلاش میکنند موفق شوند.
خواندن کتاب دیدار در کوالالامپور را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب دیدار در کوالالامپور
میگوید حدود دو سال قبل، پسری به نام سهیل به عنوان بازاریاب در شرکت پدرش مشغول میشود که خیلی زود با شهره صمیمی میشود و روابطی پیدا میکنند. شهره علی رغم مخالفت پدرش به این رابطه عاشقانه ادامه میدهد و حتی یک بار هم با او برای تفریح به دبی میروند. سهیل کنار کارش، نوازنده گیتار هم بود و عضو یک گروه زیرزمینی که پس از دستگیری منحل میشود.
شهره او را ترغیب به ازدواج میکند، ولی وقتی پسر موافقت میکند، پدر شهره حتی اجازه نمیدهد سهیل و خانوادهاش خواستگاری بیایند. این برخورد موجب تغییر رفتار پسر میشود تا جایی که پدر شهره او را اخراج میکند. سهیل به وزارت کار شکایت میکند که اعتراضش به جایی نمیرسد و پدر شهره پیروز میشود. این ماجرا که تمام میشود چند ماهی از سهیل خبری نمیشود و خودش را گم و گور میکند.
شهره همه جا را به دنبال او جست و جو میکند و میفهمد عشقش پناهنده کانادا شده. پس از تلاشهای زیاد، بالاخره شماره تماسش را پیدا میکند و با او صحبت میکند. سهیل ابراز تاسف میکند و میگوید ماندن در ایران برای او دیگر مقدور نبوده و خودش هم از این که شهره را رها کرده، واقعا ناراحت است. با اصرارهای شهره، سهیل روش مهاجرتش را میگوید و او را با کسانی آشنا میکند که اسباب رفتنش را مهیا کرده بودند.
شهره که روابط تیره و تاری با با پدر و مادرش پیدا کرده بود و بودن با سهیل برایش از هر چیزی برایش واجبتر شده بود و از نظر مالی هم مشکلی نداشته، پول هنگفتی خرج میکند و در اسرع وقت راهی میشود و حالا هم که اینجاست؛ یک قدمی کانادا و سهیل.
حجم
۲۰۳٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۱۹ صفحه
حجم
۲۰۳٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۱۹ صفحه
نظرات کاربران
داستان جذاب و پر کششی بود. فراز و نشیب های زندگی و تحول شخصیت غزل و بهداد را بخوبی توصیف کرد. خیلی از سررشته های کتاب رها شد و پایانش هم بنظرم میتونست بهتر باشه.