کتاب نامه
معرفی کتاب نامه
کتاب نامه نوشته کیتلین الیفایرنکا و مارتین گاندا است که ترجمه فروغ منصورقناعی توسط نشر اطراف منتشر شده است. این کتاب شامل مجموعهای نامه است که دو دانشآموزها مدتها برای هم مینوشتند.
درباره کتاب نامه
نامه داستان واقعی زندگی دو نوجوان است: کیتلین اهل پنسیلوانیای آمریکا و مارتین اهل موتاری زیمبابوه. کیتلین بهخاطر پروژهی مدرسهاش که نامه نوشتن به فردی در کشوری دیگر است، زیمبابوه را انتخاب میکند و با مارتین آشنا میشود. نامهها شش سال ادامه پیدا میکنند و زندگی آنها و آدمهای دوروبرشان را تحتتأثیر قرار میدهند. کتاب از دو بخش تشکیل شده: نامههای کیتلین و زندگیاش از زبان خودش و همینطور نامهها و زندگی مارتین. در طول کتاب و با خواندن زندگی دو نوجوان با عواطف، احساسات و نگرانیهایشان آشنا میشویم. عواملی که جغرافیا در تکتکشان نقش پررنگی دارد. این کتاب روایتهای جذابی از زندگی هر دو نفر است که تجربیاتشان را برای دیگری با زبان خودشان تعریف میکنند. در دنیای مدرن که روش نامهنگاری دیگر استفاده نمیشود این کتاب تجربه جدیدی در اختیار ما قرار میدهد.
خواندن کتاب نامه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام نوجوانان پیشنهاد میکنیم. همینطور کسانی که به داستانهای واقعی علاقه دارند و میخواهند در مورد زندگیها و دنیاهای متفاوت آدمهای جهان بیشتر بدانند.
همه چیز از یک نامه شروع شد! یک نامهی به ظاهر ساده.. کم اهمیت! ولی همون اولین نامهی کیتلین، دختری امریکایی به مارتین، پسری اهل زیمبابوه، (کشوری که کیت، تا اون زمان که اسمش چشمش رو گرفت و انتخابش کرد،
🐉_ نسخه چاپی رو مطالعه کردم. تا حالا به این فکر کردین که یه نامه چه کارهایی میتونه انجام بده و چه تغییراتی رو ایجاد کنه؟ داستان ما، یعنی داستان کیتلین و مارتین، از یه نامه ی کوچیک و ساده شروع شد.
کتاب تأثیرگذاری است ترجمه خوب و روانی دارد
عالی، خواندنی، تامل برانگیز و جذاب! بخوانید تا با راههای متنوع انسان بودن آشنا شوید آن هم در سبک زندگی آمریکایی!
کتابی جذاب و خوب از سری کتاب های تجربه جوانی
این کتاب رو به دیگران توصیه میکنید؟:بله،بله بله بله بله بله بله همه چیز از یک نامه شروع شد! کیتلین در آمریکا و مارتین در آفریقا در زیمباوه زندگی میکنه کیتلین به خاطر پروژه مدرسه اش که نامه نوشتن به فردی در
از اون داستانهایی بود که بعد از خوندنش با خودم فکر میکردم اگر چنین اتفاقی ممکن بوده که برای کسی در دنیا رخ بده، چرا خیلی چیزهای دیگه ممکن نباشه؟ و یه جورایی بهم امیدواری بخشید. همونقدر که توی بعضی صفحات
یکی از بهترین کتاب ها و سرگذشت نامه هایی که تو عمرم خوندم...بسیار تاثیرگذار و آموزنده.... تو خنده هاش بغضتون میشکنه و توی گریه هاش یهو از شادی ذوق میکنین... به شدت پیشنهاد میشه.
داستانی واقعی، بسیار زیبا و دلنشین که از خواندنش بسیار لذت بردم. از جمله معدود رمان هایی که از صفحه اول با شخصیت اصلی داستان ارتباط گرفتم، و با کاراکترهای داستان همذات پنداری کردم و باهمه شون در قالب داستان
کتاب زیبایی از انسان دوستی و حس کمک به هم نوع و اینکه چقدر دنیاها میتونن از هم جدا باشن و چقدر فقر میتونه غم انگیز و وحشتناک باشه کتاب خیلی جذاب و زیباس توصیه میکنم همه بخونن