دانلود و خرید کتاب آرمان شهری برای واقع‌گراها و چگونه به آن برسیم روتگر برگمن ترجمه هادی بهمنی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب آرمان شهری برای واقع‌گراها و چگونه به آن برسیم

کتاب آرمان شهری برای واقع‌گراها و چگونه به آن برسیم

معرفی کتاب آرمان شهری برای واقع‌گراها و چگونه به آن برسیم

کتاب «آرمان‌شهری برای واقع‌گراها»، جزو معدود کتاب‌هایی است که همزمان شما را شگفت‌زده می‌کند و افکار و ذهنیاتتان را به چالش می‌کشد. روتگر برگمن در این اثر، ما را به یک سفر تاریخی می‌برد، از از یک شهر کانادایی که توانست کاملا بر فقر غلبه کند تا برنامه درآمد همگانی رئیس جمهور نیکسون که قرار بود به میلیون‌ها آمریکایی پول پرداخت شود، سفری تاریخی که ایده‌ها و چالش‌های جدی و فراجناحی دارد، ایده‌هایی چالشی، که به‌نظر می‌رسد زمان اجرا کردنشان فرا رسیده است. تک تک پیشرفت‌های تمدن (از پایان یافتن عصر برده‌داری تا دموکراسی)، همگی رویاهای دست نیافتنی و اتوپیایی افرادی بود که نه چندان قبل‌تر از ما زندگی می‌کردند. کتاب برگمن، که همزمان چالش‌برانگیز، و شوق‌انگیز است، ایده‌های آرمان‌شهریِ جدیدی را مطرح می‌کند؛ ایده‌هایی نظیر ریشه‌کن کردن فقر و یک هفته کاری ۱۵ ساعته، که احتمال دارد حتی در دوره زندگی ما هم به حقیقت بپیوندد. به‌نظر می‌رسد این ایده‌ها، تنها راه‌های باقیمانده برای رسیدن به یک دنیای واقعا بهترند. اگر یک انسان واقع‌گرا هستید با روتربرگمن و ایده آرمان‌شهر او همراه شوید. ایده‌هایی که او مطرح می‌کند، دست‌نیافتنی نیستند حسبا‌شده و واقع‌بینانه‌اند و شاید یکی از رویاهای شما هم باشند.
واقعیت؛ ده دلیل برای اینکه درباره جهان اشتباه فکر می‌کنیم
بهار رحمتی
توهم رشد؛ ثروت، فقر و رفاه ملت‌ها
دیوید پیلینگ
پوست در بازی؛ عدم تقارن پنهان در زندگی روزمره
نسیم نیکولاس طالب
قوی سیاه
فرخ بافنده
پیامبران جدید سرمایه
نیکول اشاف
اقتصاد فقیر: بازاندیشی بنیادین در شیوه مبارزه با فقر جهانی
آبهیجیت بنرجی
فرهنگ و زندگی روزمره
دیوید اینگلیس
دموکراسی ها چگونه می میرند
استیون لویتسکی
تخت پروکروستس
نسیم نیکولاس طالب
کار
لارس اسوندسن
آینده‌‎ نزدیک
کوین کلی
بحران بی‌پایان: چگونه سرمایه‌ی مالی- انحصاری جهان را از آمریکا تا چین به رکود و آشوب می‌کشاند
جان بلامی‌فاستر
اینترنت ما؛ اطلاعات زیاد و فهم کم در عصر کلان‌داده
مایکل پاتریک لینچ
سوسیالیسم و سرمایه‌داری: رساله‌ای روش مند درباره‌ی اقتصاد، سیاست و اخلاقیات
هانس هرمان هوپ
مگناکارتا
دیوید استارکی
موفق سازها
درک تامسون
سیاست، اقتصاد و مسائل توسعه در سایه خشونت
محمدحسین نعیمی‌پور
ذهن و بازار
جری مولر
Alish
۱۳۹۹/۰۲/۱۲

واقعا باورنکردنیه چرا اینقدر ترجمه غلط داره؟؟؟!! مثلا یه جا تو متن اصلی اومده: in fact, the twenty-first-century university resembeles nothing so much as a factory. داره میگه دانشگاه های قرن بیست و یک به هیچ چیز بیشتر از یک کارخانه شبیه

- بیشتر
Sasan89
۱۳۹۸/۰۴/۲۵

موضوع کتاب و به نظرم زبان اصلی نویسنده بسیار توانمند هست، امّا ترجمه چندان جالب نیست. میشد بهتر ترجمه بشود. گویی مترجم برای ارائه کتاب عجله داشته.

Estatira
۱۳۹۹/۰۸/۲۸

دوستان، متن اصلی(انگلیسی) این کتاب خیلی روون هست. اگر انگلیسی‌تون خوبه پیشنهاد می‌کنم نسخه اصلی رو مطالعه کنید.

زهره.قاف
۱۳۹۹/۰۵/۲۸

کتاب خوبی بود البته این سبک کتاب ها مدیون معرفی آنها توسط پادکست بی پلاس و علی بندری هستند... ترجمه کتاب چندین جا گنگ و نامفهوم بود و باید چندین بار میخوندی تا متوجه شی و متاسفانه غلط های ویراستاری بسیاری

- بیشتر
Geghani Abram
۱۳۹۹/۱۱/۲۰

اصلا ترجمه خوبی نداره

الف
۱۳۹۸/۰۴/۲۴

عنوان انگلیسی کتاب میشه بگید؟

ویکتور هوگو - «هیچ‌چیز قوی‌تر از اندیشه‌ای نیست که زمان آن فرا رسیده»
hadi
«نارضایتی اولین گام پیشرفت یک انسان یا ملت است.»
hedayat71
تکنولوژی‌های پیشرفته، مشاغل بیشتری را از بین می‌برند و ما را مجدداً نزد مربی کاریابی می‌فرستند. و صنعت تبلیغات تشویقمان می‌کند تا پولی که نداریم را صرف آشغال‌هایی که نیاز نداریم بکنیم تا بتوانیم افرادی که نمی‌توانیم تحملشان کنیم را تحت تاثیر قرار دهیم. پس از این کار می‌توانیم سراغ شانهٔ روانشناسمان برویم تا بر روی آن گریه کنیم. این همان ویران‌شهری است که در آن زندگی می‌کنیم.
hadi
«آن‌هایی که نمی‌توانند گذشته را به خاطر بیاورند، محکوم به تکرار آن هستند.»
Hamideh Rezaee
«توان پر کردن هوشمندانهٔ اوقات فراغت، آخرین محصول یک تمدن است.» برتراند راسل (۱۸۷۲–۱۹۷۰
hedayat71
صنعت غذا، آشغال‌های ارزان‌قیمتی که با نمک، شکر و چربی پر شده‌اند را به ما می‌دهد و ما را در مسیری قرار می‌دهد که خیلی سریع به پزشک و متخصص تغذیه ختم می‌شود. تکنولوژی‌های پیشرفته، مشاغل بیشتری را از بین می‌برند و ما را مجدداً نزد مربی کاریابی می‌فرستند. و صنعت تبلیغات تشویقمان می‌کند تا پولی که نداریم را صرف آشغال‌هایی که نیاز نداریم بکنیم تا بتوانیم افرادی که نمی‌توانیم تحملشان کنیم را تحت تاثیر قرار دهیم.
صبوری
«یک سقراط ناراضی بودن، بهتر از این است که یک احمق راضی باشید.»
سهیل مقدم
«ارزش، فراتر از ابزارها قرار می‌گیرد و خوب بودن را به مفید بودن ترجیح می‌دهد
علی۱۳۵۷
در هر گوشهٔ خیابان‌ها طعمه‌هایی همچون مشروب، عیاشی، قرض، خرید، مشقت، استرس و کلاه‌برداری قرار دارند. هرقدر به خودمان دربارهٔ آزادی بیان بگوییم، باز هم بعید است ارزش‌های ما به ارزش‌های شرکت‌هایی که تبلیغات ساعات اوج در اختیارشان است، نزدیک شود. اگر یک جناح سیاسی یا یک فرقهٔ مذهبی می‌توانست کسری از تاثیر صنعت تبلیغات را بر ما و کودکانمان داشته باشد، هم‌اکنون همهٔ ما دست به سلاح بودیم. اما ازآنجایی‌که تبلیغات دست بازار است، «خنثی» می‌مانیم.
صبوری
ویکتور هوگو - «هیچ‌چیز قوی‌تر از اندیشه‌ای نیست که زمان آن فرا رسیده»
کاربر ۳۵۱۳۷۰۵
این نارضایتی موجب دلگرمی من است، زیرا نارضایتی متضاد با بی‌تفاوتی است. نوستالژی گسترده و افسوس خوردن برای گذشته‌ای که هرگز حقیقت نداشته، نشان می‌دهد که هنوز آرمان‌هایی داریم، حتی اگر آن‌ها را زنده‌به‌گور کرده باشیم. پیشرفت حقیقی با چیزی آغاز می‌شود که هیچ اقتصاد دانش‌بنیانی قادر به تولید آن نیست: «درک معنای یک زندگی خوب»
صبوری
«اگر می‌خواهید فقرا را درک کنید، خود و ذهنتان را در جای دیگری تصور کنید. در این شرایط، کنترل شخصی چالش‌برانگیز می‌شود. به‌راحتی منحرف و گمراه می‌شوید. و هر روز همین داستان را دارید». به همین ترتیب، کمیابی (چه زمانی و چه مالی)، به تصمیمات ناآگاهانه ختم می‌شود. اما یک تمایز کلیدی میان سرشلوغی (کمیابی زمان) و زندگی در فقر (کمیابی مالی) وجود دارد: در حالت دوم، حتی نمی‌توانید یک لحظه از فقر جدا شوید!
hadi
نمادهای فرهنگیِ نسل من، «خوره» ها هستند که اپ‌ها و گجت‌هایشان نمادی از امید برای رشد اقتصادی است؟ یکی از نخبه‌های پیشین ریاضی اخیراً با تاسف در فیس‌بوک اشاره کرد که «بهترین ذهن‌های نسل من در فکرند تا چگونه مردم بیشتری را برای کلیک بر روی تبلیغات ترغیب کنند.»
علی۱۳۵۷
این‌که بتوانیم قدرت خریدمان را یک درصد بالاتر ببریم یا مقداری از درصد انتشار کربن را بکاهیم یا گجت جدیدی بسازیم، به دورنما و چشم‌انداز ما تبدیل شده است. در عصری زندگی می‌کنیم که ثروت و فروانی وجود دارد، اما چقدر بی‌روح شده است. فوکویاما می‌گوید «نه هنری و نه فلسفه‌ای». تنها چیزی که برایمان باقی مانده، «مراقبت دائمی از موزهٔ تاریخ بشریت» است. بنا به گفته‌های اسکار وایلد، نویسندهٔ ایرلندی، پس از رسیدن به سرزمین فراوانی، باید بار دیگر نگاهمان را به افق‌های دوردست‌تر بدوزیم و بادبان‌ها را مجدداً برافرازیم. او می‌نویسد «پیشرفت در تشخیص آرمان‌شهرهاست». اما افق دوردست خالی باقی می‌ماند. سرزمین فراوانی در مه پوشانده می‌شود. دقیقاً همان زمانی که باید وظیفهٔ تاریخی سرمایه‌گذاری بر روی این وجود غنی، ایمن و سالم را به شکلی معنادار انجام دهیم، آرمان‌شهرمان را مدفون می‌کنیم.
علی۱۳۵۷
بحران واقعی‌مان آنجایی است که نمی‌توانیم به چیزی بهتر از حال حاضر فکر کنیم.
reza
«اقتصاد» یک شیء نیست – یک اندیشه است و اندیشه باید اختراع شود.
hedayat71
در این ۲۰۰ سال اخیر، همه‌چیز عوض شده است. در کسری از زمان، گونهٔ ما بر این سیاره تسلط یافته و میلیاردها نفر از ما ناگهان ثروتمند، پرورش‌یافته، پاک، ایمن، هوشمند، سالم و حتی گاهی اوقات زیبا شده‌اند.
احسان رضاپور
در گذشته، همه‌چیز بدتر بود. در حدود ۹۹ درصد از تاریخ دنیا، ۹۹ درصد از بشریت فقیر، گرسنه، کثیف، وحشت‌زده، نادان، مریض و زشت بودند.
احسان رضاپور
برتراند راسل، فیلسوف انگلیسی، نوشته «انسان برای کسب رضایت، نه‌تنها به لذت بردن از این و آن چیز، بلکه به امید و مشارکت و تغییر نیاز دارد». او در جای دیگری ادامه می‌دهد: «ما نباید به دنبال یک آرمان‌شهر کامل و پایان‌یافته باشیم، بلکه باید دنیایی را بخواهیم که تخیل و امید در آن زنده بماند.»
Rghaf
دنیا بی‌رحم و سرشار از رقابت و بیکاری است. این دنیا دیزنی‌لند نیست که بتوانید با دیدن ستارهٔ دنباله‌دار آرزو کنید و تمامی رویاهایتان محقق شوند، بلکه یک مسابقه است و اگر نتوانید حدنصاب لازم را کسب کنید، صرفاً می‌توانید خودتان را مورد شماتت قرار دهید.
Rghaf

حجم

۵۹۷٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۱۴ صفحه

حجم

۵۹۷٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۱۴ صفحه

قیمت:
۴۹,۰۰۰
۲۴,۵۰۰
۵۰%
تومان