کتاب اقتصاد روایی
معرفی کتاب اقتصاد روایی
کتاب اقتصاد روایی نوشته رابرت جی شیلر است که با ترجمه سعید زرگریان منتشر شده است. کتاب حاضر را اقتصاددانی زبده و برنده جایزه نوبل نوشته و وجه تمایز آن با کتابهای دیگر این است که تلاش کرده با بررسی روایتهای عامه هر زمان و بهکمک علم همهگیرشناسی، به ارتباط بین این روایتها و رفتارهای اقتصادی و پیامدهای آن مانند تورم، رکود، حبابهای اقتصادی، و حتی جنگ بپردازد.
درباره کتاب اقتصاد روایی
«اقتصاد» موتور محرک هر جامعهای است و پیامدهای اقتصادی ارتباط تنگانگی با رفاه و آسایش جامعه دارند. از سوی دیگر، هر کس به فراخور نیاز، برای گرفتن تصمیمهای درست مالی و سرمایهگذاری، مدیریت کسبوکار، و تأمین آینده خود و خانوادهاش باید اطلاعات کافی دربارهٔ اقتصاد داشته باشد که با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشورمان، این نیاز شاید بیش از پیش احساس شود. این کتاب سعی کرده است نیاز اولیه یه دانستن درمورد اقتصاد را پاسخ دهد.
خواندن کتاب اقتصاد روایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به اقتصاد پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب اقتصاد روایی
برای هواداران بیتکوین، توهینی بالاتر از این نیست که بگویند این رمزارز حبابی است که سفتهبازها به وجود آوردهاند. طرفداران بیتکوین اغلب به این موضوع اشاره میکنند که حمایت مردم از بیتکوین در اصل شبیه حمایت آنها از خیلی چیزهای دیگر است. برای نمونه، طلا هزاران سال است که در ذهن مردم ارزش بسیار بالایی دارد، ولی اگر انسان در ابتدا از چیز دیگری بهعنوان پشتوانهٔ پول استفاده کرده بود، شاید مردم هم ارزش کمی را به این فلز نسبت میدادند. مردم در اصل به این دلیل طلا را ارزشمند میدانند که تصور میکنند دیگران هم برای آن ارزش قائلاند. افزون بر این، پیتر گاربر در کتاب سال ۲۰۰۰ خودش به نام «نخستین حبابهای مشهور۴۲»، بیان میکند که حبابها میتوانند مدت زیادی باقی بمانند. مدتها پس از جنون گل لالهٔ قرن هفدهم، گلهای لالهٔ زیبا و کمیاب همچنان ارزش زیادی داشتند که البته بهشدت گذشته نبود. جنون گل لاله حتی همین امروز هم به شکل خفیفی وجود دارد. همین اتفاق شاید برای بیتکوین هم بیفتد.
با اینهمه، ارزش بیتکوین بهشدت ناپایدار است. یک بار، بر اساس عنوانی که در روزنامهٔ والاستریت ژورنال درج شد، قیمت بیتکوین بیآنکه پای خبر خاصی در میان باشد، ظرف چهل ساعت ۴۰ درصد بالا رفت.
این بیثباتی گواهی بر همهگیری روایتهای اقتصادی است که میتواند به نوسان دیوانهوار قیمتها منجر شود.
می تونید خلاصه کتاب رو از پادکست بی پلاس گوش بدید
کتابی مختصر درباره روایت های اقتصادی و عوامل بی شمار موثر بر فاکتور های پولی و مالی جامعه... در باب وصف پدیده های مالی جهانی و ملی (رکود، تورم، نوسانات بورس و...) با ارائه منابع موثق و شیوه بیان جالب و
انتقادی که به شما وارده اینه که متاسفانه کتاب های خوب را نمیذارین تو طاقچه بی نهایت.
سلام من این کتاب رو به پیشنهاد یکی از دوستان تهیه کردم. بعد از اینکه سی درصد کتاب را مطالعه کردم، متوجه شدم آنطور که باید، مطالب را متوجه نمیشوم. به همان دوست مراجعه کردم و گفت که پیش زمینه این کتاب، مطالعه
لطفا بذاریدش در طاقچه بی نهایت🙏🙏🙏
مشخصا ترجمه بسیار افتضاح بود... عدم تسلط مترجم بر واژگان فارسی و معادلسازی، موجب پدید آمدن کتابی به غایت مبهم شده است... مثلا وایرال شدن را به ویروسی شدن ترجمه کرده و از این دست شاهکارها کم نیست در کتاب...
آیا هرگز به اثرگذاری داستانها و روایتها توجه کردید ؟ آیا در بستر تاریخ هیچ چیز جز روایتهای ثاثیرگذار در اذهان عمومی ماندگار و فراگیر شده؟ این روایتها در همه چیز اثرگذار بوده و هست حتی در اقتصاد .هرقدر روایت
متاسفانه مترجم هم معادل های فارسی ضعیفی انتخاب کرده و هم نتونسته مفهوم بعضی جملات رو به خوبی انتقال بده
مقدمه را خواندم. کتاب مفیدی است. لطفاً بگذارید در کتابخانه طاقچه یا تخفیف بدهید. متشکرم
هرچه که صفحات بیشتری از این کتاب رو خوندم کمتر فهمیدم این کتاب میخواد درباره چی صحبت بکنه. اگر کل صحبت درباره اینه که روایت ها بر اقتصاد و اجتماع تاثیر میذاره و نمونه هایی برای اون وجود داره در