کتاب زورو
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب زورو
ایزابل آلنده ( -۱۹۴۲ )، روزنامه نگار و نویسنده پرویی است.
«زورو»، داستان دیهگو دلا وگا و چگونگی تبدیل شدن او به این شورشی و مدافع فرودستان را تعریف می کند.
روانی داستان از همسویی فکری میان نویسنده و قهرمان اثر خبر می دهد و از سوی دیگر درگیریهای ذهنی ویژهای را به نمایش می گذارد که محصول مشکلات و چالش های درونی قهرمان اثر است که میان دو فرهنگ متضاد و متعارض رشد کرده است.
دیهگو دلا وگا فرزند یک نظامی اسپانیایی است که همچون تمام فاتحان امریکای لاتین تبدیل به ارباب آریستوکرات در سرزمین جدید شده است.
از سوی دیگر، مادر او سرخپوستی مبارز است و مادر بزرگ مادریاش شمن دانای قبیله که به او جادو و رموز سرخپوستان را می آموزد.
او در محلی زاده شده که امروز کالیفرنیا نامیده میشود و از کودکی شاهد ظلمی است که مهاجران اروپایی و فاتحان تازه به امریکا رسیده بر بومیان منطقه روا میدارند. حتی خود او نیز به خاطر دورگه بودن گهگاه دچار مشکلاتی میشود.
زورو فرشته عدالتی است که بلد است چطور آدم ها را سرگرم کند.
در تمام رمان، عدالت یکی از واژههای کلیدی است. زورو، به دنبال عدالت است و از ضعفا حمایت می کند.
آلنده مثل همیشه احساسات را با آگاهیهای سیاسی گسترده اش ترکیب کرده تا «زورو» را به آفریدهای مدرن تبدیل کند.
غنای لغوی متن در کنار غنای محتوایی سبب شده خواننده کاملاً دلیل و فضای زاده شدن چنین قهرمانی را دریابد و زورو محبوب است؛ چون تلاش نویسنده بر این بوده که نشان دهد هر زن یا مردی باید برای دستیابی به عدالت مبارزه کند.
ایزابل آلنده را پدیده ادبیات امریکای لاتین مینامند، کسی که نزدیک ۵۷ میلیون نسخه از ۱۹ جلد کتابش به فروش رفته و آثارش به ۳۵ زبان دنیا ترجمه شده و دو فیلم اقتباسی از آنها تهیه شده است.
سرچشمه
انا در چرخش زمانمارگارت مونتیمور
مغز در آتشسوزانا کاهالان
مردی که دوبار مردریچارد آزمن
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
من این کتاب رو خوندم، از نظر روایت داستان، سبک نویسنده، ادبیات و اطلاعات تاریخی و فضا سازی و بکارگیری بجای کلمات عاااااالی بود. پیسنهاد میکنم بقیه هم بخوننش
سلام و خسته نباشید به اپلیکیشن طاقچه لطفاً کتاب زورو ازجانستون مک کالی رو هم توی طاقچه بیارین!❤️❤️
ایزابل النده همه کتاباش عالیه ولی خیلی زیاد جزئیات رو توصیف میکنه که باعث خسته شدن خواننده میشه داستانش خیلی خوبه ولی یچیزی داره که باعث میشه ادم هی خسته بشه ازش و با هزار بدبختی تمومش کنی شاید از
سلام وقتتون بخیر مرسی از اپلیکیشن فوق العاده عالیاتون! واقعاً دست مریزاد!داداش بی زحمت کتاب زورو از جانستون مک کالی رو هم بیار توی طاقچه💪💚 دمت گرم