کتاب موزهی دزدان (نگهبانان: جلد ۱)
نویسنده:لیان تنر
مترجم:پیمان اسماعیلیان
انتشارات:انتشارات محراب قلم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب موزهی دزدان (نگهبانان: جلد ۱)
«موزهی دزدان» جلد اول از سهگانهی نگهبانان نوشته لیان تَنِر(-۱۹۵۱)، نویسنده استرالیایی است. مجموعه نگهبانان یک رمان نوجوانان است و فضایی تخیلی و ماجراجویانه دارد.
در بخشی از این رمان میخوانیم:
گُلدی راث از زنجیرهای تنبیه متنفر بود. از هیچ چیز اینقدر بدش نمیآمد، البته شاید به استثنای کفیلان مقدس. همانطور که دستبندهای کلفت برنجی دور مچ دستانش قفل میشد و بار سنگین زنجیرها بر شانههایش سنگینی میکرد، با ترشرویی به سنگفرش چشم دوخته بود.
میدانست بعد از این چه رخ میدهد. کفیل هوپ شروع میکرد چیزی را برایش نقل قول کردن؛ یعنی چند جملهی ابلهانه از «کتاب هفت» ؛ کفیل کامفورت هم احتمالاً چند جملهی دیگر نقل قول میکرد و آن وقت تازه هر دو کفیل احساس رضایت میکردند.
کفیل کامفورت هم زاهدمآبانه دستها را روی هم گذاشت و اضافه کرد: «کودک مشکلساز هم تمامی کودکان را به خطر میاندازد!»
گلدی با خود اندیشید: «ولی تنها کاری که من کردم، این بود که کمی عجله کردم.» اما حرفی نزد. نمیخواست بیشتر از این به دردسر بیفتد؛ دست کم آنروز نمیخواست؛ یعنی به هیچ وجه...
زیرچشمی نگاهی دزدانه به همکلاسیهایش انداخت. جوب، گلوری، پلام و فورت به هر جایی نگاه میکردند جز به گلدی؛ مبادا دردسر او به آنها هم سرایت کند و دامن آنها را هم بگیرد. فقط فِیوِر با قیافهای جدی نگاهش میکرد و با حرکات تند و ریز انگشتان دستش، با زبانِ انگشتی سرّی که میان خودشان داشتند، با او حرف میزد.
گذر جانوران
مایکل وی (جلد هفتم)ریچارد پل اوانز
مایکل وی (جلد اول)ریچارد پل اونز
رویدادنگاری شهر گرسنه؛ جلد اولفیلیپ ریو
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
(نقدم روی هرسه جلد رو توی همین نظر خلاصه میکنم. ⚠این نقد حاوی مقداری اسپویل است⚠ اما چه میشه کرد که خوندنش لازمه😳) . ✔داستان: سه گانه ی نگهبانان اثر لیان تنر,نویسنده ی نیوزلندی است که تابحال جوایز بسیاری کسب کرده است.سه گانه ی نگهبانان
این کتاب رو دوست داشتم چون نگاه متفاوتی نسبت به هر چیزی داشت. چی میشد اگه معنای خوب و بد عوض میشد؟ اصلا کی تعریف کرده که خوب و بد چی هستند؟ تو این داستان فرار برای نجات جونت لازمه،
فوق العاده هیجان انگیز،ترسناک،عالی وای اصلا تا نخونیدش نمیفهمید
ی دنیا،جدا از این دنیا خیلی خوبه خیلی
واقعا بینظیر بود🤩🤩🤩 من ۲ بار نسخه چاپی هر ۳ جلد این کتاب رو خوندم و قصد دارم یه دفعه دیگه هم بخونم
زیاد خوشم نیامد
خیلی عالی، حتما بخوانید.