کتاب آدُلف
معرفی کتاب آدُلف
بنژامن کنستان دو ربک(۱۸۳۰-۱۷۶۷)، رماننویس سوئیسیتبار فرانسویزبان قرن هجدهم میلادی است. کنستان را بیشتر به عنوان یک تئوریسین لیبرال میشناسند تا یک رمان نویس. هرچند کنستان بهخاطر شاهکارش، «آدلف»، اسم و رسمی به هم زده است.
دربارهی کتاب آدلف
«آدلف» بار اول در لندن به چاپ رسید و بیدرنگ «رمان کلیدی» و زندگی نامه شخصی «کُنستان» شمرده شد. این رمان در زمان خودش جاروجنجال فراوان و درازمدتی به پا کرد. تقریباً یک قرن، یعنی تا پس از جنگ جهانی دوم، طول کشید تا تأکید بر جنبههای اتوبیوگرافیک و وسوسه یکی دانستن شخصیتهای تخیلی با آدمهای واقعی فروکش کرد و «آدلف» را بهخاطر ویژگیهای زیباشناختی آن خواندند و نقد کردند. «آدلف» را تلخترین رمان عشقی نیز خواندهاند زیرا «کنستان» در آن، عمیقترین و صادقانهترین احساسات و شورانگیزترین بستگیهای عاطفی را تجزیه و تحلیل میکند و نشان میدهد که چگونه در گذر زمان این احساسات و بستگیها رنگ میبازد. «آدلف» شاهکار روانشناختی عشق است و تراژدی عدم امکان برقراری ارتباط راستین میان انسانهای عاشق را به نمایش میگذارد. کُنستان عمیقترین و شورانگیزترین وابستگیهای عاطفی را موشکافانه تجزیه و تحلیل میکند تا نشان دهد چرا و چگونه با گذر زمان این احساسات و بستگی به تدریج رنگ میبازد. آدلف جوانی ۲۲ ساله است و قرار است جهت کسب تجربه به نقاط مختلف اروپا سفر کند و سپس به نزد پدر بازگردد و آنجا مشغول شود تا روزی جانشین او شود. آدلف به شهر کوچکی که مقر حکومت شاهزادهای جوان است وارد میشود. او با طبع حساسی که دارد بیشتر به تنهایی و انزوا دچار می شود... تا اینکه یک روز به منزل کنت دعوت می شود و آنجا با معشوقه کنت (النور) روبرو میشود و او را هدفی شایسته برای رفع تشنگی قلب و ارضای غرور می یابد. النور که حدود ۱۰ سال از او بزرگتر است و دو فرزند نیز از کنت دارد از معاشرت با مردی که با دیگران تفاوت دارد ناراضی نیست و... .
خواندن کتاب آدلف را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
آدلف رمانی عاشقانه است که با مضامین روانشناسی و تحلیلهای موشکافانهای از احساسات و رفتارهای آدمها همراه شده، برای همین پیشنهاد میکنیم اگر میخواهید چند روزی را در دل یک ماجرای عاشقانه پرتلاطم قرار بگیرید، خواندنش را از دست ندهید.
تو نمایشنامهی اسم، نوشتهی ماتیو دولاپورت، جایی ونسان میگه ادبیات فرانسه دو تا شخصیت قدر داره که یکیش آدلف، راوی و قهرمان کتاب بنژامن کنستانه. پیش از اینکه کتاب رو بخونم فکرش رو هم نمیکردم با یه رمانتیک تلخ و
داستان عشقی نامتعارف بین یک پسر ۲۲ ساله و مادری ۳۲ ساله تلاش یک پسر برای فهم احساسش تلاش یک زن برای دفاع از خود و احساسش روایتی که به ما یادآور میشود گاه شدیدترین احساس ها هم ثباتی ندارند و با
به اونهایی که از رنجهای ورتر جوان نوشته گوته لذت بردند و مدتها ذهنشان را به هم ریخت و به آنهایی که میخواهند داستانی شاید پیش زمینه والهام کننده آنا کارنینا تولستوی را بخوانند ولی بسیار کوتاهتر، توصیه میکنم!
داستان عشق یک پسرجوان به زنی متاهل که از خودش بزرگتره، رمان روانشناختی کوتاهی که احساسات اشخاص رو خیلی قوی توصیف کرده؛کتابو دوست داشتم. (داستان شبیه آناکارنینا بود،البته نویسنده آدلف زمانی که از دنیا میره تولستوی دو ساله بوده!)
مناین کتاب رو خیلی دوس داشتم با اینکه نمیتونم با هر رمانی ارتباط بگیرم ولی بدلیل داستان نو و تازه و جذابی که داره و موضوعی که شاید برای اولین بار انقدر خوب نوشته شده ارزش حداقل یه بار خوندن رو
این کتاب بیشتر جنبه روانشناسی داره تا داستان. فوق العاده قشنگه. احساسات ادم در تنهایی و بعد عاشق شدن به خوبی نشون میده👌👌
خیلی خوب احساساتی رو که معمولا بیانش سخته رو توصیف کرده
کتاب فوق العاده ایه . داستان جذاب همراه با کشش اگه از داستان های ضد عرف جامعه با طعم روانشناسی و فلسفه خوشتون میاد این انتخاب خوبیه ترجمه فوق العاده خانوم مشیری که تمام تلاششون کردن تا مفهوم مطلب برسونن و
فوق العاده کتابی درباره ی انسان ها و عواطف و احساسات شان راستی ما با عشق مان چه تاثیری بر دیگران می گذاریم آیا عشق به تنهایی از مسئولیت ما می کاهد کجا می توان عاشق بود و آسیب نرساند
کتاب خوبیه ولی خیلی بد ترجمه شده.... نمی دونم شخص دیگه ای هم ترجمه کرده یا نه؟؟؟