کتاب جین ایر
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب جین ایر
«جین ایر» نامی یگانه در میان شاهکارهای ادبیات داستانی جهان است. او دختری است که پس از مرگ پدر و مادرش در پرورشگاه بزرگ میشود و بهعنوان یک معلم خصوصی به خانه مردی به نام راچستر فرستاده میشود. این خانه اشرافی اتفاقات بزرگی را برای او و صاحبخانه رقم میزند.
شارلوت برونته، نویسنده «جین ایر»، در سال ۱۸۱۶ به دنیا آمد. او و خواهرانش، اِمیلی و آن ، از کودکی دست به قلم بودند و بعدها هر سه، نویسندگان سرشناسی شدند.
شارلوت، بیشتر عمرش را با خانوادهاش در یورکشایر سپری کرد و به سال ۱۸۵۵ ، همانجا درگذشت.
جِین اِیر بر اساس تجربههای خود شارلوت در مدرسه نوشته شده است:
به اتاقم رفتم و لباس مورد علاقهام را که از ابریشم سیاه بود پوشیدم. خانم تمپل آن را به عنوان هدیۀ خداحافظی به من داده بود. سپسخانم فیرفاکس مرا به اتاق پذیرایی برد.
دو شمع روی میز و دو شمع روی پیشبخاری قرار داشت. پیلوت، در نور و گرمای آتش خوابیده بود. آقای راچستر روی کاناپه تقریباً دراز کشیده بود و آتش کاملاً صورتش را روشن کرده بود. او را با ابروهای پهن و موهای پرپشتش شناختم. وقتی از کنار او رد میشدیم سرش را بلند نکرد.
خانم فیرفاکس گفت: «ایشان دوشیزه ایر هستند، آقا.»
او بدون آنکه نگاهش را از دخترک بردارد، سرش را خم کرد و گفت: «دوشیزه ایر، بنشینید.»
نفر بعدی که در بهشت ملاقات می کنید...
میچ البوم
طاعونآلبر کامو
دختر جوان و همسر خیالیشجولیا کویین
اولین تماس تلفنی از بهشتمیچ البوم
هایدیجوانا اسپایری
ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۹دپارتمان زنان و زایمان گزینه پارسیان طب
آخرین نامهی معشوقمتین کریمی
دوستم سندرم داون داردجنیفر مور مالینوس
جنگ و صلح (جلد اول)لئو تولستوی
جنگ و صلح (جلد دوم)لئو تولستوی
به خاطر دوشیزه بریجرتون؛ جلد اولجولیا کویین
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)
آنتونی کنی
تاریخ نگار زواللودویگ فون میزس
محاوره طالب و مطلوبهانا آرنت
راه و رسم جهاندیوید فرامکین
زایش ذهنگری مارکوس
این کتاب خلاصه است من اشتباها این نسخه خوندم متاسفانه لذت خواندن نسخه اصلی با فهمیدن انتهای داستان از دست دادم حواستان باشد. 😭
🐉_من این ترجمه رو نخوندم و نسخه ی نشر نی رو مطالعه کردم. داستان خوب بود. راستش دیگه خسته شده بودم از اینکه شخصیت اصلی هر داستانی زیبا و فریبنده است و همه ی نگاه ها رو به سمت خودش
خیلـــــی خلاصه بود، از داستان خوشم نیومد. می تونست خیلی بهتر باشه...
ترجمه روان. داستان جذاب و پر از حوادث با پایان خوش بود. اما این خلاصه بود در جریان باشید.
سلام کتاب مشهور و جذایی بود ولی متاسفانه خیلی خلاصه شده بود و خیلی سانسور شده اگه سانسور نمیشد خیلی خیلی جذاب بود
ببینید دوستان بنظر من این مجموعه رمان های بزرگ جهان رو بخرید همشون صددرصد تضمینی من بیشترشون رو خوندم همه عالین 😍😍😍😍😍😍😍
این کتاب بسیار عالیست ولی متاسفانه قید نشده که خلاصه هست و به شدت این نسخه تو ذوقم زد
من کاملشو خوندم مکالمه ها به شدت طولانی و خسته کننده س...