کتاب توفان سرخ؛ خاطرات سرهنگ عراقی عبدالعظیم الشکرچی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب توفان سرخ؛ خاطرات سرهنگ عراقی عبدالعظیم الشکرچی
«توفان سرخ» خاطرات سرهنگ عراقی عبدالعظیم الشکرچی از دوران جنگ تحمیلی ایران و عراق است. او در نبردها و عملیاتهای مختلفی علیه ایران شرکت داشته و در این مجموعه تنها به آنهایی اشاره کرده است که به گفته خودش به کم و کیف و زوایای مختلفشان اشراف کامل داشته است. او در مقدمه اثرش مینویسد:
«ما به ثبت تاریخ جنگ نیازمندیم؛ چراکه تنها از این طریق میتوان حقیقت تحمیلی بودن جنگ بر کشور اسلامی ایران را زنده و تازه نگاه داشت و مظلومیت اسلام را، که امتهای اسلامی همواره بهای سنگینی برای آن پرداختهاند، فراموش نکرد. کشور مظلوم ایران در این جنگ، حقیقتی محوناشدنی را به ثبوت رساند و آن اینکه، امتهای آزاد و بااراده، هرگز نمیمیرند. ایران هرگز نمیمیرد و ما همگان بهوضوح دیدیم که این جنگ، رونق بیشتری نیز به حیات آن بخشید و واقعیت مردان آزاداندیش و شجاع آن را به جهانیان نشان داد.»
و در انتهای مقدمه میگوید:
«جنگ عراق و ایران، برای ما مبدأ بیداری و پیدایش نگرشی عمیق نسبت به مسائل بود و این امر، خود انگیزهای شد تا به شناختی نسبی از ارزشهای عمیق انسانی دست یابیم. امروز، ما بیدار شدهایم. هرچند که بسیار دیر است؛ لکن توانستهایم لذت انسان بودن را بچشیم. امیدوارم که در این زندگی انسانی که آغاز کردهام، خاطراتی شیرین و تعالیبخش بیندوزم. اینک من میخواهم به اسلام عزیز و امت مسلمان خدمت کنم و، در واقع، به عهد عظیمی که با خدای خود بستهام، عمل کنم.»
هم مرز با آتش
حمید قبادی
زندانی فاو؛ خاطرات گروهبان دوم عراقی عماد جبار زعلان الکنعانیعماد جبار زعلان کنعانی
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)احمد عبدالرحمن
حمله هوایی به الولید (اچ -۳)احمد مهرنیا
تکریت با طعم پنج پنجمحمد علیزاده
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهرسیدقاسم یاحسینی
بادهای برفی؛ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﺳﺮﻭﺍﻥ ﻋﺮﺍقی ﺍﺣﻤﺪ ﻏﺎﻧﻢ ﺍﻟﺮبیعیمحمد نبی ابراهیمی
کالکهای خاکی: خاطرات شفاهی سرلشکر پاسدار محمدعلی (عزیز) جعفری (از تابستان 1335 تا تابستان 1361)محمدعلی (عزیز) جعفری
حاج عمران؛ خاطرات اولین فرمانده لشکر ۲۵ کربلا سردار حاج عبدالعلی عمرانیسیدولی هاشمی
ساعتَ ۱:۲۵ شب به وقت بغداد: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی عادل خانیاسماعیل امامی
چزابه؛ خاطرات سردار فتحالله جعفریفتح الله جعفری
سالار تکریتمصطفی زمانیفر
۱۳۳ نفر آخر: خاطرات اسیر آزادشده ایرانی شریف صابریمحسن سنچولی پردل
راز دوران پرالتهاب؛ خاطرات سروان عراقی ثامر حمود الخالصیثامر حمود الخالصی
شناسایی : زندگینامه و خاطراتی از ۴۰ سردار شهید اطلاعات عملیاتگروه نویسندگان
زندان الرشید؛ خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه سردار علی اصغر گرجی زادهمحمدمهدی بهداروند
ناگفته های جنگاحمد دهقان
یک شهر یک خانهمریم حضرتی
اردیبهشتی دیگر؛ خاطرات فرار عبدالمجید خزائی از زندان سلیمانیه عراقمهناز فتاحی
شبهای بیمهتاب: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی سرهنگ شهابالدین شهبازیمحسن کاظمی
۹,۵۰۰۵۰%
یه جوری ترجمه و نوشته شده ادم رغبت نمیکنه ادامه بده بخونه ما نفهمیدیم ایشون ایرانی بوده یا عراقی همش هم ما پیروز جنگ بودیم اصلا توصیه نمیکنم
متن روان بود، جذاب هم بود؛ اما به شدت غیر وقعی و تبلیغاتی بود. به همین دلیل ابدا توصیه نمیکنم!