کتاب پی دبلیو؛ خاطرات شمسالله شمسینی غیاثوند
خواندن نظراتمعرفی کتاب پی دبلیو؛ خاطرات شمسالله شمسینی غیاثوند
«پی دبلیو» روایت بخشی از زندگی شمسالله شمسینی غیاثوند است که پاسدار بود و در شهیدستان کربلای ۲ با گروهان تحت امرش به قلب دشمن نفوذ کرد و اهداف مورد نظر را به تسخیر درآورد، اما به دلیل عدم توانایی در پیشروی یگانهای پشتیبان به محاصرهٔ دشمن بعثی درآمد و اسیر شد. اسارتی که به ویژه برای پاسداران مرگی تدریجی بوده است. امید است این کتاب و کتابهای در دست انتشار، گوشههایی از دلاور مردیهای فرزندان این سرزمین را پیشِ روی جوانان امروز و فردا قرار دهد:
«شب ۲۷ تیر ۶۷ که اعلام شد امام «قطعنامه ۵۹۸» را پذیرفته و فرمان آتشبس داده شده، نگهبانهای بیرون از اردوگاه تیر هوایی شلیک کردند! خیلی خوشحال بودند و فردا صبحش آمدند و گفتند به زودی به ایران برمیگردیم و دیگر جنگی با هم نداریم.
با اینکه به ظاهر همهچیز حل شده و دیگر جنگی در کار نبود، اما باز هم مشکلاتِ زیادی وجود داشت. حالا دیگر نظرها به دو سمت معطوف شده بود. یک گروه از اینکه جنگ تمام شده و امام قطعنامه را قبول کرده خوشحال بودند و جشن میگرفتند و یک گروه دیگر که شامل من و دوستانم میشدیم چندان ابراز خوشحالی نمیکردیم، چون شنیده بودیم که امام گفته است قبول کردن این قطعنامه برایش مثل نوشیدنِ جامِ زهر است.۱۸۵ حالا بین همین گروه دوم هم دو نظر وجود داشت. یک عده از دوآتشهها فوری جبهه گرفتند و گفتند: امام چرا این قطعنامه را قبول کرده؟ مگر ما چه از امام خواسته بودیم؟»
تاکسی سرویسی برای فاو؛ خاطرات خودنوشت محمد بلوری
محمد بلوری