کتاب ناگفته های جنگ
خواندن نظراتمعرفی کتاب ناگفته های جنگ
«ناگفتههای جنگ » خاطرات سپهبد شهید علی صیاد شیرازی به قلم احمد دهقان است.
در مقدمه اثر میخوانید:
در یکی از روزهای بهار سال ۱۳۷۱، در محلی که به آن بازرسی ستاد کل نیروهای مسلح میگفتند، میهمان ایشان بودیم. در آنجا شاخههای صحبت ما گل انداخت و گفتیم دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری برای تدوین خاطرات جنگ چه کارهایی کرده است و دوست دارد چه کارهایی بکند و اینکه یکی از این کارها، تدوین خاطرات ایشان است. ایشان با مجموعه دفتر آشنا بودند و تعدادی از کتابهای آن را خوانده بودند. توجه ایشان بیشتر روی خاطرات نظامیان عراقی دور میزد.
همان جا بود که موافقت ایشان را برای گرفتن خاطراتشان جلب کردیم.
قرار شد در اولین قدم خاطراتی که از وی در روزهای پایانی جنگ روی بیست و دو نوار ضبط شده بود، روی کاغذ بیاید که آمد. این گفتوگوها با آقای سعید فخرزاده صورت گرفته بود. بعدها آقای فخرزاده یکی از اعضای گروه معارف جنگ شد.
محصول کار در سال ۱۳۷۳ به ایشان ارائه شد تا نظر نهاییشان را در متن اعمال کنند. این امر همزمان شد با تلاش گروه معارف جنگ که با سرپرستی خود او حوادث هشت سال دفاع مردم ایران را جمعآوری و تدوین میکرد. بنا شد این خاطرات با محصول نهایی گروه معارف جنگ کامل شود. این گروه آخرین مراحل کار خود را میگذراند که در یکی از همین روزهای بهاری آرزوی سپهبد علی صیاد شیرازی برآورده شد و به دیدار یاران پیشتاختهٔ خود رفت.
آتش به اختیار
خاطرات عزت شاهیعزت الله شاهی
لشکر خوبان: خاطرات مهدیقلی رضاییمعصومه سپهری
برای تاریخ میگویم: خاطرات محسن رفیقدوستسعید علامیان
روطه؛ جبههای به عرض ۱۰ متراحمد رضا طاووسی
گمشده من: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضاییمحمدمهدی بهداروند
شناسایی : زندگینامه و خاطراتی از ۴۰ سردار شهید اطلاعات عملیاتگروه نویسندگان
جنایتهای ما در خرمشهر؛ خاطرات افسران عراقی از خرمشهرمحمدنبی ابراهیمی
کالکهای خاکی: خاطرات شفاهی سرلشکر پاسدار محمدعلی (عزیز) جعفری (از تابستان 1335 تا تابستان 1361)محمدعلی (عزیز) جعفری
سنگریزههایی که شمارش نشدند (خاطرات سرتیپ قیس صبیح الزیدی)فاطیما فاطری
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهرسیدقاسم یاحسینی
سیاهچال مِستر؛ خاطرات ربودهشدن جلال شرفی دیپلمات ایرانی در بغدادمحبوبه عزیزی
دلیلحمید حسام
هوری: زندگینامه و خاطرات سردار شهید علی هاشمیگروه نویسندگان
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)احمد عبدالرحمن
۴۸,۵۰۰۵۰%
حقیقتا مطالب کتاب با عنوان کتاب همخوانی داره...ناگفته های جالبی رو شهید بزرگوار روایت کرده... خداوند شهید صیاد رو قرین رحمت کنه که تکرار نشدنیِ...
صفحات پایانی این کتاب را که از کتابخانه مسجد گرفته ام ،دارم می خوانم. واقعا جالب است.اخلاص شهید در روایت خاطراتش کاملا هویداست. کتابهای دفاع مقدسی که پیش از این خوانده بودم خاطرات سربازان و پاسداران معمولی بود.اما این یکی فرمانده است
کتاب از نظر محتوا خیلی خوبه شهید بزرگوار در این کتاب برادری و توکل و وحدت زمان جنگ رو به طرز زیبایی بازنمایی کردن زیباترین،جالب ترین و مهیج ترین قسمت های کتاب در توصیف عملیات ها در جنگ تحمیلی، ستون کشی ها
کتابی بسیار عالی، نکاتهای نظامی جنگ بخصوص قضیه کردستان و عملیات مرصاد را بخوبی تشریح می کنند. روحشان شاد و یادشان گرامی و راهشان پر رهرو.
درک بزرگان بزرگی میخواهد
کتاب نثر روان و خوش خوانی دارد. به شخصه برای من از لحاظ دانستن اطلاعاتی در مورد وقایع کردستان و همچنین سال های اولیه جنگ از دید یک ارتشی جالب بود. شهید صیاد مشخص است که فردی خود ساخته بوده و
نام کتاب کمی ابهام دارد چون در آن، مبارزه با دشمنان داخلی چه سیاسی چه رزمی هم از خاطرات شهید بزرگوار نقل شده است. خواندن این کتاب که به بُعد ارتشی جنگ از بعد سپاهی کمتر پرداخته شده است را
تماما برگرفته از کتاب در کمین گل سرخ!