کتاب دستنیافتنی
معرفی کتاب دستنیافتنی
«همیشه یک تصویر از خودم دارم، خودِ بهتر و برتر از امروز. خودی که باید به آن برسم و مدام در مسیر رسیدن هستم. خودی که کامل است. کمال دارد و دستنیافتنی است.»
«دست نیافتنی» زندگینامه قهرمان کشتی ایران علیرضا حیدری به همت طاها صفری است. این کتاب اولین زندگینامه خودنوشت در ادبیات ورزشی ایران است. این اثر حاصل ۶۰ ساعت مصاحبه با علیرضا حیدری است. کتاب روایتی قصهگونه از زندگی پرفراز و نشیب این ورزشکار ملی و تجربیات وقایع زندگی یک قهرمان المپیک را در دهه هفتاد و هشتاد شمسی بیان میکند. او که سال ۱۳۵۴ در ملایر به دنیا آمده، بارها مدالهای رنگین جهانی را در کشتی آزاد کسب کردهاست. حیدری پیش از خداحافظی از ورزش حرفهای مدتی عهدهدار سمت سرمربیگری تیم ملی کشتی جمهوری اسلامی ایران هم شد.
او علاوه بر ورزش در صنعت و هنر نیز فعالیت دارد؛ هم در کار معدن آهن است و هم اخیرا تجربه بازی در فیلم «من یک ایرانیام» را از سر گذراندهاست؛ فیلمی که در کشور اکراین ساخته و سال گذشته در سینماها اکران شد.
«علیرضا علیرضا حیدری در ذهنها بود، روی تشک، توی تلویزیون. حالا دوست داریم با این کتاب او را در تاریخ ورزش کشور نگه داریم، در قلبها. باور کنید پهلوان داستانهایش بیش از یک کتاب دویست و چند صفحهای بود. شاید باز هم بنویسد، کسی چه میداند. این همه قصه ارزش روایت را دارند.»
کتاب عالی نبود ولی خوب بود... سختی های زیادی کشیدن ایشون و باعث افتخار کشور ما هستند، اگر یه بزرگتر بالا سرشون بود که میتونست کنترلش کنه فکر کنم به قول خودش حقش ۲ تا طلای المپیک بود. آقای حیدری خوندن سرنوشت
از اون کتابها بود که یک نفس خوندمش و باهاش خیلی خاطرات رو مرور کردم و هم بغض کردم و هم لذت بردم، ممکنه دوباره هم بخونمش
این کتاب واقعا حاوی تجربیات فوقالعاده ارزشمندی هست. زندگی قبل از قهرمانی این قهرمان و همه سختی های طاقت فرسایی که داشته و بعد هم زندگی درطول قهرمانی و جنگیدن برای حفظش تا آخرین نفس. اشتباهات، تجربیات، جنگیدن و پیروز شدن..
اینکه واقعیت های زندگی کسی رو از دریچه نگاه خودش آدم بتونه درک کنه خیلی ارزشمنده و این کتاب به بهترین شکل ممکن تمام فراز و نشیب های زندگی یک ورزشکار حرفه ای رو به تصویر کشیده ، در یک
عالی بود فقط ریتم داستان و زمان ها و مکانها و افراد سر جاش نبود. برخی شخصیت ها خوب پرداخته نشده بود. رک بود و برخی سؤرفتارهای قهرمان ربطی به فقر یا نداشتن بالاسر نداشت و توجیه پذیر نبودن مثل
روایت تلاشی سخت و جانانه برای رسیدن به غیرممکن ترین هدف ذهن یک پسرک یتیم . عالی بود . قطعا پیشنهادش میکنم . مخصوصا به کسایی که رویایی تو سرشون دارن .
بهترین زندگینامه توصیه میکنم به کشتی گیرا خیلی جذاب و تاثیر گذار
این کتاب واقعا زیبا بود و عالی تشکر از آقای حیدری
یکی از بهترین کتابایی که خوندم
راستش داستان خ جذاب تر از تصورم بود... من از کودکی تا اوجش رو حس کردم و برخی از نظرات دوستان دور از انصافه.. این خاطرات اگه دقیق نباشه ارزش استناد در آینده نداره و ما عادت داریم فقط قهرمانها