کتاب هوای عشق بارانی است
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۰ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب هوای عشق بارانی است
«هوای عشق بارانی است» مجموعه کامل اشعار ریچارد براتیگان (۱۹۸۴-۱۹۳۵) با ترجمه علی همتیان و محسن استاجی است که با همکاری جان اف. باربر، مدیر بنیاد براتیگان به چاپ رسیدهاست.
شاید تا کنون ریچارد براتیگان را در مقام نویسنده شناختهباشید اما براتیگان شاعر نیز ویژگیهای خاص خود را دارد.
در نگاه کلی او شاعری پستمدرن است که مفاهیمی مثل طنز تلخ، به سخره گرفتن مرگ، واقعگرایی جادویی و فرا واقع گرایی را به خوبی در شعرهایش با زبانی ساده و بیتکلف بیان میکند و گاه شعرهایش با توجه به سفرش به ژاپن، رنگ و بوی هایکو پیدا میکنند و به ثبت لحظات کوتاه و یا احساسات لطیف انسانی بازمیگردند.
از موارد قابل توجه در شعر او میتوان به نحوهٔ نوشتار و صورت کلی شعرش اشاره کرد. در شعرهای براتیگان و دیگر همعصران پستمدرن وی، نوشتار، صورت و جسم شعر نقش مهمی دارند، همچنین چیدمان لغات و اعداد و علائم دستوری در شعر کاملا حسابشده است تا مخاطب را به چالش بکشند و به تفکر وادارند.
این مجموعه شامل ده دفتر از یازده دفتر اشعار براتیگان است که همگی بصورت کامل و پس از مکاتبه با بنیاد براتیگان دریافت و ترجمه شدهاند.
یکی از اشعار زیبای وی را میخوانید:
قانون پنج ثانیهمل رابینز
دیاکو، گذشته پنهان (جلد اول)رضا خردمند
حلقه وینپوریا بقایی مقدم
چهار ساعت کار در هفتهتیموتی فریس
ریچارد براتیگان! ارزش خونده شدن داره اشعارش پر از حس های زیباییه که میتونه ساعت ها لبخند به لبتون بیاره ... اما لبخند بخاطر چی ؟؟ برای سادگی بیش از حد اشعارش😌 طوری شعر نوشته که انگاری الان موبایلت زنگ میخوره
(۸-۲۰-[۱۹۷]) این کتاب یه مجموعه ی تقریبا کامل از اشعار ریچارد براتیگانه و ۹ دفتر از ۱۱ دفتر اشعارش رو شامل میشه؛ ارتباط برقرار کردن با اشعار پست مدرن گاهی یه کم دشواره (در اینجا نه بخاطر پیچیدگی، بلکه بخاطر سادگی
تصویرهایی که براتیگان خلق میکنه زیبا هستن. البته سبکهای شعری متفاوتن و ممکنه بعضیها شعرهای براتیگان رو بپسندن و بعضیها دوست نداشته باشن.
در فصل سوم شعر گرین استریت بلوز در سیدنی ، در بخش پانویس گفته شده پایتخت استرالیا سیدنی است در حالیکه این شهر بزرگترین شهر استرالیاست و پایتخت شهر کانبرا است.
کتاب خیلی خوبی بود❤️ ولی خب سلیقه هرکی متفاوته⚡ اشعار براتیگان هم جوری نیست که همه دوست داشته باشن💧 ولی در کل من واقعا خوشم اومد🌈
با خوندن این کتاب تصمیم قطعی گرفتم دیگه از براتیگان هیچی نخونم