کتاب در رویای بابل
معرفی کتاب در رویای بابل
کتاب در رویای بابل نوشته ریچارد براتیگان است که با ترجمه پیام یزدجو منتشر شده است. ریچارد براتیگان نویسندهی مشهور آمریکایی داستاننویسی را آنچنان تغییر داد که شکل تازهای از پستمدرن خلق شد که خاص خود او بود.
درباره کتاب در رویای بابل
کتاب در رویای بابل از موفقترین آثار ریچارد براتیگان، نویسندهی خلاق آمریکایی است. رمانی که حاصل تجربیات اعجاب انگیز نویسنده در عرصهی خلاقیت ادبی است. کتاب در رویای بابل روایت طنز آمیز زندگی کارآگاهی خصوصی است. براتیگان در ابتدای رمان مینویسد: «به گمانم من، از جمله به این دلیل، هرگز کارآگاه خصوصی قابلی نشدم، که بیش از حد، در رویای بابل بودم.» این کتاب با نثر جذاب خودش خواننده را با خودش همراه میکند و لذت تازه ای از ادبیات را به او میچشاند.
خواندن کتاب در رویای بابل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی جهان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب در رویای بابل
داخل یخچال را نگاه کردم و بلافاصله درش را بستم تا انبوه آماسیدهٔ کپکها راه فرار پیدا نکنند. نمیدانم آدم چهطور میتواند مثل من زندگی کند. آپارتمانام آنقدر کثیف است که تازگی تمام لامپهای هفتاد و پنج وات را با بیست و پنج وات عوض کردهام تا مجبور نباشم اوضاع را واضح و آشکار ببینم. ولخرجی بود، اما باید این کار را میکردم. خوشبختانه، آپارتمان اصلا پنجره نداشت، و الا واقعآ توی دردسر میافتادم.
آپارتمانام آنقدر کمنور بود که مثل سایهای از یک آپارتمان به نظر میرسید. نمیدانم همهٔ عمرم اینطور زندگی کردهام یا نه. منظورم این است که حتمآ مادری بالای سرم بوده، کسی که بگوید نظافت کنم، مواظب خودم باشم، جورابهام را عوض کنم. من هم این کارها را میکردم، اما فکر کنم بچگیها یکجورهایی کند بودم و اصل مطلب را نمیگرفتم. حتمآ دلیلی داشته.
کنار یخچال ایستاده بودم، نمیدانستم چه کنم، که یکهو فکر بکری به ذهنام رسید. چه چیزی از دست میدادم؟ پولی برای خرید گلوله نداشتم و گرسنهام هم بود. باید چیزی برای خوردن پیدا میکردم.
پریدم بالای پلهها، رفتم دم در آپارتمان صاحبخانه.
زنگ در را زدم.
(۸-۲۲-[۱۹۹]) این کتاب یه داستان ساده، روان و سرگرم کننده داره؛ داستان در مورد کاراگاهیه که با فقر و تنگدستی دست و پنجه نرم میکنه و در به در به دنبال فرصتیه تا بتونه خودش رو ازین مخمصه نجات بده. براتیگان
داستانیه که هر سلیقهای از خوندنش لذت نمیبره، نوشتار بسیار بسیار سادهای داره و از هر آرایه ادبی و یا مسئله فلسفی و آموزنده و... خالیه. صرفا برای سرگرمی خوبه. البته باید این نکته رو بگم که تو سرگرم کردن
اگر دنبال خوندن داستان جنایی پلیسی هستین سراغ این کار نیایید، اما اگر دنبال یک رمان شوخ طبع، طنز با بیان و روایتی متفاوت، بدیع و تازه هستین پیشنهاد میکنم بخونیدش. مثل بیشتر کارهای براتیگان رمان تشکیل شده از داستانک
حرف خاصی نداشت.یه سری رویابافی و حوادث کارتونی.همین.وقت تلف کردم
کتابیه که تا تمومش نکنی دلت نمیاد بزاریش زمین.
داستان طنزه ولی نذاشت بفهمیم آخرش کی به کی بود؟ چقدر خوب سرکارمون گذاشت😁
داستان پرکشش ولی ترجمه ایراد های نگارشی دارد
من این کتاب رو به صورت شنیداری گوش کردم واقعا لذت بخش بود خیلی هم داستان قشنگی داره
کتابی بسیار عالی بود .کسانی که این کتاب را خوانده اند حتما پیشنهاد میکنم که کتاب عامه پسند چارلز بوکوفسکی را هم بخوانند چرا که او نیز عالی و این دو داستان شبیه به هم هستند .کسانی که یکی از
یک کتاب بی نظیر ، شاهکار ، بی نهاااااایت زیبا ...