کتاب باشگاه کتابخوانی جین آستین
خواندن نظراتمعرفی کتاب باشگاه کتابخوانی جین آستین
رمان «باشگاه کتابخوانی جین آستین»، اثر کارن جوی فاولر، نویسندهی معاصر آمریکایی، در سال ۲۰۰۴ منتشر شد و به مدت سیزده هفته در صدر فهرست پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز قرار گرفت.
یک روز ایدهی برگزاری جلسات جین آستین خوانی و راه دادن جین آستین به زندگی امروز، به ذهن جوسلین، زنی مستقل و مجرد در ابتدای دهه پنجم زندگی، میرسد. باشگاه کتابخوانی متشکل از پنج زن و یک مرد به زودی در یکی از شهرهای کالیفرنیا، جلسات جدی و در عین حال مفرح، دوستانه و در عین حال پرتنش خود را آغاز میکند.
رمان «باشگاه کتابخوانی جین آستین»، ما را همزمان به دنیای بریتانیای قرن هیجده و آمریکای عصر حاضر میبرد. مشابهتهای ناگزیری که بین زندگی شخصیتهای رمانهای آستین و شخصیتهای رمان پیش رو وجود دارد، گاه جهت زندگی آنها را تغییر میدهد.
باشگاه کتابخوانی جین آستین رمانی است در ستایش رمان، کتابی در ستایش کتاب.
قصههای مهتاب و باران
زندگی آسان است نگران نباش!آنیس مارتن - لوگان
خواهش میکنم ساکت باشریموند کارور
انتقامیوکو اوگاوا
۱۸,۰۰۰۷۰%
بنظرم برای خواندن این کتاب بهتره که اول همه کتابهای جین آستین را مطالعه کنید(یا اول توضیح آخر کتاب را درباره کتابهای جین آستین بخونید) تا حس و حال شخصیت های کتاب را هنگام صحبت کردن یا قیاس زندگی خودشون
داستان چند زن میانسال و یک مرد که انجمنی برای مرور کتاب های جین آستن تشکیل می دهند و هر فصل کتاب در مورد مرور شخصیت های یک کتاب آستن است که در خلال آن فرازهایی از زندگی یکی از
کتاب خوبیه. اینکه هی گریز میزنه به عقب و جلو خوشم میاد
خیلی شلخته طور بود یا مشکل از ترجمه است یا خود کتاب اینجوریه🙄☹