کتاب بانوی پستچی
خواندن نظراتمعرفی کتاب بانوی پستچی
«بانوی پستچی» رمانی از نویسنده آمریکایی سارا بلیک (-۱۹۶۰) و دومین اثر داستانی بلند او است. نویسنده خود در مقدمه راجع به اثرش اینگونه نوشته است:
این داستانی از جنگ است که هرگز به آن نپرداختم. اواخر دههی ۴۰ نوشتنش را شروع کردم؛ زمانی که میتوانستم بهوضوح همهچیز را ببینم و بفهمم، و در تمام این سالها، خود را مسئول نوشتن و شفافساختن آن میدانستم. آنچه در اینجا میآورم، همان چیزهایی است که در آن موقع میدانستم؛ بهعلاوهی چیزهایی که نمیتوانستم در آن موقع بدانم، ولی تصور میکنم حقیقت داشته باشند.
بخشی از داستان:
حالا دیگر مرگ کسی را شوکه نمیکرد. هر کسی عزیزی را از دست داده بود. هزاران جنازه در قلب لندن روی هم تلنبار شده بودند، ولی از آغاز سال، هیتلر اعصاب لندن را به بازی گرفته بود. در ژانویه، سه شب پشت سر هم، آنجا را بمباران کرده بود و بعد به مدت یک هفته هیچ خبری نبود و دوباره بمبارانی شدیدتر، و دوباره هیچ. دوباره یک روز در مارس و بعد دوباره برای مدتی خبری نبود - به اندازهای که زنبقها گل بدهند و علفهای کنار رودخانه تیمز برویند. شهر برای یک ماه، تا آوریل، آرام و ساکت بود تا اینکه بمبارانهای چهارشنبه و شنبه اتفاق افتاد؛ اد مارو بهشوخی گفته بود: «بمباران به قدری شدید است که باید هنگام خواب بهترین لباسهایتان را بپوشید، چون ممکن است صبح که بیدار میشوید خبری از کمد لباستان نباشد.» و از آن پس، خاطرهی آن شبها همیشه با مردم بود؛ سریع قدم برمیداشتند و حواسشان دائم به آسمان بود. آیا امشب دوباره میآیند؟ یا دیگر تمام شده؟ هیچوقت نمیتوانستند حدس بزنند. با لباس و آمادهی فرار به رختخواب میرفتند. «عزیزم -» اِما سرش را بالا گرفت، ولی ورودی ادارهی پست همچنان خالی بود.
راز مادرم
پسر شایستهفریدا مک فادن
قصه هایی برای هر جا و هر زمانیوگنی واسیلیویچ کلویف
روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکیساتوشی یاگی ساوا
۴۰,۲۵۰۳۰%
داستان در زمان جنگ جهانی دوم میگذره قسمتی از اون در اروپا که درگیر جنگ بوده رو به خوبی توصیف کرده و قسمتی از داستان در یک شهر بندری در آمریکا میگذره که جو آرام تری نسبت به اروپا داره
هیچکس نیست به این طاقچهای ها بگوید ببنید همسایه بغلی چگونه کتاب رایگان عرضه می کند شما اگر رایگان عرضه نمی کنید لااقل تخفیف خوب لطفاً
بسیار روان و جذاب و خواندنی.این کتاب برای کسانی که دوستدار دانستن چیزهای بیشتر در مورد جنگ جهانی هستن بسیار مفید است.
اوایل کتاب یکم سردرگم میشه آدم ولی کم کم متوجه روند داستان میشه شد، و اینکه زیاد از حد به جزئیات میپردازه. در کل کتاب متوسطی بود🙄
خوبه ولی خیلی توصیف از طبیعت و محیط فیزیکی داره که بخشی از اون قابل قبوله ولی بعضی جاها دیگه زیاده روی کرده.در کل برای دونستن شرایط آنموقع و تفریح خوبه.ارزش ی بار خوندن رو داره.
۳۰ صفحه بیشتر نخوندم . خیلی سر درگم هست . شاید برلی بقیه جذاب باشه من ادامه ندادم
نگاه متفاوت به جنگ جهانی دوم داره. اکثر رمان ها مربوط به جنگ جهانی دوم آه و ناله و بیان مظلومیت ملتی است که الان خود اعمال هیتلری در حق مردم فلسطین انجام میدن ولی این کتاب نگاه نو و
کتاب خوبیه و من به موضوعات جنگ ها علاقمندم ولی یک نکته در باره ترجمه ی کتاب که زیاد روان نیست. به نظرم ترجمه بهتر و سادهتری میتونست داشته باشه .
عالی بود خیلی خوب بود برای یه بار هم که شده بخونید😷
کی این کتابوخونده؟ارزش خوندن داره؟