کتاب نفس
خواندن نظراتمعرفی کتاب نفس
«نفس» ماجرای روزمرگیهای دختر خیالباف نوجوانی به نام «بهار» است. کتاب، روایتگر دو سال از زندگی او در فاصلهٔ انقلاب و جنگ است که تلاش میکند زندگی را آمیخته با خیال و آنطور که میخواهد تجربه کند. بهار با پدر و ننهآقا و دو برادر و خواهر کوچکش در خانهای در ولدآباد زندگی میکنند:
«خانهٔ ما نزدیکیهای ولدآباد است. توی دشتی که نه آب دارد، نه برق. بابایم آنجا یک خانهٔ درپیت ساخته، چون هیچچیزش درست و حسابی نیست. در و پنجرههایش زنگ زده است و تازه، یک اتاقمان هم شیشه ندارد. فقط جای هر پله یک آجر دارد که ما پایمان را روی آن میگذاریم و بالا میرویم.»
او با این دو نفر، نرگس آبیار، نویسندهٔ «نفس»، بیش از سی جلد اثر داستانی تولید کرده است که «نفس» در شمار پرفروشترینهای نمایشگاه کتاب سال ۹۵ بوده است. این رمان، با کارگردانی نویسندهاش، نرگس آبیار تبدیل به فیلم سینمایی هم شده است که در جشنوارهٔ فجر دو جایزه را از آن خود کرده است. این فیلم، در سال ۹۵ به اکران سینماهای ایران درآمد.
موجهای رادیو اکتیو میشود
نرگس آبیار
زیر نگاه آسمانسید محمدرضا دربندی
قصه های خواندنی هزار و یک شبشکوه قاسم نیا
امام امیننرگس آبیار
به کی میگن قهرمان؟ روایتی داستانی از زندگی شهید سید علی اندرزگو (قهرمانان انقلاب ۱۰)نرگس آبیار
یاور جنوبنرگس آبیار
هزارپا و کفش های گمشدهسکینه آبیار (ستاره)
مار هزار چشم و روباهسکینه آبیار (ستاره)
فیلمش عالیه...
شلخته در دنیای خودش غرقم کرد.. با او لبخند زدم دلهره گرفتم و شیرینی وجودش بر وجودم نشست... و جنگ به تلخ ترین نحو ممکن برایم روایت شد...آوار شدن بر سر کودکان.
من فیلمش رو دیدم خیلی قشنگ بود. فکر کنم کتابش هم همونقدر خوب باشه.
فیلمش از بهترین فیلمهاییه که دیدم و هیچوقت از دیدنش خسته نمیشم. هزاران بار خسته نباشید میگم به نویسنده و کارگردانش خانم آبیار🌹 این فیلم رو با کل وجودم میتونستم درک کنم. بهار خیلی شباهتها به من داشت مخصوصا اینکه
واقعا فیلمش عالی بود کودکی های اون دوران رو نمایش میداد که برای دهه شصتی ها کاملا ملموس بود ولی کتابش و نخوندم
فکر نکنم کتابش به قشنگی فیلمش باشه،فیلمش فوق العاده اس یکی از بهترین فیلمای طنزی(البته با پایانی بسیار تلخ)که تا بحال دیدم. پیشنهاد میکنم نفس و بقیه آثار خانوم نرگس آبیار رو هم ببنید!
🍁🍂 عرض سلام من با کتابهایی که راویشون کودک هست اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم..بارها از این نوع کتابها شروع کردم و به اتمام نرسوندم! مثل کتاب زندگیِ پیشِ رو یا مثلا درخت زیبای من یا حتی یه دقیقه حرف نزن.... اما نفس فرق
کتابش خیلی قشنگ بود حتما بعد کتاب فیلمشم ببنید من برای بار هزارم هنوز که فیلمشو میبینم سیر نمیشم عالیییییه
کتابونخوندم ولی فیلمش خیلی خیلی جذابه وبه ریزریزمسائل درساختش توجه شده.فیلمنامشم عالیه.اینکه داستان فیلم از زاویه دید یه بچه کوچولوهست،جذابترش کرده.خسته نباشید میگم به گروه کارگردانی🙏🌹🌹
فیلمش عالی بود