کتاب لینکلن در برزخ
معرفی کتاب لینکلن در برزخ
نخستین رمان بلند جورج ساندرز (-۱۹۵۸)، رماننویس و مقالهنویس آمریکایی، «لینکلن در برزخ» به حدی زیبا، تأثیرگذار، خلاقانه و متفاوت است که توانست جایزهی ادبی «من بوکر» ۲۰۱۷ را بهدستآورد.
این اثر، چه از نظر سبک و چه از نظر محتوا، بسیار متفاوت و خاص است. این کتاب پرسشهای فلسفی و اخلاقی زیادی را در ذهن خواننده ایجادمیکند.
«لینکلن» شانزدهمین رئیسجمهور آمریکا بر سر مزار پسر دهسالهاش میرود و به مرگ فرزندش فکر میکند. داستان در عالم «باردو» رُخ میدهد. باردو واژهای بودایی است، جایی که روح میان تناسخ و مرگ به سر میبرد و با جسم ارتباطی ندارد. کسانی که مردهاند مرگ خود را باور ندارند و خود را بیمار میپندارند و در آرزوی بازگشت به مکان پیشین هستند، که همان کره خاکی و زندگی دنیوی است. آنان لحظهشماری میکنند تا بهبودی خود را به دست آورده و بار دیگر از نو زندگی کنند، غافل از اینکه ارواحی غیرقابل بازگشتند.
نویسنده از صداهای مختلفی مانند راویان تاریخی، آشنایان لینکلن و ارواح استفاده کرده و داستان را خلق کرده است. چند راوی داستان را بازگو میکنند. بخشهایی از داستان نیز توسط روایتهای تاریخی نقلشدهاست که مترجم جهت جلوگیری از سردرگمی و ابهام خواننده فقط نام نویسندهٔ روایت تاریخی را ذکر کردهاست.
ساندرز ما را با این کتاب به سفری جادویی میبرد.
سلام به همگی به نظر من ترجمه و ویرایش هیچ مشکلی نداره. ایده کتاب هم واقعا ایده جالبیه. درود
خیلی عالی بود👌👌👌👌
ترکیبی از فاکنر و ایشی گورو اما متفاوت ... ترجمه ی همچین رمانی به دایره ی بسیار گسترده ای از کلمات نیاز داره چون ژانرش لیترچری ه و اثر عامه پسندی نیست ، به نظرم مترجم خیلی از پس ش
ترجمه بسیار مبتدی و افتضاحه. ای کاش انتشارات دیگه ای با ترجمه ی قوی تر و روان تری چاپش کنه. جدا از بحث ترجمه فضاسازی جالب و خاصی داره و ارزش خوندن داره، اما نه با این ترجمه ی ضعیف...
کتاب خیلی خوب و جذابی هست. یه نفس باید خوندش.
میخوام بخونمش به عنوان اولین کتابی که تو طاقچه میخونم امیدوارم خوب باشه
خیلی موضوع جالبی داشت، فضای داستان رو دوست داشتم
رمان زیبایی است.
امیدوارم ترجمه اش خوب باشد، کتاب مهمی است
این رو هم از نمایشگاه خریدم و جا داره بگم هیچی نفهمیدم!!! دست مترجم درد نکنه!