کتاب بال روح
معرفی کتاب بال روح
کتاب بال روح مجموعه شعری از سیده نفیسه قاسمینژاد (ادریسای) است که در قالب سپید سروده شده و با زبانی ساده و صمیمی، به دغدغههای انسانی، معنوی و عاشقانه میپردازد. شاعر در این مجموعه، تجربههای زیسته، احساسات و نگاه خود به زندگی، عشق، مرگ و امید را مطرح کرده و کوشیده تا مضامینی همچون حضور، دلتنگی، رهایی، فهم و نور را در زندگی برجسته کند. این کتاب را نشر ستاک منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بال روح
بال روح مجموعهای از شعرهای کوتاه و بلند است که سیده نفیسه قاسمینژاد (ادریسای) آن را سروده و فضای آن سرشار از مضامین عاشقانه، معنوی و فلسفی است. شاعر با بهرهگیری از تصاویر ساده و ملموس، به مفاهیمی چون عشق، حضور، دلتنگی، امید، مرگ و رهایی میپردازد. ساختار کتاب به گونهای است که هر شعر، تجربه یا احساسی مستقل را روایت میکند و در عین حال، پیوندی درونی میان شعرها دیده میشود. بال روح از آن دسته آثاریست که با زبان بیتکلف و صمیمی، به دغدغههای درونی انسان معاصر نزدیک میشود و گاه با نگاهی عارفانه، به جستوجوی معنا و آرامش در دل آشوبهای زندگی میپردازد. قاسمینژاد در این مجموعه، از واژههایش برای بیان لحظههای ناب و احساسات ژرف بهره برده و تلاش کرده تا مخاطب را به تأمل و مکاشفهای درونی دعوت کند.
چرا باید کتاب بال روح را بخوانیم؟
بال روح اثریست که با شعرهای کوتاه و بلند خود، به لایههای پنهان احساسات انسانی سرک میکشد و تجربههایی چون دلتنگی، امید، رهایی و جستوجوی معنا را به تصویر میکشد. این کتاب با زبان ساده و تصاویر ملموس، فضایی برای همدلی و همحسی فراهم میآورد و مخاطب را به تأمل دربارهی مفاهیمی چون عشق، مرگ، حضور و نور دعوت میکند. ویژگی شاخص این مجموعه، پیوند میان تجربههای شخصی و دغدغههای فلسفی است که در قالب شعرهایی موجز و تأثیرگذار بیان شدهاند. بال روح برای کسانی که به دنبال آرامش، معنا و لمس لحظههای ناب هستند، میتواند تجربهای متفاوت و تأملبرانگیز باشد.
خواندن این کتاب به علاقهمندان شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغههای معنوی و عرفانی دارند، افرادی که به دنبال آرامش و تأمل درونی هستند و کسانی که تجربههای عاطفی و انسانی را در قالب شعر میپسندند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب بال روح
«دلتنگت که میشوم