کتاب هم جهانی
خواندن نظراتمعرفی کتاب هم جهانی
کتاب الکترونیکی «هم جهانی» از افسانه احمدی - نشر نیماژ. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
تردید برای تغییر![]()
کورتیس بیتمن
شاه بهارسعید تشکری
تاریخ علم در فرهنگ و تمدن اسلام و ایران (کتاب اول، جلد دوم)علی اکبر ولایتی
دختر سبز آبیمحمدرضا یوسفی
مرغ ها پدرم را خوردندحمزه امینی
یادگیری و کنترل حرکتی با تأکید رفتاریریچارد ای. اشمیت
تختی، از گود زورخانه تا سکوی قهرمانی کشتی جهانعلی رحمانی (تیرداد)
ماهی برای همیشهاستفان سی. لاندین
قطرات عشق و اندوهمهین نوبهار
هوا چلخم بگیتهصلصال گیلانی
انقلاب بحرینمجتبی نیک رهی
تجزیه و تحلیل مهارت های بسکتبالسیده فریده هادوی
این کتاب رو طاقچه بهم هدیه داد مثل بقیه هدیههاش داشتم بیخیالش گویان از کنارش رد میشدم که یه لحظه بازش کردم و خب از دو صفحه اولش خوشم اومد صرفا ادامهش دادم و دیدم بله این همون ژانر رمانیه که همیشه منو
کتاب داستان دختریه که صوفی معابه و و داستان ازدواجش رو تعریف میکنه ،از اتفاقات روزمره اش تا گریز به خاطرات گذشته و زمان دانشگاه و داستان ازدواجش با همسرش و مشکلات زندگی..... ابتدای کتاب حس بدی نداشتم من رو
به نظر من کتاب خیلی جالب و البته عمیقی بود من به شخصه خوشم اومد اما به نظرم سلیقه هر کسی نمیتونه باشه اما خیلی قسمت های کتاب جملاتی گفته میشد که ادم رو به فکر فرو میبرد در کل دوسش داشتم و برام
اولین کتاب از این نویسنده بود که خوندم و به دلم نشست متنی پر از توصیفات لحظاتی که ممکنه هر کس دیگری تجربه کرده باشه و با راوی داستان گاهی هم قدم بشه؛ نیمی واقعی/نیمی خیالی, کمی در دنیای پر
نثر داستان جالب است ، اما پایان داستان میتوانست بهتر باشد
بنظرم جا داشت بهتر ساخته و پرداخته بشه
کتاب قشنگی بود .فکر کنم خانوما خوششون بیاد. خوب تعریف کرده بود...
چرا طاقچه با هوش مصنوعی سلیقه مخاطب را نمیفهمد و کتابی که به او هدیه میدهد حتی نزدیک به سلیقه او نیست ؟
نخوندم همه اش رو ولی از کارما گفته که خب اون مربوط به جهان بینی ما نیست و به اشتباه که البته خیلی جاها همین اشتباه رو میکنند از این لفظ استفاده میکنند. البته ما مکافات عمل رو داریم. کارما
یک رمان تقریباً واقعیه از خوندنش لذت بردم کشش خوبی داره نتونستم کنتر بذارمش