کتاب سالها
خواندن نظراتمعرفی کتاب سالها
«سالها» نام اثری دیگر از ویرجینیا وولف (۱۹۴۱-۱۸۸۲) نویسنده انگلیسی و از بزرگترین زنان نویسنده دوران معاصر است.
این اثر داستان یک خانواده است. خانوادهای بزرگ از پسرها، دخترها، پدر، مادر، عمو، زنعمو و فرزندان آنها و مستخدمان و کارکنان. کتاب در طول سالها از ۱۸۸۰ روایت میشود. ماجراهای هر سال یک فصل از کتاب را دربرمیگیرد و زندگی یکی از اعضای خانواده را روایت میکند. ولف در این داستان روند زندگی آدمی را تا دوران سالخوردگی اش بیان کرده و کوشیدهاست بگوید زندگی آدمی در این دنیا پوچ و بیهوده میگذرد. کودکی همیشه گوهر از دست رفته وولف و مرگ از نگاه وی حادثهای بی همتا است. شخصیت داستانهایش ملموس و معنادارند و چیزی که به داستان های وی جذابیت ویژه میبخشد واکاوی درون و شخصیت آدمها است.
بخشی از داستان را می خوانید:
روزی معمولی در کشور حاکم بود. یکی از همان روزهای طولانی و متوالی که همواره با گذر سالها از سبز به نارنجی و از جوانه زدن به مرحلهی خرمن و درو تبدیل میشد. هوا نه گرم بود و نه سرد، یک روز بهاری انگلیسی و تا حد کافی روشن، اما ابر ارغوانی پشت تپه میتوانست نشانهی باران باشد. علفها در سایه روشن آفتاب موجدار میشدند.
اگر چه، از حالا در لندن، فشار و سختی فصل احساس میشد، مخصوصاً در «وستاند» که پرچمها در فراز آسمان بود؛ عصاها به زمین میخورد؛ لباسها پیچ و تاب میخورد و خانههای تازه رنگ شده سایبانهایشان را باز کرده بودند و سبدهای گلهای شمعدانی در هوا پیچ و تاب میخورد. پارکها هم - سنت جیمز، گرین پارک، هاید پارک - در حال آماده سازی بودند. از صبح زود، قبل از اینکه حرکت دسته جمعی مردم و ازدحام شروع شود، صندلیهای سبز رنگ را میان باغچههای گرد قهوهای رنگ که پر از سنبلهای درهم پیچیده بود گذاشته بودند جوری که انگار منتظر وقوع اتفاقی، شروع نمایشی و یا ورود ملکه «الکساندرا» از میان دروازهها بودند. چهرهی او همانند گلبرگ بود و همیشه یک میخک صورتی به لباس خود میزد.
ابر ابله
غول مدفونکازوئو ایشی گورو
دروغ های کوچک بزرگلیان موریاتی
پین بال ۱۹۷۳هاروکی موراکامی
شام مخصوصهرمان کخ
طاقچه جون ممنون بابت این هدیه خوبت. بهترینی. کتابفروشی های آنلاین دیگه به گرد پات هم نمیرسن. همیشه باشی برامون
به نظر من هم در بین کتابفروشی های الکترونیک و آنلاین طاقچه خیلی جلوتر از سایرینه هم در معرفی کتاب وهم در مدیریت وپرزنت کردن کتاب ،قرار دادن گردونه شانس با آن همه جوایز خوب و متنوع و همچنین میزان
ترجمه بسیار ضعیف گنگ و نامفهوم! واقعا متاسفم.
توصیفات کتاب های وولف خیلی زیادند از نظر من. خوشم نمیاد از این حجم زیاد توصیف .
ترجمه اصلا قابل فهم نیست...
طاقچه من این کتاب رو نخوندم فقط اومدم بگم تو خیلی خوبی نازنین،،،دمت گرم بااین حال دادنات
خسته کننده بود پر از توصیف خالی از محتوای دل پسند. کم پیش میاد کتابی رو نیمه بزارم کنار. اما واقعا کسلم کرد. نخوندمش.
بسیار جالب و خوندنیه.
نمونه جالبی داشت
نشر روزگار چند روز پیش یه کتاب به اسم کانادا زده نوشته ی ریچارد فورد ، ممنون میشم آگه بذاریدش تو طاقچه