دانلود و خرید کتاب چکیده آثار آنتونی گیدنز آنتونی گیدنز ترجمه حسن چاوشیان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب چکیده آثار آنتونی گیدنز

کتاب چکیده آثار آنتونی گیدنز

ویراستار:فیلیپ کسل
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب چکیده آثار آنتونی گیدنز

کتاب چکیده آثار آنتونی گیدنز نوشتهٔ آنتونی گیدنز و ویراستهٔ فیلیپ کسل و ترجمهٔ حسن چاوشیان است. گروه انتشاراتی ققنوس این کتاب در حوزهٔ جامعه‌شناسی را منتشر کرده است.

درباره کتاب چکیده آثار آنتونی گیدنز

کتاب چکیده آثار آنتونی گیدنز اهمیت «گیدنز دوم» را به گروه وسیع‌تری نشان دهد، اما هدف دیگری نیز در تهیهٔ این کتاب وجود دارد: نشان دادن این که دو جنبهٔ هویت فکری گیدنز، تا حدی، دو بُعد از پروژهٔ واحدی را تشکیل می‌دهند. در این صورت ماهیت پروژهٔ گیدنز چیست و «دوجنبه» فعالیت‌های او چگونه بر هم منطبق می‌شوند؟ گیدنز در حال حاضر در صف اول نظریهٔ اجتماعی معاصر است و یکی از برجسته‌ترین اشخاص در دنیای انگلیسی‌زبان است. وسع آثار، خلاقیت و ابتکار و توانایی او در توضیح نکات مبهم و دشوار به راستی اثرگذار است. نوشته‌های گیدنز در معرض توجه انتقادی گسترده‌ای قرار گرفته‌اند ــ از سال ۱۹۸۹ سه کتاب حاوی مجموعه انتقادهایی از گیدنز منتشر شده است ــ و نفوذ او بر علوم اجتماعی بسیار چشمگیر و در حال افزایش است.

خواندن کتاب چکیده آثار آنتونی گیدنز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حوزهٔ جامعه‌شناسی و علاقه‌مندان به آرای آنتونی گیدنز پیشنهاد می‌کنیم.

درباره آنتونی گیدنز

آنتونی گیدنز در ۱۸ ژانویهٔ ۱۹۳۸ به دنیا آمد. او جامعه‌شناس و نویسنده‌ای انگلیسی است. مدرک خود در جامعه‌شناسی و روان‌شناسی را در سال ۱۹۵۹ میلادی از دانشگاه «هال» گرفت و پس از آن در دانشکدهٔ اقتصاد دانشگاه لندن حضور یافت. در سال ۱۹۶۱ به تدریس روان‌شناسی اجتماعی در دانشگاه لستر روی آورد. از کتاب‌های او باید به «جامعه‌شناسی»، «قواعد جدید روش جامعه‌شناسی»، «دورکم»، «گزیدهٔ جامعه‌شناسی»، «سیاست‌های مقابله با تغییرات آب‌وهوا»، «پیامدهای مدرنیت» و «جهان لغزنده است» اشاره کرد.

بخشی از کتاب چکیده آثار آنتونی گیدنز

«کار پارسونز در زمینه قدرت دربرگیرنده جرح و تعدیل آگاهانه آرای پیشین وی است که در آن‌ها دیدگاهی را پذیرفته بود که خود دیدگاه «سنتی» به قدرت می‌نامید. نظریه جدید او در باره قدرت تلاشی است برای پروراندن مجموعه مفاهیمی که بناست بر آنچه، به نظر او، کاستی‌های مهم دیدگاه «سنتی» است غلبه کنند. یکی از اولین نوشته‌هایی که در آن‌ها پارسونز به طور صریح با این مسائل رویارو شد، نوشته‌ای بود در بررسی نخبگان قدرت اثر سی.رایت میلز ــ کتابی که در سال ۱۹۵۷ منتشر شد. پارسونز در این نوشته انتقادهای گوناگونی از کتابِ میلز می‌کند، اما همچنین به مفهوم قدرت، که آن را بنیان کار میلز می‌داند، نیز می‌پردازد. بنا به استدلال پارسونز، فرضیه میلز وزن اصلی خود را از دیدگاه «یکجانبه و گمراه‌کننده» ای در باره سرشت قدرت کسب می‌کند که پارسونز آن را تصور «همه یا هیچ» از قدرت می‌نامد، یعنی تصور قدرت به‌گونه‌ای که چنان به شخص یا گروهی تعلق می‌گیرد که دیگر هیچ سهمی ازآن به شخص یا گروه دومی که قدرت بر آن‌ها اعمال می‌شود نمی‌رسد. بنابراین، قدرت بر حسب اهدافی که دافعه متقابل دارند تعریف می‌شود. بدین ترتیب حزب تا وقتی صاحب قدرت است که بتواند خواسته‌های خود را به بهای نقض خواسته‌های دیگران محقق سازد. به زبان نظریه بازی، که عبارت «همه یا هیچ» از آن گرفته شده است، به همان میزانی که حزبی برنده می‌شود، ضرورتا حزب دیگری بازنده می‌گردد. طبق نظر پارسونز، چنین برداشتی این دیدگاه را به وجود می‌آورد که هرگونه اِعمال قدرت در خدمت منافع بخش محدودی از جامعه قرار دارد. پارسونز در ادامه پیشنهاد می‌کند که تشبیه قدرت به نوعی بازی که از نوع همه یا هیچ نیست کفایت بیش‌تری خواهد داشت: به عبارت دیگر، به مثابه رابطه‌ای که هر دو طرف می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۷۳۸٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۴۸۸ صفحه

حجم

۷۳۸٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۴۸۸ صفحه

قیمت:
۱۲۰,۰۰۰
تومان