کتاب دیوید کاپرفیلد
معرفی کتاب دیوید کاپرفیلد
خلاصه کتاب دیوید کاپرفیلد نوشتهٔ چارلز دیکنز (نویسندهٔ انگلیسی) و ترجمهٔ لیلا سبحانی است. نشر ثالث این خلاصه را منتشر کرده است. این رمان در سال ۱۸۵۰ و در دوران اوج پختگی آثار هنری نویسندهاش نوشته شده است.
درباره کتاب دیوید کاپرفیلد
چارلز دیکنز در کتاب محبوبش، دیوید کاپرفیلد ماجرای زندگی کسی را نوشته است که شخصیت محبوب او میان همهٔ کتابهایش است. بسیاری از وقایع کتاب را از زندگی خودش الهام گرفته است و کتاب از جهات بسیاری به یک اتوبیوگرافی شباهت دارد. دیوید کاپرفیلد شش ماه بعد از مرگ پدرش به دنیا میاید؛ با این حال تا هفتسالگی زندگی آرام و خوشی را در کنار مادر و خدمتکارشان به سر میبرد. وقتی به هفتسالگی میرسد مادرش با «ادروارد موردستون» ازدواج میکند. این ازدواج نحسی را به زندگی او میآورد و ماجراهای کتاب را رقم میزند. موردستون برای آنکه از شر دیوید خلاص شود او را نزد خانوادهٔ خدمتکارشان میفرستد. این سرآغاز سفرهای دیوید کاپرفیلد است. داستانهای دیوید و درگیریهای او با پدرخواندهاش افتو خیزهای بسیاری را با خود به همراه دارد.
کتاب حاضر خلاصهٔ این رمان را در بر گرفته که برای کودکان و نوجوانان مناسب است.
کتاب دیوید کاپرفیلد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به خواندن خلاصهٔ داستانهای کلاسیک و مشهور دنیا علاقهمند هستید، از خواندن کتاب حاضر لذت میبرید.
درباره چارلز دیکنز
«چارلز جان هوفام دیکنز» در ۷ فوریهٔ ۱۸۱۲ متولد شد. از کودکی مجبور بود در کارخانه کار کند. پدرش که قادر نبود بدهیهایش را پرداخت کند، زندانی شده بود. وقتی دوران حبس پدر تمام شد، چارلز به تحصیلاتش ادامه داد؛ سپس کارمند دفتر یک وکیل و بعد گزارشگر روزنامه شد. کتابهای مشهور او «نیکلاس نیکلبی»، «سرود کریسمس»، «دیوید کاپرفیلد»، «آرزوهای بزرگ»، «الیور توئیست» و «داستان دو شهر» است. از کتابهای او تابهحال اقتباسهای سینمایی و تئاتری بسیاری صورت گرفته است. جیمز جویس (نویسندهٔ مشهور)، چارلز دیکنز را پس از شکسپیر تأثیرگذارترین نویسندهٔ انگلیسیزبان میداند. دیکنز در ۹ ژوئن ۱۸۷۰ بهطور ناگهانی و بر اثر سکتهٔ قلبی از دنیا رفت. مزار او اکنون در کلیسای وستمینیستر در بخش ویژهٔ نویسندگان معروف به «کنج شاعران» در لندن جای دارد. خانهای که دیکنز برای مدتی در آن زندگی میکرد، حالا تبدیل به موزهای دربارهٔ زندگی او شده است. «دیوید لین» اولین فیلمسازی بود که بهسراغ آثار چارلز دیکنز رفت و در برگردان دو اثر او (آرزوهای بزرگ و اولیور توئیست) توانست دو فیلم فراموشنشدنی به تاریخ سینما هدیه کند.
بخشی از خلاصهکتاب دیوید کاپرفیلد
«اسمم دیوید کاپرفیلد است. آنطور که گفتهاند، ساعتدوازدهِ شب جمعه، در بلاندراستون در سافلک به دنیا آمدهام و مثل ساعتی که شروع به زنگزدن کند، گریه کردهام. پدرم شش ماه قبل از تولدم درگذشته بود. حتی حالا، تصور اینکه هرگز مرا ندیده، عجیب است، و عجیبتر اینکه هنوز از یادآوری اولین خاطراتم از سنگ قبر سفیدش در گورستان متأسف میشوم؛ خانه ما گرم و روشن بود و او در سرما و تاریکی میخوابید. یک روز قبل از تولدم، مادرم که غمگین کنار شومینه نشسته بود، متوجه شد زنی میانسال از پلههای باغ بالا میآید. آن خانم نزدیک پنجره آمد، صورتش را به شیشه چسباند و با اشاره به مادرم دستور داد در را باز کند. مادر در را باز کرد.
زن گفت: «گمان کنم در باره خانم بتسی تراتوود شنیده باشی.»
عمه تراتوود پدرم را دوست داشت، اما با ازدواج پدر و مادرم، احساس کرده بود به او توهین شده است. خودشگفته بود مثل «عروسک مومی» بازیاش دادهاند. بعد از آن، هرگز نخواسته بود پدرم را ببیند. مادر به او خوشامد گفت. خانم تراتوود گفت اگر بچه دختر باشد در بزرگ کردنش کمکش میکند. وقتی شنید پسر متولد شده است، رفت و هرگز برنگشت.»
اسمم دیوید کاپرفیلد است.(اولین جمله) . من در همه ی زندگیم تو را دوست داشتم.(آخرین جمله) . از داستانی که میانِ این دو جمله بود خوشم آمد.
داستان دیوید کاپرفیلد یکی از محشرترین کتابای دیکنز هست ولی خب حود کتاب حدود ۲۰۰ صفحه است که این خلاصه در حد شاید ۲۰ صفحه ی کاغذی(۸۰ صفحه موبایل) قصه رو خلاصه کرده برای من که حدود پنجم دبستان بودم اینو از کتابای
شهریور ماه بود اول مهر میرفتم کلاس دوم دبستان. بامامانم رفته بودیم لوازم التحریر برا مدرسه بخریم📚 یهو این کتابو تو مغازه دیدم😍 حس کردم الآن که باسواد شدم باید گام های بلندی در راستای استفاده ازش بردارم! این کتاب هم به خاطر تعداد زیاد
یه جوری نظر بدید ما تکلیف خودمونو بدونیم یکی گفته بی نظیره یکی گفته افتضاحه 😒
دوستان سعی کنید تو کامنت هایی که میذارید قسمت های مهم داستان رو لو ندید، من دیگه جرئت نمیکنم وقتی میخوام کتابی رو دانلود کنم نظرات رو هم بخونم از بس همه اسپویل میکنند😬😬
کتاب خوبی بود.. مثل همه ی کتاب های چارلز دیکنز که هر کدوم یه شاهکارن، اینم فوق العاده بود:-) _____ خوب خلاصه شده بود، تصور نمی کردم اینقدر خوب خلاصه بشه و ترجمه شم خوب بود.. البته من به شخصه ترجیح میدم خلاصه رو
کتاب خوبیه! من نمیدونم اینهمه کتاب تو طاقچه هست ولی خیلی کتابای خوب رو نداره! هرچی هم پیام میدم پشتیبانی، هیچی به هیچی! دوستان لطفاً شما هم به پشتیبانی پیام بدین شاید درخواست زیاد بشه موجود کنن. بگین از انتشارات سفیر اردهال، جمکران،
افتضاح بود! یه رمان ادبی که فاخر هم هست چرا باید اینقدر خلاصه بشه که هیچ متن ادبی یا استعاره ای توش پیدا نشه کاش طاقچه بنویسه که این کتاب خلاصا بوده
چرا تو ایران همه کتابای چارلز دیکنز خلاصه شدن در حدی که اکثر کتاباش رو به صورت کامل نمیشه پیدا کرد؟ دوید کاپرفیلد در اصل بالای هزار صفحست.
من 11 سالمه و این کتاب رو با ترجمه ی آقای محسن سلیمانی خوندم کتابش بینظیره و من گذاشتمش روی طبقه ی اول کتابخونم 🙃