کتاب نوشتن
معرفی کتاب نوشتن
کتاب نوشتن نوشتهٔ استیون کینگ و ترجمهٔ گروه مترجمان ۳۶۰ درجه است. انتشارات ۳۶۰ درجه این ناداستان درمورد نوشتن را منتشر کرده است.
درباره کتاب نوشتن
کتاب نوشتن (On Writing: A Memoir of the Craft) حاوی تجربیات و خاطرات استیون کینگ درمورد حرفهٔ نویسندگی است. این کتاب به ما گفته است که این نویسندهٔ مشهور آمریکایی چگونه مهارت نوشتن را کسب کرده است. او در این اثر از آنچه درمورد این هنر و حرفه میداند، سخن گفته و ادبیات را کار جدی روزانه نامیده است. استیون کینگ در این ناداستان که اولینبار در سال ۱۹۹۹ میلادی منتشر شد، خودزندگینامهاش را ارائه کرده است؛ همچنین کلاسی ارزشمند را برای یادگیری قواعد نوشتن از یکی از پرفروشترین نویسندگان معاصر. توصیههای کینگ در خاطرات او از دوران کودکی تا تبدیلشدن به نویسندهای حرفهای ریشه دارد. او دوران مختلف زندگیاش همچون سالهای سخت آغاز کار و حادثهٔ تصادف تقریباً کشندهٔ خود در سال ۱۹۹۹ را به تصویر کشیده است.
خواندن کتاب نوشتن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد نوشتن از زبان استیون کینگ و قالب سرگذشتنامه و خاطرات پیشنهاد میکنیم.
درباره استیون کینگ
استیوِن اِدْوین کینْگ (استیفن کینگ) در سال ۱۹۴۷ میلادی در پورتلند در آمریکا متولد شد. روزی پدر استیون کینگ بهبهانهٔ خرید سیگار، خانه را برای همیشه ترک کرد. مادر، استیفن و برادرخواندهاش «دیوید» را بهتنهایی و با مشقت بسیار بزرگ کرد. استیون در سال ۱۹۵۹ پس از نوشتن مقالهای برای یک روزنامهٔ محلی کمتیراژ به نویسندگی علاقهمند شد. او درمورد برنامههای تلویزیونی نقد و مقاله نوشت. رفتهرفته داستانهای کوتاه آغازین خود را به ۳۰ سِنت به آدمهای محلی فروخت؛ بعضی از داستانها را نیز به همشاگردیهای مدرسه میفروخت که معلمها پس از آگاهی از جریان مانعش شدند. بیشتر آثار ابتدایی این نویسنده، علمی - تخیلی بودند. پس از خواندن مجلات ترسناکِ خالهاش، در سال ۱۹۵۹ به ژانر وحشت علاقهمند شد. او از نویسندگانی همچون هاوارد فیلیپس لاوْکرَفْت، رابِرتْ بلاچ وجک فینی الهام گرفت و سپس داستان ترسناک I Was a teenage GraveRobber را نوشت.
استیون کینگ در سال ۱۹۶۷ که توانست داستان «کف شیشهای» را چاپ کند، مسیر زندگیاش تغییر کرد و از سال دوم دانشگاه شروع به نوشتن مقالات هفتگی برای روزنامهٔ دانشگاه کرد. استیون در فعالیتهای سیاسی - دانشجویی نیز شرکت میکرد. او یکی از اعضای تشکلهای دانشجویی بود؛ ابتدا با این عقیدهٔ محافظهکارانه که جنگ با ویتنام برخلاف قانون اساسی است و سپس در مقام یکی از حامیان فعال جنبش ضدجنگ در دانشگاه اورونو. او در سال ۱۹۷۰ در رشتهٔ زبان انگلیسی لیسانس گرفت. پس از ازدواج، وضع مالی خوبی نداشت و نتوانست بهدلیل فشار خون، قدرت بینایی ضعیف، کف پای صاف و قدرت شنوایی ضعیف، کار متناسب با رشتهاش پیدا کند. او کارگر یک کارخانهٔ تولید مواد شوینده شد.
استیون کینگ اولین داستان کوتاهش را پس از فراغت از تحصیل نوشت و پس از ازدواج هم تعداد بسیاری از این داستانها را فروخت. در سال ۱۹۷۳ بالأخره یکی از داستانهای بلند استیون با عنوان «کری» فروش خوبی داشت و او بالأخره دست از کارهای جانبی کشید و نویسندهای تماموقت شد. موضوعاتی از قبیل ترسهای شبانگاهی، ارواح شیطانی، بیماران روانی خودآزار و دگرآزار ساختار اصلی بیشتر داستانهای استیفن کینگ را تشکیل میدهد؛ در حقیقت او به نویسندهٔ داستانهای ترسناک مشهور است. بر اساس بسیاری از داستانهای استفن کینگ فیلم ساخته شده است؛ داستانهای مشهوری مانند «مسیر سبز»، «جآنی»، «درخشش»، «منطقهٔ مرده»، «رهایی از شاوشنگ» و «کری و کریستین».
بخشی از کتاب نوشتن
«اگر می خواهید نویسنده شوید، باید این دو اصل را رعایت کنید: زیاد بخوانید و زیاد بنویسید. هیچ راهی برای دور زدن این دو تا وجود ندارد که من بشناسم، هیچ میانبری.»
مقدمه که خیلی جذاب بود