دانلود و خرید کتاب چرا چنین کاری از من سر می زند؟ جوزف برگو ترجمه مهسا حسینی سارانی
تصویر جلد کتاب چرا چنین کاری از من سر می زند؟

کتاب چرا چنین کاری از من سر می زند؟

معرفی کتاب چرا چنین کاری از من سر می زند؟

کتاب چرا چنین کاری از من سر می زند؟ نوشتهٔ جوزف برگو و ترجمهٔ مهسا حسینی سارانی است. نشر نیماژ این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی شرحی بر سازوکارهای دفاعی روانی و روش‌های نامحسوسی که با آن زندگی ما را تحت‌تاثیر قرار می‌دهند.

درباره کتاب چرا چنین کاری از من سر می زند؟

کتاب چرا چنین کاری از من سر می زند؟ که از مجموعهٔ «استخوان‌های روح» نشر نیماژ است، به یک موضوع مهم در روان‌شناسی پرداخته است. جوزف برگو در این اثر به خواننده نشان داده است که چگونه سازوکارهای دفاعی روانی که در ناخودآگاه ما به وجود آمده‌اند، موجب نشان‌دادن واکنش‌هایی غیرارادی می‌شوند و تأثیر بسیاری بر زندگی و روابط انسان می‌گذارند. این اثر به سه بخش اصلی تقسیم شده و مراحلی را که موجب شناخت بیشتر خود می‌شود، شرح داده است. بخش اول کتاب که «درک سازوکارهای دفاعی روانی ما» نام دارد، به سازوکارهای دفاعی روانی اختصاص داده شده و از رفتارهایی می‌گوید که فرد برای محافظت بیشتر از خود انتخاب می‌کند. در بخش دوم که «تشخیص دفاع‌های روانی شما» نام دارد، نویسنده به‌سراغ تشریح مکانیسم‌های دفاعی مختلف رفته و به خواننده نشان می‌دهد که در هر شرایطی ممکن است از چه سازوکارهای دفاعی استفاده کند. در بخش پایانی که «بی‌اثرسازی دفاع‌های شما» نام دارد، نویسنده به خواننده کمک کرده تا راهکارهای مقابله با واکنش‌های دفاعی ناخودآگاه را بشناسد و به‌شیوه‌ٔ مؤثرتری آن‌ها را مدیریت کند.

خواندن کتاب چرا چنین کاری از من سر می زند؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب چرا چنین کاری از من سر می زند؟

«پس توقع نداشته باشید کارتان بی‌نقص جلو برود. قرار نیست ناگهان تغییر کنید و اصلاً به گذشته برنگردید. با اینکه خیلی دلتان می‌خواهد، هرگز نمی‌توانید بخش‌های خاصی از خودتان را برای همیشه پاک کنید یا پشت سر بگذارید. تغییر روندی دائمی است؛ رشد واقعی به معنی پذیرش ذات بی‌پایان دفاع‌هایمان و روش‌هایی است که با آن به دروغ‌گفتن به خود ادامه می‌دهیم. در این راه، همیشه با یک انتخاب مواجه می‌شویم - آیا دفاع‌هایمان را ادامه دهیم یا تلاش کنیم از عادت قدیمی خارج شویم. این انتخاب‌ها هرگز تمام نمی‌شوند.

بار دیگر به من اجازه دهید این کار را با تمرین ساز مقایسه کنم. یادگیری ساز هرگز تمام نمی‌شود؛ باید به تمرین و کار با آن ادامه دهید. اگر چنین کنید، پیشرفتتان ادامه خواهد داشت. اگر تنبلی کنید، مهارتتان افت می‌کند. ولی این مهارت یک‌شبه به بار نمی‌نشیند و بعد نمی‌توانید آن را رها کنید و پی کارتان بروید.

نیکول هم مثل من پیانو می‌نوازد. او تلاش می‌کند، ولی فشار زیادی متحمل می‌شود؛ حس می‌کند باید «به موفقیت برسد» و نوازندهٔ بی‌نقصی شود که آرزویش را در سر دارد؛ در نتیجه بیش‌ازحد به خود سخت می‌گیرد. گمان می‌کند با تلاش کافی به حد کمال می‌رسد - به حالت برتری شبیه اَبَرنیکول. در جلساتمان دائماً به او تأکید می‌کنم به جای اینکه تمرین - تلاش زیاد و سختی‌های مداوم - را وسیله‌ای برای تحقق یک هدف دلخواه بداند، لازم است آن را دوست داشته باشد.

کار شما برای تغییر هیچ‌وقت تمام نمی‌شود. قرار نیست به خودِ «جدید و اصلاح‌شده‌ای» برسید و دیگر نیازی به تلاش نداشته باشید. همین که پیش می‌روید، مرتب با چالش‌های بیشتری مواجه می‌شوید و حس می‌کنید تمایل دارید با روش‌های قدیمی و آشنا با آن‌ها مقابله کنید. در نتیجه، پشت سر هم با این انتخاب روبه‌رو می‌شوید - کار را با دفاع‌هایتان ادامه دهید یا سعی کنید به روش متفاوتی مقابله کنید. اگر دست‌کم بعضی وقت‌ها ذهنیت تغییر را حفظ کنید و خوب تصمیم بگیرید، رشدتان در زندگی ادامه می‌یابد.»

آیدا
۱۴۰۳/۰۳/۱۱

کتاب در مورد مکانیسم های دفاعی هست خیلی از خوندنش لذت بردم ،به نظرم همراه با خوندن کتاب خودنگری هم لازمه و خیلی کمک میکنه.

کاربر 4908713
۱۴۰۳/۰۵/۰۳

با سلام و خسته نباشید این کتاب بدون شک خوب و ارزشمند است اما متاسفانه شیوایی بیان همین کتاب از انتشارات بینش نو را نداره متاسفانه من فایل pdf این کتاب از انتشارات بینش نو پیدا نکردم و مجبور به

- بیشتر
فروید همیشه تأکید داشت مطالب ناخودآگاه «نابودنشدنی» است.
Arash Safari
شرم باعث می‌شود به حد افراط به سازوکارهای دفاعی‌مان تکیه کنیم.
Arash Safari
این شرم با آن نوع شرمی که گاهی به دلیل شکستن قوانین مقبول رفتار اجتماعی حس می‌کنیم فرق دارد و نتیجهٔ تجربهٔ فراگیر ناامیدی از والدینمان است که ما را در مرکز وجودمان مبتلا می‌کند و باعث این احساس می‌شود که به نوعی از دیگران متفاوت، معیوب یا حتی ناقص هستیم
Arash Safari
اگر به آنچه نیاز داریم برسیم، شاید خوشحال و کامروا شویم؛ اگر به آن نرسیم، شاید احساس غم، تنهایی و درماندگی کنیم. اگر درماندگی و ناامیدیِ ما تحمل‌ناپذیر باشد به خشم، رنجش یا حتی تنفر منجر می‌شود.
Arash Safari
مرحلهٔ ضروری برای یادگیری بی‌اثرسازی دفاع‌هایتان، پروراندن نوع خاصی از صداقت همراه با واقع‌بینی است که ارزیابی‌اش نه بیش‌ازحد سخت‌گیرانه و نه بیش‌ازحد سهل‌انگارانه باشد. سعی کنید ارزیابی‌ای بی‌طرفانه و عینی از خود داشته باشید.
Arash Safari
از دیدگاه تاریخی، انسانِ خردمند حیوانی اجتماعی است که همیشه در دسته‌ها یا قبایلی با سلسله‌مراتب درونی پیچیده زیسته است؛ به‌هم‌پیوستگی روانی/ عاطفی، همهٔ اعضای دسته را به هم پیوند می‌دهد و به بقای گونه کمک می‌کند.
Arash Safari
آنچه بین همه مشترک است، استفاده از سازوکارهای دفاعی است که به شخصیت ما شکل می‌دهد
Arash Safari
سازوکارهای دفاعی فقط به زمان حال می‌پردازد و به عواقب آینده اهمیت نمی‌دهد.
Arash Safari

حجم

۴۶۸٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۳۰۰ صفحه

حجم

۴۶۸٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۳۰۰ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
۱۸,۰۰۰
۷۰%
تومان