دانلود و خرید کتاب یک فنجان چای با بزرگان روانکاوی جهان
تصویر جلد کتاب یک فنجان چای با بزرگان روانکاوی جهان

کتاب یک فنجان چای با بزرگان روانکاوی جهان

معرفی کتاب یک فنجان چای با بزرگان روانکاوی جهان

کتاب یک فنجان چای با بزرگان روانکاوی جهان گردآوری و ترجمهٔ عباس کیوانلو است و نشر قطره آن را منتشر کرده است. این کتاب شامل چندین مصاحبه با بزرگ‌ترین روان‌شناسان معاصر است.

درباره کتاب یک فنجان چای با بزرگان روانکاوی جهان

مصاحبه یا گفت‌وگو با اندیشمندان حوزه‌های مختلف، همیشه یکی از بهترین روش‌های درک نظریات و مواضع آن‌ها بوده است؛ در فضایی صمیمانه‌تر و خصوصی‌تر از زندگی‌نامه‌نویسی، مصاحبه‌کننده می‌تواند در این فرصتِ (اغلب) دیداری، گفت‌وگو را به سمت مسیرهای مشخصی راهنمایی کند و به پاسخ پرسش‌ها و کنجکاوی‌های خود و خوانندگان، دست یابد؛ اما درعین‌حال، مصاحبه‌شوندهٔ صاحب‌نام نیز می‌تواند با پاسخ‌های خود، مسیرها و پرسش‌های جدیدی را به ذهن مصاحبه‌کننده، القا کند. 

به‌این‌ترتیب ما در هر مصاحبه، نه‌تنها با دو فرد مستقل و مجزا روبه‌رو هستیم که در مقابل یک «رابطه» نیز قرار داریم. کتاب یک فنجان چای با بزرگان روانکاوی جهان اما از این هم فراتر رفته و رابطه‌ای پیچیده‌تر و غنی‌تر را با ما تقسیم می‌کند! عباس کیوانلو، با ترجمهٔ مصاحبه‌های «منتخبش»، خواه با پدر روانکاوی و خواه با تحلیلگران نام‌آشنای دیگر، این رابطهٔ دونفره را تبدیل به تثلیثی پربار کرده و در اختیار ما می‌گذارد.

همین ابتکار باعث شده است که این مجموعه، بسیار آموزنده، خواندنی و جذاب باشد و کسل‌کنندگی برخی متون هرچند درخشان، اما فقط تخصصی را نداشته باشد. واقعیت این است که ژانر مصاحبه، هم‌زمان ما را، با «اینک انسان» و «اینک اندیشه» آشنا می‌کند و این «نه کاری است خرد»! 

فصل‌های کتاب یک فنجان چای با بزرگان روانکاوی جهان از این قرار است:

فصل اول: زیگموند فروید

مصاحبه با فروید

فصل دوم: ژاک لکان

مصاحبه با ژاک لکان

بیان‌شده و قابل‌کشف

سرکوبی حقیقت

گهواره

واضح، در هر موردی

موش‌مرد

بیشتر و بهتر دانستن

بازگشت آشفته‌کننده

مقیم‌کردن (جا دادن مجدد به) سوژه

علائم هشداردهنده

روانکاو تعلیم‌دیده

فصل سوم: آندره گرین

مصاحبه با آندره گرین

فصل چهارم: اتو کرنبرگ

مصاحبه با اتو کرنبرگ

معدن طلای کرنبرگ

انحطاط آموزش روان‌درمانی

انتقاد به رسانه‌ها

سؤال از عشق

درمانگر یا روانکاو خوب یعنی چه؟

فصل پنجم: توماس اگدن

مصاحبه با توماس اگدن

کار درمانی و تکنیک

نظریه و رشد

فصل ششم: جویس مک‌دوگال

مصاحبه با جویس مک‌دوگال

خواندن کتاب یک فنجان چای با بزرگان روانکاوی جهان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به پژوهشگران روان‌شناسی و روانکاوی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب یک فنجان چای با بزرگان روانکاوی جهان

«مصاحبه‌کننده: یک روانکاو بسیار ترسناک است. فرد احساس می‌کند اگر روانکاو بخواهد می‌تواند او را مطابق میل خودش دست‌کاری کند، چون روانکاو بیشتر از خود شخص دربارهٔ انگیزه‌های اعمالش می‌داند.

لکان: اغراق نکنید. آیا فکر می‌کنید این حس منحصر به روانکاوان است؟ برای بسیاری از افراد یک اقتصاددان نیز به‌اندازهٔ یک روانکاو اسرارآمیز به نظر می‌رسد. در زمانهٔ ما، فرد متخصص ترسناک است. حتی درمورد روان‌شناسی، ولو به‌عنوان یک علم، تصور همگانی بر این بود که آن‌ها سرنخ‌های درونی را در اختیار دارند. ولی درمورد روانکاوی گویا این مزیت را هم از دست داده‌ایم؛ روانکاو قادر است تا در آنچه که برای شما کاملاً واضح و آشکار به نظر می‌رسد، چیزی کاملاً پنهان را ببیند. گویی شما عریان و بدون پوشش زیرنظر چشمانی متخصص قرار گرفته‌اید بدون اینکه بدانید چه‌چیزهایی برای او رو می‌کنید.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
«شاید از سر مهربانی خداست که هرچه پیرتر می‌شویم زندگی ناخوشایندتر می‌شود. درنهایت، مرگ در قیاس با این‌همه رنجی که می‌کشیم، خواستنی‌تر می‌شود.»
Narjes
من بدبین نیستم، حداقل نه درحالی‌که فرزندان، همسر و گل‌هایم را دارم!» با خنده اضافه کرد: «خوشبختانه گل‌ها نه شخصیت دارند و نه عقده‌ای. گل‌هایم را دوست دارم. و ناخرسند نیستم حداقل ناخرسندتر از بقیه نیستم.»
Narjes
کاملاً متقاعد شده‌ام که رنج لایزال زندگی همراه همیشگی آن خواهد بود.
Qazal Azady
من هفتاد سال زندگی کرده‌ام. دستم به دهانم می‌رسیده و از خیلی چیزها لذت برده‌ام مرافقت همسرم، فرزندانم و غروب آفتاب. رویش گیاهان در فصل بهار را نظاره‌گر بوده‌ام. همیشه فشار دوستانهٔ یک دست را داشته‌ام. یک یا دو بار کسی را دیده‌ام که تا حدودی مرا فهمیده است. چه‌چیز بیشتری می‌توانم بخواهم؟
آلب
من هفتاد سال زندگی کرده‌ام. دستم به دهانم می‌رسیده و از خیلی چیزها لذت برده‌ام مرافقت همسرم، فرزندانم و غروب آفتاب. رویش گیاهان در فصل بهار را نظاره‌گر بوده‌ام. همیشه فشار دوستانهٔ یک دست را داشته‌ام. یک یا دو بار کسی را دیده‌ام که تا حدودی مرا فهمیده است. چه‌چیز بیشتری می‌توانم بخواهم؟»
آلب
«ممکن است که مرگ در ذات خود یک الزام زیستی نباشد. شاید ما می‌میریم چون می‌خواهیم که بمیریم.
Narjes
«مرا بدبین جلوه نده. من سر دشمنی با دنیا ندارم. خوار شمردن دنیا، شیوهٔ دیگر ابراز عشق و تمجید آن است. من بدبین نیستم، حداقل نه درحالی‌که فرزندان، همسر و گل‌هایم را دارم!
Narjes

حجم

۱۴۴٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

حجم

۱۴۴٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

قیمت:
۵۶,۰۰۰
۱۶,۸۰۰
۷۰%
تومان