کتاب ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم
ویراست دوم، چاپ ششم
معرفی کتاب ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم
کتاب ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم (ویراست دوم و چاپ ششم) با عنوان اصلی HBR's 10 must reads on teams نوشته گروه نویسندگان هاروارد بیزینس ریویو و ترجمه آنگینه سرکیسیان است و توسط نشر آموخته منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از مقالات منتخب دربارهی تیمها، کار گروهی و رهبری در محیطهای کاری است. نویسندگان در قالب نمونههای واقعی از شرکتها، بانکها، بیمارستانها و سازمانهای بزرگ نشان دادهاند که تیمهای مؤثر چگونه شکل میگیرند، چرا بسیاری از تیمها شکست میخورند و چه اصولی پشت عملکرد برتر گروهها قرار دارد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم اثر هاروارد بیزینس ریویو
کتاب ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم بخشی از مجموعهای است که در آن تحریریهی هاروارد بیزینس ریویو از میان صدها مقاله، اثرگذارترین نوشتهها را دربارهی یک موضوع انتخاب کرده است. در این جلد، تمرکز بر تیمها، کار گروهی و سازوکارهای پنهان همکاری در سازمانهاست و نویسندگان با تکیه بر پژوهشهای میدانی، دادههای رفتاری و تجربهی مدیران، تصویری دقیق از تیمهای موفق و ناموفق ارائه کردهاند.
خلاصه کتاب ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم
کیفیت ارتباطات، ساختار و فرهنگ بیش از هوش فردی اعضا، سرنوشت تیمها را تعیین میکند. نویسندگان نشان دادهاند الگوهای ارتباطی قابلاندازهگیری مانند میزان گفتوگوهای رودررو، توزیع مشارکت، معاشرتهای غیررسمی و رفتوآمد اعضا بین تیم و محیط بیرون، تفاوت چشمگیر عملکرد گروهها را توضیح میدهد. در این کتاب همچنین به این پرداخته شده است که چرا بسیاری از تیمها با وجود نیت خوب و منابع کافی شکست میخورند؛ از مرزهای مبهم عضویت و تیمهای بیشازحد بزرگ تا نبود هدف الزامآور و تکیهی افراطی بر ساختارهای فردمحور منابع انسانی. نویسندگان اصولی مانند هدف مشترک، مقاصد عملکردی مشخص، مسئولیتپذیری متقابل، ترکیب مهارتهای فنی، حل مسئله و مهارتهای میانفردی را بهعنوان ستونهای تیم مؤثر معرفی و برای تیمهای بزرگ و مجازی، نقش فرهنگ «هدیه»، مربیگری روزمره و الگوسازی مدیران ارشد را برجسته کردهاند.
چرا باید کتاب ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم را بخوانیم؟
کتاب ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم امکان نگاهکردن به تیمها از زاویهی داده، روانشناسی و تجربهی مدیریتی را در کنار هم فراهم کرده است. خواننده با نمونههای واقعی از بانکها، خطوط هوایی، شرکتهای فناوری و رسانه آشنا میشود و میبیند چگونه تغییراتی بهظاهر ساده در زمان استراحت، ترکیب اعضا، هدفگذاری یا فضاهای کاری میتواند بهرهوری، خلاقیت و رضایت اعضای تیم را دگرگون کند.
این کتاب به مدیران، سرپرستان، رهبران پروژه، مشاوران منابع انسانی و دانشجویان مدیریت پیشنهاد میشود. همچنین این اثر برای کسانی مناسب است که در سازمانهای پروژهمحور، تیمهای مجازی یا محیطهای چندفرهنگی کار میکنند و میخواهند بدانند چرا تیمهایشان گاهی کمتر از ظرفیت واقعی خود نتیجه میگیرند.
درباره هاروارد بیزینس ریویو
مجموعهی انتشاراتی هاروارد بیزینس ریویو (Harvard Business Review) جایگاه رفیعی را میان منابع اصلی و هدایتگر در زمینهی تفکر مدیریت هوشمند تصاحب کرده است. این نهاد از مجرای انتشار مجلهی HBR، عرضهی ۱۱ عنوان کتاب بازبینیشده تحت امتیاز بینالمللی و همچنین تولید محتواها و امکانات مجازی در تارنمای HBR.org، دستاوردهای علمی و کاربردی شایان توجهی را به جامعهی متخصصان بینالمللی منتقل میسازد.
مأموریت اصلی این بسترهای دانشی، مجهزساختن افراد و نهادها برای مدیریتی اثربخشتر و ایفای نقشی تحولآفرین در جامعهی جهانی قلمداد میشود؛ بهطوریکه نشان سالانهی HBR نیز که نتایج آن براساس معیارهای داوران برگزیده از میان صاحبان کسبوکار و چهرههای آکادمیک تعیین میشود، به مقالات ممتاز انتشاریافته در این جریده تعلق میگیرد. ناگفته نماند که تأسیس و شروع به کار این رویداد رقابتی به سال ۱۹۵۹ میلادی بازمیگردد و هدف از آن، بزرگداشت مفاهیم مدرن و جلودار در دنیای مدیریت بوده است.
بخشی از کتاب ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم
«زمانی که یکی از تولیدکنندگان بینالمللی نرمافزار نیازمند تولید سریع محصولی بود، مدیر پروژه تیمی از کارکنان هندی و آمریکایی را گرد هم آورد. از همان ابتدای کار، اعضای تیم نمیتوانستند دربارهٔ زمان تحویل محصول به توافق برسند. آمریکاییها تصور میکردند میتوان کار را طی دو تا سه هفته به اتمام رساند، در حالی که هندیها پیشبینی میکردند این کار دو تا سه ماه طول بکشد. با گذشت زمان، مشخص شد اعضای تیم هندی تمایلی به گزارش ناکامیها در طول فرایند تولید ندارند و آمریکاییها زمانی متوجه این موضوع شدند که باید کار را تحویل میگرفتند. بهطور قطع چنین تعارضهایی بر هر تیمی تأثیر میگذارد؛ اما در این قضیه تعارضها از تفاوتهای فرهنگی ناشی میشد. با بیشترشدن تنشها، اختلاف دربارهٔ زمان تحویل و بازخورد به موضوعی شخصی تبدیل شد و در نتیجه اعضای تیم حتی دربارهٔ مسائل معمولی نیز با یکدیگر گفتوگو نمیکردند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد درباره تیم |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۵۹۸۷۱۲۸ |
| تعداد صفحهها: | ۲۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۵۶۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه ۱۰ مقاله خواندنی از هاروارد |

من این کتاب رو پارسال خوندم و بشدت خوب هست و من رو با روش های جدید مدیریتی که هدفشون افزایش خلاقیت و بهره وری بود آشنا کرد من این کتاب رو به همه کسایی که به مدیریت علاقه دارن...بیشتر