معرفی و دانلود کتاب من آینده + خلاصه رایگان

کتاب من آینده

زمان، هویت، تصمیم گیری

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب من آینده

کتاب من آینده (Your future self) نوشته هال هرشفیلد و ترجمه آرزو شنطیایی و مرضیه نامدارزاده است. این کتاب را انتشارات آموخته منتشر کرده است. اثر حاضر به یکی از پرسش‌های مهم زندگی روزمره می‌پردازد؛ اینکه چرا آدم‌ها بارها تصمیمی می‌گیرند که به زیان خودِ بعدی‌شان تمام می‌شود. نویسنده با تکیه‌ بر ایده‌ی خودِ آینده، رابطه‌ی میان هویت، زمان و انتخاب را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد فاصله‌ای که میان امروز و فردا احساس می‌شود، فقط یک حس مبهم نیست و بر پول، سلامت، عادت‌ها و حتی تصویر ما از خودمان اثر می‌گذارد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من آینده اثر هال هرشفیلد

کتاب من آینده (زمان، هویت، تصمیم گیری) نوشته‌ی هال هرشفیلد به مسئله‌ای می‌پردازد که در ظاهر ساده است، اما در عمل بخش بزرگی از تصمیم‌های روزانه را شکل می‌دهد؛ اینکه انسان امروز چه نسبتی با انسانِ چند سال بعدِ خود دارد. نویسنده از دل پژوهش‌های روان‌شناسی، علوم رفتاری و تجربه‌های ملموس روزمره، این ایده را پیش می‌کشد که بسیاری از خطاهای ما از جایی شروع می‌شود که خودِ آینده‌مان را چندان واقعی، نزدیک یا آشنا نمی‌بینیم. در نتیجه پس‌اندازکردن، مراقبت از سلامت، برنامه‌ریزی بلندمدت و حتی وفادارماندن به هدف‌ها دشوارتر می‌شود. فضای اثر حاضر از همان آغاز با تصویرها، موقعیت‌ها و پرسش‌هایی پیش می‌رود که خواننده را وارد گفت‌وگویی درونی درباره‌ی آینده می‌کند.

من آینده فقط درباره‌ی آینده‌نگری به‌معنای معمول آن نیست؛ بلکه درباره‌ی پیوند میان هویت و زمان است. هال هرشفیلد توضیح می‌دهد که انسان در طول زندگی هم تغییر می‌کند و هم احساس تداوم دارد؛ همین دوگانه ریشه‌ی بسیاری از انتخاب‌های متناقض است. در بخش‌های مختلف کتاب نمونه‌هایی از پژوهش‌های مربوط به سفر ذهنی در زمان، حافظه، خودِ اخلاقی، تصمیم‌گیری مالی و رفتارهای روزمره مطرح شده است. نویسنده از مثال‌هایی مثل نامه‌نوشتن به خودِ آینده، دیدن تصویر سال‌خورده‌ی خود در واقعیت مجازی و حتی موقعیت‌های فلسفی برای روشن‌کردن این موضوع استفاده می‌کند که چرا گاهی با خودِ آینده مثل یک غریبه رفتار می‌کنیم.

کتاب من آینده در ادامه مسیر بحث را به‌سمت خطاهای رایج در برنامه‌ریزی برای فردا می‌برد. اثر نشان می‌دهد که آدم‌ها گاهی آینده را فراموش می‌کنند، گاهی آن را ساده‌تر از واقعیت تصور می‌کنند و گاه برای نسخه‌ای از خود تصمیم می‌گیرند که دیگر شبیه امروز نیست. کتاب حاضر بر حفظ پیوند میان حال و آینده تأکید می‌کند؛ پیوندی که می‌تواند انتخاب‌های مالی، عاطفی و جسمی را معنادارتر کند. حاصل کار اثری است که هم به پرسش‌های هویتی نزدیک می‌شود و هم به تصمیم‌های کاملاً روزمره.

خلاصه کتاب من آینده

انسان‌ها اغلب میان خواسته‌های فوری و منافع بلندمدتشان گیر می‌افتند؛ چون خودِ آینده را به‌اندازه‌ی خودِ امروز واقعی حس نمی‌کنند. هال هرشفیلد با مرور پژوهش‌ها و مثال‌های گوناگون نشان می‌دهد که ذهن مدام میان گذشته، حال و آینده در رفت‌وآمد است، اما این رفت‌وآمد همیشه به تصمیم بهتر منجر نمی‌شود. کتاب از یک‌سو به مسئله‌ی هویت می‌پردازد و می‌پرسد آیا در گذر زمان همان آدم می‌مانیم یا نه و از سوی دیگر نشان می‌دهد که این پاسخ چه اثری بر پس‌انداز، سلامت، عادت‌ها و انتخاب‌های مهم دارد. هدف نویسنده کم‌کردن فاصله‌ی ذهنی میان خودِ امروز و خودِ آینده است.

چرا باید کتاب من آینده را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب من آینده را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب رابطه‌ی میان هویت، زمان و تصمیم‌گیری را به‌شکلی روشن کنار هم می‌گذارد.
  • خواندن این کتاب کمک می‌کند ریشه‌ی تعارض میان لذت فوری و منفعت بلندمدت بهتر فهمیده شود.
  • کتاب نشان می‌دهد چرا موضوع‌هایی مثل پس‌انداز، سلامت و پایبندی به هدف‌ها فقط مسئله‌ی اراده نیست.
  • نمونه‌های پژوهشی اثر، فاصله‌ی ذهنی میان خودِ امروز و خودِ آینده را ملموس‌تر می‌کند.
  • این کتاب برای فکرکردن به تغییرات شخصیت و تداوم هویت، پرسش‌هایی دقیق و کاربردی مطرح می‌کند.
  • این اثر به شیوه‌های نزدیک‌ترشدن به خودِ آینده می‌پردازد.

خواندن کتاب من آینده به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که می‌خواهند دلیل تصمیم‌های ناسازگار با منافع بلندمدتشان را بهتر بفهمند.
  • خوانندگانی که به موضوع هویت، تغییر شخصیت و پیوند میان حال و آینده علاقه دارند.
  • مخاطبانی که درمورد پس‌انداز، سلامت یا عادت‌های روزانه با تعارض میان خواستن و عمل‌کردن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • علاقه‌مندان به روان‌شناسی تصمیم‌گیری و مثال‌های رفتاری برگرفته از زندگی روزمره.
  • کسانی که دوست دارند درباره‌ی خودِ آینده نه به‌صورت انتزاعی، بلکه در پیوند با انتخاب‌های واقعی فکر کنند.

درباره هال هرشفیلد

هال هرشفیلد (Hal Hershfield) استاد بازاریابی، تصمیم‌گیری رفتاری و روان‌شناسی در دانشکده‌ی مدیریت اندرسن دانشگاه یوسی‌ال‌ای (UCLA) است که ریاست گروه بازاریابی و کرسی دوره‌ای هیئت مشاوران این دانشکده در حوزه‌ی مدیریت را بر عهده داشته است. او که مدرک دکتری روان‌شناسی خود را از دانشگاه استنفورد دریافت کرده، برنده‌ی جوایز آموزشی متعددی شده است و توسط وب‌سایت آموزشی Poets & Quants به‌عنوان یکی از «۴۰ استاد برتر زیر ۴۰ سال دانشکده‌های بازرگانی در جهان» انتخاب شده است.

پژوهش‌های هال هرشفیلد که در تقاطع روان‌شناسی و اقتصاد قرار داشته، به بررسی نحوه‌ی درک افراد از گذر زمان، رفتار مصرف‌کننده و روش‌های بهبود تصمیم‌گیری‌های بلندمدت (به‌ویژه درباره‌ی «خود آینده») پرداخته است؛ موضوعی که توجه گسترده‌ی رسانه‌هایی چون نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، واشینگتن پست، بوستون گلوب و دی‌آتلانتیک را جلب کرده است. یافته‌های علمی این نویسنده علاوه‌بر چاپ در معتبرترین نشریات علمی‌ـ‌دانشگاهی، هاروارد بیزینس ریویو، ساینتیفیک امریکن و سایکولوژی تودی، در برنامه‌ی تلویزیونی «Money, Explained» در نتفلیکس مطرح شده و بارها در رادیوی ملی آمریکا، سی‌بی‌اس، پی‌بی‌اس و ای‌بی‌سی انعکاس یافته است.

هال هرشفیلد به‌عنوان مشاور با «دفتر حفاظت مالی مصرف‌کنندگان»، آژانس‌های بازاریابی مانند Droga5 و شرکت‌های خدمات مالی متعددی ازجمله فیدلیتی، فرست ریپابلیک، پرودنشال، مورگان استنلی، مریل لینچ و اوانتیس همکاری کرده است. کتاب من آینده (Your future self) نوشته‌ی هال هرشفیلد است.

جوایز و افتخارات نویسنده

هال هرشفیلد که برنده‌ی جوایز آموزشی متعددی شده است، توسط وب‌سایت آموزش کسب‌وکار «پوئتس اند کوانتس» (Poets & Quants) به‌عنوان یکی از «۴۰ استاد برتر زیر ۴۰ سال دانشکده‌های بازرگانی در جهان» انتخاب شده است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره کتاب من آینده

آدام گرانت (نویسنده‌ی کتاب پرفروش «دوباره فکر کن» (Think Again): پژوهش‌های هال هرشفیلد به‌عنوان یک روان‌شناس پیشگام، نگرش من را نسبت به آینده تغییر داده است. او به‌زودی همین کار را برای شما نیز انجام خواهد داد. کتاب او دریچه‌ای جذاب به‌سوی کسی که ممکن است فردا به آن تبدیل شوید، می‌گشاید.

چه نسخه‌های دیگری از کتاب من آینده منتشر شده است؟

کتاب حاضر نخستین‌بار با عنوان «خود آینده‌تان: چگونه فردا را امروز بهتری کنیم» با ترجمه‌ی پریسا ابن‌یامینی توسط انتشارات ترنگ در سال ۱۴۰۳ منتشر شد. همچنین این اثر با عنوان «خود آینده‌ی تو‬‏‫: چگونه امروز را بسازیم تا فردایی بهتر داشته باشیم» با ترجمه‌ی علیرضا زکی‌زاده‌ رنانی و نیما ابراهیمیان توسط نشر وثوق‏‫ و در سال ۱۴۰۳ روانه‌ی بازار کتاب ایران شده است.

بخشی از کتاب من آینده

«۶. چمدانی انباشته از وسایل به دردنخور

گرِگ تیتز جزو شرکا و مدیران دو کسب‌وکار کوچک بود: یکی آژانس تبلیغاتی و دیگری بنگاه توزیع هدایا و اجناس فانتزی که ابزارهای شوخی و سرگرمی عجیب‌غریب می‌فروخت. او ساکن شمال شرق اوهایو بود و زندگی، دست‌کم از نگاه دیگران، بر وفق مرادش می‌نمود. اما فشار مسئولیت سنگین هر دو شرکت چنان فرسوده‌اش کرده بود که اواسط دههٔ ۱۹۹۰، درست در اوج موفقیت حرفه‌ای‌اش، تصمیم گرفت همه‌چیز را رها کند و با نقل‌مکان به سن‌فرانسیسکو مسیر زندگی‌اش را به‌کل تغییر دهد.

گرگ در مصاحبه‌ای دربارهٔ آن دوران گفته است که مسئولیت‌ها و فشار روانی زندگی جدیدش دست‌کمی از زندگی در قلب کشور، مجموعه‌ایالت‌های غرب میانهٔ آمریکا، نداشت. بااین‌حال، هر روز بیشتر شیفتهٔ زندگی تازه‌اش می‌شد؛ از دوستان و شغل جدیدش گرفته تا همهٔ چیزهایی که رنگ‌وبوی تازگی داشت. او در کلاب موسیقی زندهٔ باتم آو د هیل بارگردانی می‌کرد. بیشتر شب‌ها مجبور بود تا ساعت دو یا سه بامداد بیدار بماند، اما به‌نظرش این شب‌بیداری‌ها به دیدن برخی از گروه‌های مشهور راک می‌ارزید.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من آینده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن آینده
مترجمآرزو شنطیایی، مرضیه نامدارزاده
انتشاراتانتشارات آموخته
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۴/۰۷
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.