دانلود و خرید کتاب هنر همیشه بر حق بودن آرتور شوپنهاور ترجمه پروانه طاهری
تصویر جلد کتاب هنر همیشه بر حق بودن

کتاب هنر همیشه بر حق بودن

معرفی کتاب هنر همیشه بر حق بودن

کتاب هنر همیشه بر حق بودن نوشتهٔ آرتور شوپنهاور و ترجمهٔ پروانه طاهری است و انتشارات عطر کاج آن را منتشر کرده است. این کتاب شامل ۳۸ راه برای پیروزی در هنگامی است که شکست خورده‌اید.

درباره کتاب هنر همیشه بر حق بودن

شوپنهاور می‌گوید: یک نفر ممکن است به طور عینی بر حق باشد، با این حال، امکان دارد از نگاه دیگران و حتی گاهی خودش، دچار شکست شود. پس خوب است چگونگی غلبه بر حریف را در مواردی که ظاهرا به نظر می‌رسد بدترین استدلال را داریم، اما در واقع بر حق است، بدانیم. اما لازمهٔ این موفقیت، آن است که همچنین قادر باشیم حتی در مواردی که حق با ما نیست بر حریف غلبه کنیم.

اگر فکر می‌کنید نباید خودتان را درگیر بحث شخصی کنید، اشتباه بزرگی کرده‌اید. وقتی در کمال آرامش، اشتباه کسی را به او یادآور می‌شوید و نشان می‌دهید که حرف‌ها و افکارش درست نیست؛ روندی که در همهٔ مناظره‌های منطقی رخ می‌د‌هد، بیشتر از هنگامی که توهین و بی‌ادبی می‌کنید، کامش را تلخی می‌کنید.

در کتاب هنر همیشه بر حق بودن می‌خوانید که شوپنهاور به شما چگونه هنر همیشه برحق بودن را می‌آموزد.

خواندن کتاب هنر همیشه بر حق بودن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که آرا و عقاید شوپنهاور را دنبال می‌کنند پیشنهاد می‌کنیم.

درباره آرتور شوپنهاور

آرتور شوپنهاور متولد سال ۱۷۸۸ و درگذشته به سال ۱۸۶۰ میلادی است. او یکی از مطرح‌ترین و بزرگ‌ترین فیلسوفان آلمانی است و نظریاتش در حوزهٔ اخلاق، هنر، ادبیات معاصر و روان‌شناسی تاریخ‌ساز است.

کتاب‌های او از این قرار هستند:

۱. در باب حکمت زندگی

۲. جهان و تأملات فیلسوف

۳. متعلقات و ملحقات

مقاله‌ای بیست صفحه‌ای از این اثر پیش‌تر نیز به دست خشایار دیهیمی در کتاب زیر ترجمه شده بود:

مرگ (مجموعه مقالات از متفکران معروف)

۴. جهان همچون اراده و تصور

جهان به مثابه اراده و برابرنهاد

هنر و زیبایی‌شناسی؛ شاهکار فلسفی

۵. دو مسئله بنیادین اخلاق

۶. در باب اراده در طبیعت

۷. هنر همیشه بر حق بودن؛ ۳۸ راه برای پیروزی در هنگامی که شکست خورده‌اید

۸. در باب بینایی و رنگ‌ها

۹. ریشه چهارگان اصل دلیل کافی (رسالهٔ دکتری شوپنهاور در دانشگاه ینا)

۱۰. در باب طبیعت انسان

۱۱. اخلاق، قانون، سیاست

۱۲. زندگی این‌جوری‌ است

۱۳. هنر زنده ماندن

۱۴. هنر حفظ آبرو

۱۵. هنر رفتار با زنان

۱۶. هنر خودشناسی

۱۷. هنر خوشبختی

۱۸. هنر رنجاندن

۱۹. هنر پیر شدن

هفت کتاب اصلی شوپنهاور (شماره ۳ تا ۹) در زمان حیات وی با همین عناوین چاپ شده‌اند و سایر موارد، گردآوری‌های پس از مرگ اوست.

بخشی از کتاب هنر همیشه بر حق بودن

«رد دلیل مخالف را قبول کن

برای این که رقیب، حرفتان را بپذیرد، باید به او حق ابراز نظر مخالف بدهید، سپس او را در انتخاب آزاد بگذارید. تا جایی که می‌توانید، تضاد را نمایان کنید، طوری که او برای پرهیز از تناقض، حرف شما را بپذیرد. به این ترتیب، ادعای شما کاملا محتمل به نظر می‌رسد.

مثلا اگر می‌خواهید او را متقاعد کنید که یک بچه باید به تمام حرف‌های پدرش عمل کند، از او بپرسید: «آیا باید در تمام کارها از والدین خود اطاعت کنیم یا نه؟» یا، اگر دربارهٔ چیزی حرف می‌زنید که «اغلب» اتفاق می‌افتد، از او سؤال کنید آیا استنباطش از واژهٔ «اغلب»، موارد کم است یا زیاد؛ و او خواهد گفت: «زیاد». این مثل آن است که خاکستری را کنار سیاه بگذارید، و به آن بگویید سفید؛ یا کنار سیاه بگذارید و به آن بگویید سیاه.»

معرفی نویسنده
عکس آرتور شوپنهاور
آرتور شوپنهاور

آرتور شوپنهاور در تاریخ ۲۲ فوریه ۱۷۸۸ در شهر دانزیگ در پادشاهی پروس (گدانسک در لهستان امروزی) از پدری هلندی و مادری آلمانی متولد شد. پدرش -که متأثر از اندیشه‌های ولتر بود و از حکومت نظامی‌گر پروس نفرت داشت- بازرگانی آزاده و فرهیخته و مادرش، نویسنده‌ای شناخته‌شده بود. بنیان زندگی مشترک هاینریش فلوریس شوپنهاور و یوهانا هنریته تروزینر چندان مستحکم نبود، چراکه در عین حال که هر دوی آن‌ها جزء طبقه‌ی مرفه و از روشن‌فکران جامعه‌ی خود به شمار می‌رفتند، اختلافات بسیاری با یکدیگر داشتند.

alireza
۱۴۰۱/۰۸/۲۳

لطفا داخل طاقچه بی نهایت قرار بدین این کتاب و دیگر آثار شوپنهاور

RaVi
۱۴۰۱/۱۲/۱۶

بی نهایت لطفا

MSR
۱۴۰۲/۰۵/۱۳

کتاب نسبتا کاربردی هست ولی متنش اصلا روان نیست. من فکر میکردم بخاطر ترجمه اش هست ولی وقتی نسخه زبان اصلی اش را گرفتم، دیدم مثل ترجمه اش هست. در کل بهتون پیشنهاد نمیکنم.

farak 147
۱۴۰۲/۰۲/۲۲

به شخصه به نظرم یه کتاب زرده، که فقط جلد و ظاهر خوبی داشت، ولی محتواش واقعا بدرد نخور بود. حتی به یک سوم نرسوندمش. انگار فقط داره یاد میده چجوری پررویی و گستاخی و بی ادبی کنی تا ببری! انگار هیچ ارزش

- بیشتر

حجم

۶۹٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

حجم

۶۹٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

قیمت:
۳۷,۰۰۰
۱۸,۵۰۰
۵۰%
تومان