کتاب معجزه گر خاموش
معرفی کتاب معجزه گر خاموش
کتاب معجزه گر خاموش نوشتهٔ رضا حیات الغیب است و انتشارات سخنوران آن را منتشر کرده است. اگر قرار باشد در کل زندگیتان فقط یک کتاب بخوانید، باید این کتاب را انتخاب کنید! این کتاب از بیش از صد جلد کتاب برتر دنیا و ساعتها آموزش با موضوعات مختلف گردآوری شده است.
درباره کتاب معجزه گر خاموش
کتاب معجزه گر خاموش الهامگرفتهشده از دهها کتاب برتر دنیا (بیش از صد کتاب) و همچنین ساعتها آموزش و سخنرانی بزرگترین اساتیدِ جهان است. مطالب این کتاب بسیاربسیار مهم است و باید روی صفحه به صفحه؛ بند به بند و خطبهخطِ آن تأمل و اندیشه کنید.
آنچه که در این کتاب میخوانیم اگر نگوییم کاملاً، باید گفت عمدتاً برخلاف آن چیزی است که زندگی میکنیم، برخلاف آنچه اعتقاد داریم، برخلاف چیزی است که به ما آموخته شده است!
وقتی صفحات این کتاب را میخوانیم، متوجهٔ موضوعات و مطالبی میشویم که ممکن است کاملاً برایمان گم و ناآشنا باشد، مطالبی که برخلاف عادتهای ماست. مطالبی که در این کتاب میخوانید تضمینکنندهٔ یک زندگی عالی و بینظیر در تمامی ابعاد، نهتنها برای فرد که برای همهٔ بشریت و کل کرهٔ زمین نیز هست!
این کتاب در خاموشی معجزه میکند؛ هزاران مُعجزهٔ بزرگ و کوچک دیگر که در این کتاب خواهید دید و البته که تمام مُعجزات آن خاموش است.
این کتاب، مقصد یا هدف خاصی را دنبال نمیکند و برای شما برنامهٔ خاصی ندارد، فقط پردهها را کنار میزند و حقایق جهان هستی را برای شما آشکار میسازد؛ آنگاه خود خواهید دانست چگونه خود و زندگیتان را دگرگون سازید. چهبسا در بسیاری از صفحات این کتاب فقط با خواندن و درک مطالب آن صفحات بدون آنکه متوجه شوید تغییرات شگفت و زیادی در خود و دنیایتان اتفاق بیفتد.
این کتاب، کتابی نیست که آن را به دیگران ببخشید و یا به آنها امانت دهید، چون باید آن را همیشه در کنار خود داشته باشید و روزانه از آن استفاده کنید تا هر روزتان سرشار از معجزهٔ خداوند و جهان طبیعت شود. تمامی صفحات این کتاب را باید بارها و بارها و بارها بخوانید، به گونهای که بهطور ناخودآگاه، نادانسته و ناآگاهانه مطالب آن را زندگی کنید و تبدیل به عادات زندگی شما شده باشند.
این کتاب باید به جزئی از وجود شما تبدیل شود تا معجزههای آن را ببینید.
خواندن کتاب معجزه گر خاموش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
هر خانواده به یک جلد از این کتاب نیاز دارد. والدین هر خانواده باید مطالب این کتاب را فرا گیرند و آنها را زندگی کنند و آنها را تبدیل به عادات غالب خود کنند، به گونهای که به شکل وراثتی، ژنتیکی و ناخودآگاه آنها را به فرزندان خود انتقال دهند.
چه مرد وچه زن؛ چه پیر و چه جوان، برای درک حقیقت زندگی و داشتن یک زندگی غنی و فراتر از ایدئال در تمامی ابعاد، به آگاهی نسبت به مطالب این کتاب نیازمندند.
بخشی از کتاب معجزه گر خاموش
«بیا و با من پرواز کن...
میتوانیم به فراسوی جهالت گام بگذاریم، میتوانیم خود را موجوداتی هوشمند با مهارت و برتر ببینیم، میتوانیم پرواز (آزادی) را بیاموزیم.
آموختن پرواز (آزادی) بها دارد و کسی که پرواز را بیاموزد، افسوس بهای آن را نمیخورد.
از میان میلیونها انسان تعداد خیلی انگشت شماری پیدا میشود که راه پرواز را بجوید!
یکنواختی؛ ترس و خشم دلیل کوتاهی عمر ماست. با بیرونانداختن این پندارها از ذهن، عمر طولانی و مسرتبخشی برای خود رقم خواهیم زد.
بیشتر ما از جهانی به جهانی دیگر شبیهِ آن رفتیم و از یاد بردیم از کجا آمدهایم و اهمیتی هم ندادیم چه جهانی را در پیش داریم...
میتوانی تصور کنی پیش از آنکه برای نخستین بار به این اندیشه برسیم که جز زیستن؛ خوردن؛ جنگیدن و یا قدرتیافتن در دنیا هدفی بالاتر وجود دارد؛ چند زندگی را پشتسر گذاشتهایم؟!
صد زندگی را... هزار زندگی را..؟!
آنگاه صد سالِ دیگر تا بفهمیم چیزی به نام کمال (پرواز) وجود دارد و باز هم صد زندگی دیگر تا به این برسیم که هدف از زندگی، یافتنِ آن کمال و متجلّیکردن آن است.
پس بدیهی است جهان دیگر را براساس آنچه در این جهان میآموزیم، انتخاب میکنیم.
اگر چیزی نیاموزیم جهانِ بعدی نیز مانند همین جهان خواهد بود؛ با همان محدودیتها و مشکلات.
اما اگر به سمتِ کمال (پرواز و آزادی) قدم برداریم؛ به یکباره آنقدر خواهیم آموخت که نیازی نباشد هزاران بار زندگی کنیم تا به این مرحله برسیم.
برای اینکه با سرعتِ اندیشه به هر کجا که میخواهی پرواز کنی باید با این آگاهی شروع کنی که همین حالا به آنجا رسیدهای.
شگرد کار این است که دیگر خود را چون موجودی محبوس در کالبدی محدود نبینید که تنها در چهارچوب معینی آزادی عمل دارد. شگرد کار این است که ماهیت حقیقیتان همچون عددی نانوشته کامل است و هر جا در گسترده زمان و مکان موجودیت دارد.
هر آنچه به ذهن راه یابد میتواند شکل مادی آن تجلّی یابد، چرا که اگر غیر این بود به ذهن شما راه نمییافت.
پس در آزادیِ کامل و بدون هیچ محدودیتی رؤیاپردازی کنید و در جهت تحقق رؤیایتان قدم بردارید.
رؤیا وقتی بخواهد واقعبینانه بیان شود؛ رؤیابودنش را از دست میدهد.
زندگی را نخواهیم فهمید، اگر دیگر آرزوکردن و رؤیا دیدن را از یاد ببریم؛ و جرأت زندگی بهتر داشتن را لب طاقچه به فراموشی بسپاریم، فقط به این دلیل که در گذشته یک یا چندتا از آرزوهایمان اجابت نشده است.
از بزرگبودن آرزوهایتان نترسید، بلکه از کوتاهبودن سقف آرزوهایتان بترسید که منطقی به نظر برسد.
اگر قرار باشد در روز و نگاه اول شما بدانید برای رسیدن به هدفتان چه کاری باید انجام دهید؛ پس هدفتان را به اندازه کافی بزرگ انتخاب نکردهاید، بلکه فقط شهامتِ رسیدن به چیزی را داشتید که مطمئن به دستیافتن آن بودهاید.
تمام جسم شما چیزی نیست مگر اندیشه شما از خودتان؛ به همان شکلی که قادر به دیدنشان هستید.
زنجیرهٔ اندیشهتان را بشکنید؛ آنگاه زنجیرهٔ جسمتان شکسته خواهد شد.
دشوارترین کار در جهان این است که انسانی را متقاعد سازی که آزاد است و اگر مدت اندک زمانی به تأمل و آموزش بپردازد؛ این مسئله بر او آشکار خواهد شد.
سعی کنید با شکیبایی و به ترتیب بر محدودیتهایتان فایق آید.
تغییر سطح آگاهی به شکل ناگهانی نباید صورت گیرد.
آنچه دیدگانت به تو میگویند باور نکن؛ چشمهایت تنها محدودیت را به تو نشان میدهند، با ادراک خود بنگر.
آنچه میدانی، دریاب؛ آنگاه راه پرواز و آزادی را خواهی یافت.
تنها همان که هستی باقی بمان: آرام، شفاف و درخشان.»
سلام و عرض ادب غذر میخوام چرا اینهمه گرون قیمت گذاشتین؟ ممنون میشه مناسب کنید بتونیم استفاده کنیم🙏
متاسفم برا این مملکت که حتی دیگه نمیشه توش مطالعه کرد آخه کتاب پی دی اف ۹۹ تومن؟!!!! مطالعه و آموزشم برا آقا زاده ها و پولدارا بشه؟!! متاسفم برای تاقچه
چرا اینقدر گرونه، بعد میگید چرا مردم کتاب نمیخونن!!
این کتاب چرا تو بی نهایت نیستتتتتتتتتتت
این کتاب فوق العادس و چکیده ی تمام کتابایی ک در باب روانشناسی و خودسازی و کمی فلسفه هست اینو باید و باید چندین بار خوند و به تک تک پاراگراف هاش فکر کرد ناگفته نماند بعضی جاهاش خیلی دور
نسخه ی صوتی این کتاب موجود نیست؟؟؟
لطفا کتاب رو به بی نهایت اضافه کنید
سلام. نسخه فیزیکی کتاب رو خریدم و الان برای بار سوم دارم میخونم. برای من خیلی جذاب و مفید بود
من این کتاب رو خوندم خیلی خووبه، بنظر من واجبه که توی قفسه کتابخونت داشته باشیش ♥
سالها دل طلب جام جم از ما میکرد .انچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد