معرفی و دانلود کتاب معجزه گر خاموش + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب معجزه گر خاموش

کتاب معجزه گر خاموش

اگر قرار باشد در کل زندگیتان فقط یک کتاب بخوانید، باید این کتاب را انتخاب کنید!

۳.۷(از ۱۵۱ امتیاز)
رضا حیات الغیب

معرفی کتاب معجزه گر خاموش

کتاب معجزه‌ گر خاموش نوشته‌ رضا حیات ‌الغیب است و انتشارات سخنوران آن را منتشر کرده است. این اثر در دسته‌ی موفقیت و خودیاری جای می‌گیرد و به موضوعات بسیاری مانند آگاهی، شهود و آزادی می‌پردازد. نویسنده در این کتاب تلاش کرده با ارجاع به سخنان بزرگان، راهنمای خوانندگان در کشف هدف و معنای زندگی باشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب معجزه‌ گر خاموش اثر رضا حیات ‌الغیب

کتاب معجزه‌ گر خاموش به قلم رضا حیات ‌الغیب در سال ۱۳۹۷ منتشر شده و از جمله آثار فارسی مشهور در زمینه‌ی خودیاری به شمار می‌آید. این اثر بنا بر ادعای نویسنده به‌حدی جامع و کامل است که شما را از خواندن انبوه کتاب‌ها بی‌نیاز می‌سازد؛ نکته‌ای که حتی بر روی جلد کتاب هم آمده است: «اگر قرار باشد در کل زندگی‌تان فقط یک کتاب بخوانید، باید این کتاب را انتخاب کنید!»

در مقدمه‌ی کتاب معجزه‌ گر خاموش توضیح داده شده که این اثر، «الهام گرفته‌شده از ده‌ها کتاب برتر دنیا (بیش از صد کتاب) و همچنین ساعت‌ها آموزش و سخنرانی بزرگ‌ترین اساتید جهان است» و از این جهت، می‌توان به بند به بند و خط به خط آن توجه کرد. نکته‌ی مهم دیگری که در همین بخش به آن اشاره می‌شود، لزوم ‌بازنگری در آموخته‌ها، باورها و به‌طور کلی زندگی‌مان است؛ چرا که مطالب این کتاب برخلاف همه‌ی این‌ها نوشته شده‌اند تا خواننده را به بازتعریف معنا و هدف زندگی راهنمایی کنند.

موضوع کتاب معجزه گر خاموش و به عبارتی هدف نهایی نویسنده از نگارش این کتاب، فراتر از بیداری درونی، رشد فردی و تغییر زندگی مخاطبان است و به همین دلیل، عنوان معجزه‌ گر خاموش برای این اثر در نظر گرفته شده است. نویسنده مدعی است مطالب این کتاب، زندگی عالی و سرشار از موفقیت را برای کل بشر تضمین می‌کند و باید از راه ژنتیک به نسل‌های آینده منتقل شود. بنابر ادعای نویسنده، خواننده‌ی این کتاب می‌آموزد که چگونه در جهان هستی پرواز کند، آزاد باشد، روابطش را بهبود ببخشد، ثروتمند شود، به آرامش برسد و عشق خود را به خدا بازسازی کند. البته که همه‌ی این معجزات به‌شکلی خاموش شکل می‌گیرند و اثر خود را بر جای می‌گذارند.

این کتاب با فرمت epub در طاقچه منتشر شده که مزیت‌های بیشتری در مقایسه با فرمت pdf دارد. مثلاً در فرمت epub می‌توان اندازه و نوع قلم را انتخاب کرد یا نور پس‌زمینه را تنظیم کرد و به این ترتیب مطالعه‌ در این فرمت راحت‌تر است و لذت بیش‌تری به همراه دارد. پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد دانلود کتاب معجزه گر خاموش را دارید، این فرمت را انتخاب کنید.

کتاب معجزه گر خاموش

خلاصه کتاب معجزه‌ گر خاموش

کتاب معجزه‌ گر خاموش اثری از رضا حیات ‌الغیب است که در حوزه‌ی خودیاری نوشته شده است. این کتاب به گفته‌ی نویسنده هدف خاصی را دنبال نمی‌کند و برنامه‌ی خاصی برای مخاطب ندارد؛ اما پرده‌ها را کنار می‌زند و حقایق هستی را آشکار می‌کند. این کتاب دارای ۱۳ فصل است که در هر کدام از آن‌ها، به یک موضوع واقعی یا نمادین توجه شده است. مضمون فصل اول کتاب پرواز است و نویسنده در آن به طرح این موضوع می‌پردازد که تنها تعداد انگشت‌شماری از انسان‌ها شوق پرواز دارند و برای دست‌یافتن به آن می‌کوشند. در این فصل، تأثیر فلسفه‌ی هند در تناسخ‌باوری مشاهده می‌شود و این اثر تلاش دارد به مخاطب راه گریز از چرخه‌ی بی‌انتهای مرگ و زندگی را نشان دهد.

نویسنده در فصل‌های دیگر کتاب معجزه‌ گر خاموش به‌ترتیب سراغ این موضوعات می‌رود: افسانه‌ی شخصی، آفرینش زندگی، قدرت قلب، شهود و مکاشفه، قلمرو سکوت و مراقبه، زیستن در آتش اکنون، جدال بین نفس و عشق در روابط، طلب کنید، داده خواهد شد!، اقیانوس درون، قدرت کیهانی، فردوس برین و بهشت موعود و آگاهی، آزادی، عشق. همان‌گونه که از عناوین فصل‌ها برمی‌آید، این کتاب سویه‌های عرفانی هم دارد و مسائلی مانند قدرت قلب، قدرت ذهن، خودسازی و قانون زندگی را به‌صورت جدی مطرح می‌کند. بنابراین خواننده همگام با مطالعه‌ی کتاب (که نویسنده اصرار دارد به دور از هرگونه شتابی انجام شود)، سلوکی معنوی را طی می‌کند و به درجات بالاتری از خودشناسی و شناخت جهان دست می‌یابد.

چرا باید کتاب معجزه‌ گر خاموش را بخوانیم؟

• قابل‌فهم‌بودن اثر برای عموم مخاطبان و عدم نیاز به دانش روان‌شناسی؛
  • ارجاعات فراوان به آثار و افراد الهام‌بخش؛
  • نقل قول‌های جذاب که لابه‌لای بندها و سطور کتاب خودنمایی می‌کنند؛
  • تأثیر درونی و ماندگار کتاب بر روی مخاطبانی که با حوصله به سراغ آن می‌روند.

خواندن کتاب معجزه‌ گر خاموش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

• مخاطبانی که به‌دنبال معنای زندگی هستند و تلاش می‌کنند تغییر زندگی خود را هرچه زودتر آغاز کنند؛
  • افرادی که سعی دارند مسئولیت‌پذیری را در خود تقویت کنند تا بیش از پیش به‌سوی موفقیت گام بردارند؛
  • همچنین خرید کتاب معجزه گر خاموش را به آدم‌های سردرگمی که به‌دنبال سخنان انگیزشی و الهام‌بخش برای غلبه بر افسردگی می‌گردند، پیشنهاد می‌کنیم.
جمله زیبا از معجزه گر خاموش

درباره رضا حیات الغیب؛ نویسنده کتاب

رضا حیات ‌الغیب نویسنده‌ای ایرانی است که در سال ۱۳۶۷ به دنیا آمده و در حوزه‌ی موفقیت و خودیاری فعالیت می‌کند. نوشته‌های او به‌عنوان آثار انگیزشی و الهام‌بخش برای زندگی آزادانه شناخته می‌شوند. حیات ‌الغیب با به‌کارگیری زبان ساده و طرح مسائل ملموس برای اغلب افراد موفق شده است تا در زمینه‌ی خودیاری محبوبیت بالایی کسب کند. گواه این مدعا، بیش از ۳۰ بار تجدید چاپ‌شدن کتاب معجزه‌ گر خاموش است. از جمله آثار دیگر این نویسنده می‌توان به اشراف‌ زادگان فقیر، رسالت یک زن جادوگر و باورهای زیبای یک مرد ثروتمند اشاره کرد.

نقدهای مطرح بر کتاب معجزه‌ گر خاموش

علی‌رغم دیدگاه‌های مثبتی که درباره‌ی این کتاب در میان خوانندگان آن وجود دارد، مخاطبان این کتاب نقدهایی هم بر آن وارد کرده‌اند، از جمله:

• مدعیات فراوان نویسنده که ممکن است خواننده‌ی حرفه‌ای را پس بزند؛
  • پراکنده‌بودن مباحث و نبود انسجام در ساختار فصل‌های مختلف کتاب؛
  • مشخص‌نبودن منبع بسیاری از نقل‌قول‌ها؛
  • کم‌رنگ‌بودن نگاه و نگرش علمی به مسائل روان‌شناختی و فلسفی.

همچنین برای نقد کتاب معجزه گر خاموش می‌توانید نظرات کاربران طاقچه را بخوانید.

بخشی از کتاب معجزه گر خاموش

«بیا و با من پرواز کن...

می‌توانیم به فراسوی جهالت گام بگذاریم، می‌توانیم خود را موجوداتی هوشمند با مهارت و برتر ببینیم، می‌توانیم پرواز (آزادی) را بیاموزیم.

آموختن پرواز (آزادی) بها دارد و کسی که پرواز را بیاموزد، افسوس بهای آن را نمی‌خورد.

از میان میلیون‌ها انسان تعداد خیلی انگشت شماری پیدا می‌شود که راه پرواز را بجوید!

یکنواختی؛ ترس و خشم دلیل کوتاهی عمر ماست. با بیرون‌انداختن این پندارها از ذهن، عمر طولانی و مسرت‌بخشی برای خود رقم خواهیم زد.

بیشتر ما از جهانی به جهانی دیگر شبیهِ آن رفتیم و از یاد بردیم از کجا آمده‌ایم و اهمیتی هم ندادیم چه جهانی را در پیش داریم...

می‌توانی تصور کنی پیش از آنکه برای نخستین بار به این اندیشه برسیم که جز زیستن؛ خوردن؛ جنگیدن و یا قدرت‌یافتن در دنیا هدفی بالاتر وجود دارد؛ چند زندگی را پشت‌سر گذاشته‌ایم؟!

صد زندگی را... هزار زندگی را..؟!

آنگاه صد سالِ دیگر تا بفهمیم چیزی به نام کمال (پرواز) وجود دارد و باز هم صد زندگی دیگر تا به این برسیم که هدف از زندگی، یافتنِ آن کمال و متجلّی‌کردن آن است.

پس بدیهی است جهان دیگر را براساس آن‌چه در این جهان می‌آموزیم، انتخاب می‌کنیم.

اگر چیزی نیاموزیم جهانِ بعدی نیز مانند همین جهان خواهد بود؛ با همان محدودیت‌ها و مشکلات.

اما اگر به سمتِ کمال (پرواز و آزادی) قدم برداریم؛ به یک‌باره آنقدر خواهیم آموخت که نیازی نباشد هزاران بار زندگی کنیم تا به این مرحله برسیم.

برای این‌که با سرعتِ اندیشه به هر کجا که می‌خواهی پرواز کنی باید با این آگاهی شروع کنی که همین حالا به آنجا رسیده‌ای.

شگرد کار این است که دیگر خود را چون موجودی محبوس در کالبدی محدود نبینید که تنها در چهارچوب معینی آزادی عمل دارد. شگرد کار این است که ماهیت حقیقی‌تان همچون عددی نانوشته کامل است و هر جا در گسترده زمان و مکان موجودیت دارد.

هر آن‌چه به ذهن راه یابد می‌تواند شکل مادی آن تجلّی یابد، چرا که اگر غیر این بود به ذهن شما راه نمی‌یافت.

پس در آزادیِ کامل و بدون هیچ محدودیتی رؤیاپردازی کنید و در جهت تحقق رؤیایتان قدم بردارید.

رؤیا وقتی بخواهد واقع‌بینانه بیان شود؛ رؤیابودنش را از دست می‌دهد.

زندگی را نخواهیم فهمید، اگر دیگر آرزوکردن و رؤیا دیدن را از یاد ببریم؛ و جرأت زندگی بهتر داشتن را لب طاقچه به فراموشی بسپاریم، فقط به این دلیل که در گذشته یک یا چندتا از آرزوهایمان اجابت نشده است.

از بزرگ‌بودن آرزوهایتان نترسید، بلکه از کوتاه‌بودن سقف آرزوهایتان بترسید که منطقی به نظر برسد.

اگر قرار باشد در روز و نگاه اول شما بدانید برای رسیدن به هدفتان چه کاری باید انجام دهید؛ پس هدفتان را به اندازه کافی بزرگ انتخاب نکرده‌اید، بلکه فقط شهامتِ رسیدن به چیزی را داشتید که مطمئن به دست‌یافتن آن بوده‌اید.

تمام جسم شما چیزی نیست مگر اندیشه شما از خودتان؛ به همان شکلی که قادر به دیدنشان هستید.

زنجیرهٔ اندیشه‌تان را بشکنید؛ آنگاه زنجیرهٔ جسمتان شکسته خواهد شد.

دشوارترین کار در جهان این است که انسانی را متقاعد سازی که آزاد است و اگر مدت اندک زمانی به تأمل و آموزش بپردازد؛ این مسئله بر او آشکار خواهد شد.

سعی کنید با شکیبایی و به ترتیب بر محدودیت‌هایتان فایق آید.

تغییر سطح آگاهی به شکل ناگهانی نباید صورت گیرد.

آنچه دیدگانت به تو می‌گویند باور نکن؛ چشم‌هایت تنها محدودیت را به تو نشان می‌دهند، با ادراک خود بنگر.

آنچه می‌دانی، دریاب؛ آنگاه راه پرواز و آزادی را خواهی یافت.

تنها همان که هستی باقی بمان: آرام، شفاف و درخشان.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب معجزه گر خاموش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:معجزه گر خاموش
عنوان دیگر:اگر قرار باشد در کل زندگیتان فقط یک کتاب بخوانید، باید این کتاب را انتخاب کنید!
موضوع:موفقیت و خودیاری
شابک:۹۷۸۶۲۲۲۱۵۲۶۳۵
تعداد صفحه‌ها:۲۹۶ صفحه
قیمت کتاب:۱۱۹۰۰۰ تومان

۱۴۰۱/۱۱/۱۷

سلام و عرض ادب غذر میخوام چرا اینهمه گرون قیمت گذاشتین؟ ممنون میشه مناسب کنید بتونیم استفاده کنیم🙏

عقیل جلالی
۱۴۰۲/۰۱/۰۶

متاسفم برا این مملکت که حتی دیگه نمیشه توش مطالعه کرد آخه کتاب پی دی اف ۹۹ تومن؟!!!! مطالعه و آموزشم برا آقا زاده ها و پولدارا بشه؟!! متاسفم برای تاقچه

kaito
۱۴۰۲/۰۱/۰۳

این کتاب چرا تو بی نهایت نیستتتتتتتتتتت

۱۴۰۲/۰۱/۲۹

چرا اینقدر گرونه، بعد میگید چرا مردم کتاب نمیخونن!!

faez:)
۱۴۰۱/۱۲/۲۸

لطفا کتاب رو به بی نهایت اضافه کنید

Hossein asadi
۱۴۰۱/۱۲/۱۰

این کتاب فوق العادس و چکیده ی تمام کتابایی ک در باب روانشناسی و خودسازی و کمی فلسفه هست اینو باید و باید چندین بار خوند و به تک تک پاراگراف هاش فکر کرد ناگفته نماند بعضی جاهاش خیلی دور...بیشتر

۱۴۰۲/۰۱/۲۳

نسخه ی صوتی این کتاب موجود نیست؟؟؟

محمد قاسمی
۱۴۰۲/۰۳/۰۵

سلام. نسخه فیزیکی کتاب رو خریدم و الان برای بار سوم دارم میخونم. برای من خیلی جذاب و مفید بود

۱۴۰۲/۰۹/۱۸

سالها دل طلب جام جم از ما میکرد .انچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد

سپیده
۱۴۰۱/۱۱/۲۶

من این کتاب رو خوندم خیلی خووبه، بنظر من واجبه که توی قفسه کتابخونت داشته باشیش ♥

Soshianes
۱۴۰۳/۱۲/۱۷

کتاب اصلا عمق ندارد پر از شعار های رنگارنگ و تکراری. بیشتر به درد کسانی می خورد که دوست دارند روزشان را با کلمات به ظاهر زیبا پر کنند. هیچ راه کاری نوشته نشده و بسیار کلی گویی است. اصلا توصیه نمی کنم.

۱۴۰۳/۰۱/۱۲

کتاب خوبی بود ولی نه به اون اندازه که تو مقدمه ازش تعریف و تمجید شده بود .. کلا در مورد قدرت ذهن صحبت میکنه و اینکه به هر چیزی که فکر بکنید و باورش داشته باشید اتفاق میفته، حالا میخواد...بیشتر

حمید بهجتی
۱۴۰۳/۱۱/۱۹

بسیار خلاصه و پرکنده گو ارتباط مطلب صفر من تقریبا بیشتر کتابهای موفقیت رو خوندم من خوشم نیومد

۱۴۰۳/۰۵/۱۲

این کتاب کتابیست عالی و فوق العاده. حالا میخواهم بهتان توضیح دهم تا متوجه ی منظورم از این حرف چیست. یک نفر این کتاب را برای من خریداری کرد. و من هم 1/2 این کتاب را خواندم و این هم نتیجه یه من. این...بیشتر

zahraN
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۹/۰۱

برای بعضی که واقعا کتاب خوندن دوست دارن قیمتا خیلی بالاس من خودم چند بار بخاطر قیمت بالا از خرید ی کتاب منصرف شدم و اینکه لطفا این کتاب تو بی نهایت بزارید

بریده‌هایی از کتاب

جهان
شما راجع به آیندهٔ خود تصمیم نمی‌گیرید، بلکه راجع به عادت‌هایتان تصمیم می‌گیرید. این عادت‌هایتان هستند که آینده شما را می سازند. پس اگر الان موفق نیستید، عادت‌هایتان را تغییر دهید... اگر چیزی را باور نمی‌کنید... دلیل بر نبودنش نیست که... دلیلش محدودبودن فکر شماست
جهان
تنهایی، طبیعتِ شماست. تنها متولد شده‌اید و تنها می‌میرید. و بدون این‌که متوجه شوید، بی‌هیچ هوشیاری ای، تنها زندگی می‌کنید. شما فرق بین تنهایی و تنهابودن را نمی‌دانید، خودتان برای خودتان کافی هستید.
محمد
فقط یک چیز می‌تواند رؤیا را به ناممکن تبدیل کند: ترس از شکست.
جهان
اگر انتظار بهترین‌ها را داشته باشید، بدون استثنا بهترین‌ها برایتان اتفاق خواهد افتاد.
جهان
تو آن چیزی را جذب می‌کنی که هستی!
عجیب است انسان‌هایی که کمال را به خاطر سفر حقیر می‌شمارند، به کُندی نیز به جایی نمی‌رسند؛
جهان
هنگامی که آرامش ذهن را به عنوان یگانه هدف خود برمی گزینیم، فقط افکار ماست که باید تغییر یابد تا آرامش را تجربه کنیم.
محمد
فکرت را به لحظاتی متمرکز کن که به خواسته‌هایت رسیده‌ای و این قدرت به تو یاری می‌دهد تا به خواسته‌ات برسی.
mhds
فقط یک چیز می‌تواند رؤیا را به ناممکن تبدیل کند: ترس از شکست.
هدفمند؛ صبور و فعال باشید