کتاب ۴۸ قانون قدرت
معرفی کتاب ۴۸ قانون قدرت
کتاب ۴۸ قانون قدرت در سال ۱۹۹۸ توسط رابرت گرین نویسنده و محقق مشهور آمریکایی نوشته شده است. این کتاب که بهصورت دقیق و علمی به بررسی و بیان قوانین موثر در افزایش و تثبیت مزیت اجتماعی قدرت در بسترها و شرایط مختلف پرداخته است، بهسرعت در میان عموم مردم و طبقات مختلف جامعه از زندانیان گرفته تا شخصیتهای مشهور، مخاطبین و طرفداران گستردهای پیدا کرد. این اثر در لیست پرفروشهای نیویورکتایمز نیز قرار گرفته و تاکنون بیش از یک میلیون و دویستهزار نسخه از آن، فقط در آمریکا فروش رفته است و به بیش از ۲۴ زبان زنده دنیا ترجمه شده است.
48 قانون قدرت با ترجمه فاطمه باغستانی توسط انتشارات نسل نواندیش منتشر و برای خرید و دانلود در طاقچه ارائه شده است. میتوانید نسخه الکترونیکی این کتاب را خریداری و دانلود کنید. نسخه الکترونیکی این اثر با فرمت epub در طاقچه منتشر شده که در مقایسه با فرمت pdf قابلیتهای بیشتری برای مطالعه ارائه میدهد.
درباره کتاب ۴۸ قانون قدرت اثر رابرت گرین
در سال ۱۹۹۸ زمانی که رابرت گرین در یک مدرسه رسانهای و هنری بهعنوان نویسنده کار میکرد با فردی با نام «الفرز» آشنا شد که شغلش مرتبط با بستهبندی و ارائه کتاب بود. گرین با توجه به علاقه و درخواست این فرد، ایدههای خود در مورد قدرت را در یک کتاب با نام «درمان» نوشت و به این دوست تازهآشنا داد، این نوشته بعدها به پیشنهاد همان فرد و پس از بازنویسی، تبدیل به کتاب 48 قانون قدرت شد، رابرت گرین همواره از این اتفاق بهعنوان مهمترین نقطه عطف زندگیاش یاد میکند.
درست است که بسیاری از مخاطبین و منتقدین، این کتاب را در دستهبندی کتابهای موفقیت و رشد فردی قرار میدهند اما حقیقت آن است که این کتاب قوانین موفقیت در کسب و افزایش قدرت را با دیدگاهی کاملا متفاوت و نگاهی بهشدت واقعگرایانه مطرح میکند و میشود گفت که با بسیاری از کتابهای دسته موفقیت، از نظر اصول و کارکرد، کیلومترها فاصله دارد. بهعنوان مثال به این جمله کوتاه دقت کنید: «خدایا تو مرا از آسیب دوستانم در امان بدار چرا که خود از پس دشمنانم برمیآیم.»
این جمله یکی از جملات کلیدی این کتاب است و شاید در نگاه اول از دید شما بسیار بدبینانه باشد، اما حقیقت آن است که بهشدت منطبق بر واقعیت است و در داستان پر از فراز و نشیب اقتدارگرایی انسان، این شکاک بودن یکی از بهترین و مهمترین ابزارها برای حفظ و افزایش قدرت است، رابرت با بررسی ماهیت قدرت و ویژگیهای آن بهعنوان یک مزیت اجتماعی و اصلیترین ابزار سلطه و نفوذ، شکل واقعبینانهای از مقاصد و نیات افراد از رفتارهایشان در بستری به نام قدرت را ترسیم میکند.
کتاب ۴۸ قانون قدرت شامل 48 بخش مختلف است و در هر بخش برای کسب قدرت بیشتر، یک توصیه ارائه میدهد و با تطبیق آن قانون در زندگی افراد مطرح تاریخ از جمله ماکیاولی، کسینجر، ملکه الیزابت و ناپلئون به تشریح میزان اهمیت آن میپردازد. خواننده در بخشهای مختلف این کتاب با گزارههایی روبهرو میشود که حتی گاه به چهارچوبهای اخلاقی ذهنش بهصورت مستقیم حمله میبرند، اما منصفانه و دقیق که نگاه میکند میبیند که در دنیای انسانها رازهای اصلی کسب قدرت همینها هستند و اگر بخواهد در بازی قدرت سهم بیشتری داشته باشد لازم است که قوانین آن را بداند و فرابگیرد تا بیشتر از قصدها و نوع حرکات دیگران بهعنوان رقیب سردربیاورد.
درواقع ارائه قوانین بازی قدرت با دقت بالا و بدون هیچ سانسوری اصلیترین راز موفقیت این کتاب است، این موضوع اگرچه باعث تاختن بسیاری از منتقدان به این کتاب شده است، اما کسی نمیتواند منکر کاربرد مفید آن در زندگی مردم شود چراکه این کتاب زمینهای بسیار مناسب برای عموم مردم فراهم کرده است تا کمی شفافتر در مورد قدرت و تکنیکهای افراد قدرتمند در طول تاریخ فکر کنند و توانایی تحلیل دقیقتری در این زمینه داشته باشند و متعاقبا با توجه به شرایط خود، از این قوانین برای رشد قدرت خود نهایت استفاده را ببرند.
خواندن و دانلود کتاب ۴۸ قانون قدرت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
توصیهها و قوانینی که برای کسب و افزایش قدرت در این کتاب بیان شدهاند به گونهای هستند که در زندگی اکثر افراد جامعه کاربرد دارند، خواندن این کتاب گذشته از اینکه قدمی مهم در رشد فردی محسوب میشود، به مخاطبین توانایی تحلیل درست افراد قدرتمند را در هر سطحی ارائه میدهد و از این نظر یک کتاب کاربردی در زندگی عموم مردم به حساب میآید.
چرا باید این کتاب با ترجمه فاطمه باغستانی را بخوانیم؟
همان گونه که پیشتر ذکر کردیم، کتاب ۴۸ قانون قدرت در دنیای کنونی به خاطر توصیههای واقعبینانه و دقیقی که در رابطه با حفظ و افزایش قدرت در شرایط مختلف دارد، کتابی بسیار کاربردی به حساب میآید و بهنوعی میشود چنین گفت که باید این کتاب را هر فردی بخواند تا بتواند در شرایط مختلف در راستای افزایش قدرت خود و تحلیل رفتار دیگران به بهترین شکل از آن بهره ببرد. خواندن بخشهای مختلف این کتاب ما را با بهترین روشهای استفاده از قدرت آشنا میکند و به مخاطبین نگاهی واقعبینانهتر در مورد مزیت قدرت میدهد.
درباره رابرت گرین؛ نویسنده کتاب
رابرت گرین در سال ۱۹۵۹ و در لسآنجلس آمریکا به دنیا آمد، خانواده گرین، خانوادهای از طبقه اقتصادی متوسط و یهودیتبار بودند، شغل پدر او، فروش لوازم نظافتی و مادرش نیز زنی خانهدار بود. رابرت تحصیلات عالی خود را در دو دانشگاه کالیفرنیا و ویسکانسین در رشته مطالعات کلاسیک سپری کرد، او در تمام عمر خود بیش از هشتاد شغل مختلف از جمله ترجمه، نویسندگی نشریات، کار ساختمانی، فیلمنامهنویسی، امور پستی و... را در کشورهای مختلف اروپایی تجربه کرده است و با بیش از بیست سال تحقیق بر روی مزیت قدرت و ویژگیها و روشهای موثر بر آن، از نامدارترین نویسندگان و محققین در زمینه مزیت اجتماعی قدرت و رفتارهای وابسته به آن، به حساب میآید.
این نویسنده بعد از موفقیت کتاب 48 قانون قدرت، کتاب «هنر اغواگری» را منتشر کرد. این کتاب نیز با توجه به موضوع جنجالی و جذابش، بهسرعت به یکی از کتابهای پرفروش آمریکا تبدیل شد. جالب آن است که از کتاب «۳۳ استراتژی جنگ» او نیز بهعنوان یکی از کتابهای جذاب و کاربردی در زمینه گزینش استراتژیهای نظامی و انطباق آن با چالشهای مختلف زندگی از جمله مناقشههای فردی و اجتماعی یاد میشود، همچنین کتاب دیگر گرین یعنی «قوانین نفوذ» نیز از کتابهای مهم در زمینه ارتباطات و تاثیر بر دیگران به حساب میآید. رابرت گرین تاکنون در زمینه مهارتهای مرتبط با نفوذ و قدرت و رشد فردی کتابهای بسیاری تالیف کرده است.
از خواندن 48 قانون قدرت چه درسهایی میآموزیم؟
کتاب ۴۸ قانون قدرت را میشود یک راهنمای کامل در زمینه آشنایی با مفهوم قدرت و نحوه تلاش در راستای حفظ و افزایش این مزیت دانست، آنچه در این کتاب توصیه میشود درسهایی در زمینه قدرت است که با بازبینی زندگی افراد بسیار قدرتمند تاریخ به دست آمده است. افراد مختلف جامعه در هر سطحی و خواهان هر گونهای از قدرت، با خواندن این کتاب و عمل به توصیههای آن نقشه دستیابی به قدرت بیشتر و توانایی تحلیل رقبا را به راحتی به دست میآورند.
چه کسانی این کتاب را به فارسی ترجمه کردهاند؟
این کتاب پس از محبوبیت شگفتانگیزی که در میان اهالی کتاب آمریکا کسب کرد خیلی زود توانست در سطح جهان نیز بهعنوان کتابی کاربردی و مهم مطرح شود و همین موضوع باعث شد که در بازار کتاب ایران نیز نشرها و مترجمین بسیاری به سراغ آن بروند. فرناز کامیار، کیانوش امیری، زهرا کرامتی و سعید اختریزاده از معروفترین مترجمین این کتاب به حساب میآیند.
بهترین ترجمه کتاب ۴۸ قانون قدرت به فارسی
علاوه بر ترجمههای ذکرشده، کتاب ۴۸ قانون قدرت، توسط خانم فاطمه باغستانی نیز به فارسی ترجمه شده است و به همت انتشارات نسل نواندیش در ایران به چاپ رسیده است، این ترجمه به واسطه کیفیت در میان اهالی کتاب فارسیزبان طرفداران بسیاری پیدا کردهاست و از زمان نشر تا الان، همیشه یکی از پرفروشترین کتابهای غیرداستانی در بازار کتاب ایران بوده است.
نظر افراد و نشریههای مطرح درباره 48 قانون قدرت
کتاب ۴۸ قانون قدرت، به واسطه دقت در ارائه قوانین و موضوع چالشبرانگیزش، توجه بسیاری از منتقدین را همواره به خود جلب کرده است. نشریه نیویورکر به این نویسنده لقب «ماکیاولی هیپ هاپ» داده است. یکی از رپرهای بسیار مطرح آمریکا به نام «50 سنت» بارها از تاثیر شگفتانگیز این کتاب بر عقاید خود و دیگر خوانندههای رپ سخن گفته است.
با وجود آنکه کتاب گرین به سرعت در میان خواص نیز به محبوبیت رسید اما برخی از منتقدان نگاه چندان مثبتی به این کتاب نداشتهاند. برای مثال جفری ففر میگوید که «قوانین موجود در کتاب گرین بر اساس چند نمونه خاص استوار هستند و نمیتوان آن را داری پشتوانه علمی دانست.» همچنین در مقالهای در نشریه دایرکتور چنین ذکر شده است که «برخی از قوانین این کتاب در تناقض با هم هستند و لحن آموزنده کتاب خستهکننده است.»
بخشی از متن کتاب ۴۸ قانون قدرت
لوئی چهاردهم ملقب به پادشاه آفتاب، مردی مغرور و خودخواه بود که دوست داشت همیشه در کانون توجه همگان باشد. او نتوانست تحمل کند که شخص دیگری بهویژه وزیر خزانهداریاش، با ولخرجی گوی سبقت را از او برباید. لوئی چهاردهم، جین باپتیست کولبرت را جانشین فاکت کرد. کولبرت به خساست و برگزاری سادهترین مهمانیها در پاریس مشهور بود و این اطمینان را ایجاد کرد که تمام پولهایی که از خزانه خارج میشود، مستقیم در اختیار لوئی قرار بگیرد. لوئی با آن پولها، کاخی بسیار باشکوهتر از گردشگاه فاکت و کاخ باشکوه ورسای ساخت و در طراحی آن از همان معماران و طراحان داخلی باغ فاکت استفاده کرد. لوئی چهاردهم در این کاخ، مهمانیهای پرخرج و باشکوهتر از ضیافت فاکت که برایش مایه دردسر شد، برگزار کرد. موضوع را با هم بررسی میکنیم. در شب مهمانی، فاکت به زعم خودش برای نشان دادن وفاداری و احترام به پادشاه، پشت سر هم نمایشهای مختلف و هر کدام باشکوهتر از دیگری را به لوئی تقدیم میکرد. او فکر میکرد با این مهمانی نه تنها مقام و منزلت سابقش را نزد شاه به دست میآورد، بلکه با نشان دادن خوش سلیقگی، آدمهایی که با آنها ارتباط دارد و محبوبیتش به شاه، به گزینهای برحق برای پست نخستوزیری تبدیل میشود. از نظر لوئی هر لبخند تحسینآمیزی که مهمانان به فاکت میزدند، بدان معنا بود که دوستان و عوامل پادشاه بیشتر از آنکه شاه را دوست داشته باشند، جذب وزیرش شدهاند.
مهمانی مفصل فاکت به جای آنکه مایه مباهات لوئی چهاردهم باشد، مایه سرشکستگی او شد. البته لوئی این ناراحتی را هرگز بیان نکرد اما در عوض بهانهای ساده پیدا کرد تا از شر مردی خلاص شود که ناخواسته باعث شده بود پادشاه احساس ناامنی کند. این سرنوشت کسانی است که تعادل احساسی بالادستیهای خود را بر هم میزنند، غرورشان را جریحه دار میکنند یا برتری آنها را زیر سؤال میبرند.
در آغاز شب، فاکت برفراز دنیا بود و با پایان شب، به قعر دنیا فرود آمد.
بعضی از دوستان میگن که از تعداد کمی از قوانین میشه استفاده وگرنه خوی وحشیگری میگیریم ولی نظر من اینه که حتی از هیچکدوم هم نتونیم استفاده کنیم باهاشون آشنا میشیم و اگه کسی خواست به هر دلیلی رکب بزنه
«از دیگران به عنوان قربانی و مقصر استفاده کنید و به خودتان اجازه دخالت ندهید» این بخشی از متن کتابه و من احساس میکنم نویسنده داره شوخی میکنه ! آپدیت// آها!! متوجه شدم :)! درسته. اینها حقیقت دارن.. همگی قوانین واقعی قدرت هستن.. اما نویسنده،
سلام دوستان، این یادداشتو برای خودم نوشتم ولی اینجا هم میذارمش. امیدوارم مفید باشه و بتونید بهتر کتاب موردنظرتونو انتخاب کنید..🌱 . کاربرد هرکدوم از کتابهای رابرت گرین: • قوانین طبیعت انسان برا اینکه تو اجتماع یا درکل خوب و معقول رفتار کنی
سلام خدمت دوستان اهل مطالعه خلاصه بخوام بگم توصیه اکید دارم حتما این کتاب خونده بشه این کتاب از دید خیلی ها که به اخلاقیات پایبند هستن ممکنه خیلی بد باشه چون روش این کتاب حمله و جنگ و گریزه
از کسی میترسم که به این کتاب ۱۰۰٪ عمل کنه !
اگه رئیس مافیای مواد مخدر بودم این کتاب خیلی به دردم میخورد.
لطفا این کتاب رو در تخفیف های ویژه قرار بدید
من هم این ترجمه از کتاب رو دارم هم از نشر هورمزد واقعا ترجمه این نشر قابل مقایسه با انتشارات هورمزد نیست اونجا خیلی مبهم و گیج کننده گفته اما اینجا روند مطالعه خیلی راحت جلو میره
با احترام .. به نظر بنده در این دنیا یا باید عوضی بود یا عوضی شناس... این کتاب شمارو برای هردو راهنمایی میکند
اگر میخواهید از دریچه تازه ای زندگی خود و دیگران را مورد بررسی قرار دهید و فردی هستید که به واقعیات زندگی توجه دارد و نه آرمان های اخلاقی این کتاب برای شما نوشته شده است.